Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran fordulhat elő,...

Milyen gyakran fordulhat elő, hogy a társ halála után olyasmi derül ki, ami “dupla gyászt” okoz?

Figyelt kérdés
Anyagi, párkapcsolati, egyéb titkok, amelyekről nem tudott az itt maradó fél, de ügyintézés közben kiderült… Veletek megtörtént? Mi? Hogyan? És hogyan dolgoztátok fel?
ápr. 25. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Meghalt még valaki?
ápr. 26. 01:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha én meg murdelnék azon csodálkoznának, hogy mennyi pénzem volt úgy, hogy nem éltem nagy lábon. Saját új lakás pipa, de ami a bankszámlámon csücsül... Olyan vagyok, mint dagobert bácsi.
ápr. 26. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Melyik pasit választanátok a kettő közül?

B nagyon sármos, egy nézéssel el tudja érni, hogy bugyit kelljen cseréljek, iszonyú jó vele a szex. Magánéletben vannak olyan szokásai, amik zavarnak, leginkább a késés és a cigizés. Intelligensebb társaságba nem vinném, mert csak égetni tudna a műveletlenségével. M...

Hogyan válhat valaki jó társsá egy nőnek?

Most nem ezekre a közhelyekre gondolok, hogy legyen magas, jóképű, gazdag, stb, mert ezektől önmagában még senki nem lesz jó társ. Hanem arra, hogy hogyan viselkedjen, hogy a nő azt érezze, hogy könnyebb és tartalmasabb lesz vele az élet, mint egyedül. Persze ez...

Hogyan lehetne ezt a "kapcsolatot" normális keretek között fenntartani?

Nincs közöttúnk párkapcsolat,5éve ismerjük egymást és 4 éve egy helyen is dolgozunk. Nagyon jól megértjük egymást, mindent is tudunk egymásról, és tényeg mintha ilyen lelki társ szerű lenne a kapcsolatunk, nagyon ragaszkodunk egymáshoz. Mikor vége lett az előző...

Ki hol talált rá az igazira?

Minden sztori jöhet!:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!