Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, hogy reagálnátok egy...

Hölgyek, hogy reagálnátok egy ilyen szituációra?

Figyelt kérdés

Jópasi képpel ismerkedek különféle netes társkeresőkön.

Chatelek, telefonálok nőkkel. Ami fontos, bár a kép nem rólam készült, az ismerkedés alatt magamat adom. Nem ferdítek, a hétköznapjaimmal, munkámmal stb.

Tehát a kép csak inkább egy kulcs az ismerkedés megkezdéséhez. Nincs valószínűleg egyéb baj pl. a belsőmmel, mert imádnak velem chatelni, vagy telefonálni. Sokszor van, hogy éjszakákat chatelünk végig, és alig tudok elbúcsúzni a lánytól.

Nyilván a randiig nem juthat el a dolog.

Magamról röviden: voltak már barátnőim és nem, nem ronda nők voltak... csak közel a 40hez, nem nagyon van időm olyan programokra, ahol lehetne ismerkedni nőkkel. Így maradt a netes társkeresés. De ott már hónapok alatt rájöttem, hogy saját képpel egyáltalán nem tudok érvényesülni.

Mit szólnátok, ha ismerkednétek egy pasival, akivel jól elvagytok, de egyszer csak küld egy képet, amin valóban ő van? (A jópasis kép nyomokban hasonlít rám: magasság, hajszín, szemszín, és én is sportos testalkatú vagyok, tehát nem arról van szó, hogy egy kanapéról lefolyó gusztustalan egyed vagyok)

Nem gondolom, hogy ronda vagy igénytelen lennék, de tény, hogy rólam nem lehetne olyan képet készíteni, hogy a női magazinok napi macsó rovatába bekerüljek.

ápr. 22. 09:09
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Magyarán folyamatosan hazudsz. Nem is válaszolnék.
ápr. 22. 09:20
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy hazuggal nem akarok ismerkedni. Ezzel kb. azt éred el, hogy aki egyáltalán hajlandó így tovább ismerkedni, az egy önbecsülés nélküli, sültkrumpli IQ-jú p...a. Ha neked az nem baj, akkor hajrá.
ápr. 22. 09:39
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére már nem ismerkedek, férjnél vagyok, de anno rögtön tiltottalak volna, ahogy megérkezik a valódi kép és kiderül, hogy végig hazudtál. Függetlenül attól, mennyire tetszik a kép, amit küldtél.
ápr. 22. 09:48
 4/40 A kérdező kommentje:
Akkor jól teszem, hogy végül nem is küldök saját képet.
ápr. 22. 09:51
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
4: ugyanaz a szitu, ha találkoztok, akkor is kiderül. Akkor meg ugyanúgy hazug vagy, end of story.
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme ennek? Ha személyesen találkoztok, úgyis buksz.
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Neked ebben mi a jó? Sose fogsz így randizni. Pont ezért ismerkedek csak élőben, mert sok az unatkozó kamus.
ápr. 22. 09:52
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Írjon neked egy szomszédlány típusú csaj akkor Claudia Schiffer képével.

Én se értem ebben mi a menő ráadásul folyamatosan kamuzol. Olyan kapcsolatnak meg nincs értelme ami eleve hazugságra épül.

Vagy úgy gondolod hogy a lány beléd szeret azért ami vagy és ha egy Brad Pitt képpel hírdetsz de odamész Mézga Gézaként akkor nem fog hátat fordítani és hazamenni mert már fülig belédszeretett??

Vagy mi volt a koncepció az elején?

ápr. 22. 10:06
 9/40 A kérdező kommentje:

A koncepció az volt, hogy jól esett volna ismerkedni, beszélgetni, barátkozni nőkkel. Ez sajnos nem jött össze sehogy sem saját képpel.

Így lett egy ilyen félig-meddig jó megoldás, így legalább tudok kivel kommunikálni szóban és írásban. Nyilván a személyes találkozó felejtős.

Rossz elszigeteltként élni, főleg ha egy olyan dolog miatt vagyok elszigetelt, amin se pszichológus sem senki más nem tud változtatni. (Nem belül van a baj, hiszen így úgy megy az ismerkedés és a kapcsolattartás, mint a karikacsapás.)

ápr. 22. 10:12
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak írkálsz és nem randizol, annak semmi értelme. Ugyanolyan elszigetelten élsz. A nőket meg becsapod.
ápr. 22. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok erről a szituációról? Hogyan reagálnátok le?

A párom és én nagyon más társadalmi környezetből jövünk. Ő elmondta nekem, hogy arra van nevelve, hogy összehasonlítsa 4-5 bolt árait, kuponjait, mielőtt vesz valamit. Más a pénzügyi felfogása is: ha van pénz, akkor venni kell, mert ha nem lenne, akkor nem tudna...

Mit reagálnátok hasonló szituációra?

Párod nem keres egy pár napig, utána megtudod hogy az exével volt, kijelentve hogy nem történt semmi csak pénz miatt találkoztak mert tartozása volt felé, sok… amit nem lehetett átutalnia mert nem maradhatott nyoma az egésznek, de ezért képes volt másik országba elmenni kocsival. Szakítanátok?

Hogy reagálnátok az alábbi szituációra?

Megírtam a srácnak, hogy fejezzük be (nem volt más lehetőség, nem tudtunk találkozni). Erre mérges lett, bevágta a durcát. Nem is tudtam róla, mert szóba se állt velem. Hasonló esetben én felhívtam, lebeszéltem vele a dolgot, sírtam, kétségbe estem, azt akartam, hogy...

Lányok! Hogyan reagálnátok egy ilyen beszólásra, szituációra? Megsértődnétek, vagy inkább elmosolyodnátok?

A minap történt velem a következő: Nővéremmel sétáltunk Pesten elég csinosan felöltözve, amikor egy kávézó terasza mellett haladtunk el. Két pasi ült ott (nem is figyeltem őket, mert siettünk), majd amikor elhalattunk melletünk csak annyit hallottam, hogy "ezektől én...

Lányok, ti erre hogyan reagálnátok erre a szituációra? Részletesen lent

Szóval gondoljatok a helyzetbe egy olyan srácot aki szimpatikus nektek,jól elbeszélgettek és szívesen összejönnél vele. Majd beszélgetés közben legyen akár például egy sikeres vizsga után a nagy örömbenmondaná nektek lazán és magabiztosan, hogy " most úgy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!