Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kizárólag férfiak véleménye...

Kizárólag férfiak véleménye érdekel, miért jönnek oda hozzám férfiak?

Figyelt kérdés
Szóval hetente többször random csávók odajönnek az utcán. Azért van, mert ronda vagyok ès jobban oda “mernek” jönni? Vagy azt hiszik, hogy könnyű préda vagyok? Komolyan érdekel, hogy ilyenkor a férfiakban mi játszódik le.
ápr. 22. 20:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
68%

"Vagy azt hiszik, hogy könnyű préda vagyok?"

Bingó

ápr. 22. 20:42
 2/33 A kérdező kommentje:
De amúgy ezt miből tudják levonni?
ápr. 22. 20:43
 3/33 anonim ***** válasza:
76%

Ahhoz mennek oda aki tetszik nekik!

Miből gondolod hogy leértékelnének más lányokhoz képest?

ápr. 22. 20:59
 4/33 anonim ***** válasza:
79%
Nem lehetsz olyan ronda ha odamennek
ápr. 22. 21:23
 5/33 anonim ***** válasza:
54%
Férfiként sem tudom, én biztosan nem mennék bele ilyen - velem szemben - egyenlőtlen szituba. 😊
ápr. 22. 21:29
 6/33 anonim ***** válasza:
50%

Rosz a testbeszéded valoszinű, és kihivonak itélik valoszinű a viselkedésed.

Amúgy ezt miértnem tölük kérdezed meg??

ápr. 22. 22:26
 7/33 A kérdező kommentje:
Rá se nézek férfiakra az utcán. Meg sehol. Nincs kint a mellem, meg a seggem. Bokáig érő. szoknyában járkálok. Nem értem
ápr. 22. 22:28
 8/33 anonim ***** válasza:
42%
Azért, mert nő vagy. Minden nőhöz odamennek a férfiak, legyen az szép vagy csúnya. Ez az élet rendje a férfi odamegy a nőhöz. Miért probléma ez neked? Nem emeli az önbizalmad, hogy kapnak utánad?
ápr. 22. 22:32
 9/33 A kérdező kommentje:
Nem emeli. Nagyon zavar. Nagyon kellemetlen nekem.
ápr. 22. 22:33
 10/33 anonim ***** válasza:
7 Attól hogy nem érted még igy van. A felsorolt példáidnak nincs sok jelentösége. Ha ugy viselkedsz kb pucér is lehetsz, de nem fognak oda menni.
ápr. 22. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Akik kizárólag a saját véleményüket akarják visszahallani egy "tanácskérés" alatt, azok minek kérdeznek?

Adott a problémája, számtalan szemszögből körbejárjuk, ezerféle megoldási javaslatot mondunk de kizárólag az a megfelelő amit őkérdezősége megálmodott magának.

Kizárólag csak csajok és nők véleménye érdekel. Mi a véleményetek arról, hogy szeretek női bikinit illetve bugyit, tangát hordani? (Nem vagyok transzvesztita)

Nagyon szeretek bikini alsót és átlátszó tangát meg bugyit viselni, különleges érzés. Itt meg is állot, nem festem magam s nem öltözök be... nem vagyok transzvesztita, és homoszexuális sem. Ezt is a különleges érzésért és szabásért szeretem. Mi a véleményetek róla? Gáz? 19/F

KIZÁRÓLAG FÉRFIAK véleményezzenek!?

Szerintetek egy nő szemében mitől ffi egy ffi? Kort is jelöljetek.

Kinek mi a véleménye arról, hogy házasságot kötni, kizárólag szerelemből, nem jó döntés?

Természetesen szerelmesnek lenni jó, és szerintem szükséges, mert ha nincsenek érzelmek az egészet megette a fene!

Kizárólag lányok véleményére vagyok kíváncsi ha tudnának segíteni. Mit tegyek?

Van egy lány akivel kb 1 éve ismerkedtem meg egy dbig barátnő szerepét töltötte be. Találkoztunk, igaz ritkán mivel ő dolgozott és egyetemre jár én pedig hétvégéken nem mindig voltam itthon és én is egyetemre járok. Az utolsó két találkán nem volt csók sem és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!