Kizárólag férfiak véleménye érdekel, miért jönnek oda hozzám férfiak?

válasza:"Vagy azt hiszik, hogy könnyű préda vagyok?"
Bingó

válasza:Ahhoz mennek oda aki tetszik nekik!
Miből gondolod hogy leértékelnének más lányokhoz képest?

válasza:

válasza:Rosz a testbeszéded valoszinű, és kihivonak itélik valoszinű a viselkedésed.
Amúgy ezt miértnem tölük kérdezed meg??

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Adott a problémája, számtalan szemszögből körbejárjuk, ezerféle megoldási javaslatot mondunk de kizárólag az a megfelelő amit őkérdezősége megálmodott magának.
Nagyon szeretek bikini alsót és átlátszó tangát meg bugyit viselni, különleges érzés. Itt meg is állot, nem festem magam s nem öltözök be... nem vagyok transzvesztita, és homoszexuális sem. Ezt is a különleges érzésért és szabásért szeretem. Mi a véleményetek róla? Gáz? 19/F
Csak hölgyek véleménye érdekel!
Szerintetek egy nő szemében mitől ffi egy ffi? Kort is jelöljetek.
Természetesen szerelmesnek lenni jó, és szerintem szükséges, mert ha nincsenek érzelmek az egészet megette a fene!
Van egy lány akivel kb 1 éve ismerkedtem meg egy dbig barátnő szerepét töltötte be. Találkoztunk, igaz ritkán mivel ő dolgozott és egyetemre jár én pedig hétvégéken nem mindig voltam itthon és én is egyetemre járok. Az utolsó két találkán nem volt csók sem és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!