Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a férfi a...

Szerintetek gáz ha a férfi a csaj ölében ül, vagy a csaj felkapja a férfit, és úgy csókolóznak?

Figyelt kérdés

Úgy mint pl itt.

[link]

ápr. 27. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Itt Malajziaban egy ilyen olben olus smuzolos muveletnek borton lett a vege. Ugyanis a faszi a muvelet kozben buszt "vezetett".

[link]

41F truecel

ápr. 27. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg élvezik, miért lenne gáz? Hadd élvezzék egymást.
ápr. 27. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

Nyilvánosan nem szeretek ilyen pettingelést nézni emberektől.

Privátban meg mindenki azt csinál amit akar.

ápr. 27. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem nyomják arcomba, nem tartom gáznak. Közösségi közlekedésen miközben nagy a tömeg viszont nem udvarias.
ápr. 27. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvánosan igen.
ápr. 27. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Felőlem mindenki azt csinál, annak az ölébe ül, akiébe csak akar-otthon. Ne tolják bele a képembe. Én kínosan érzem magam, ha az orrom előtt nyalja-falja egymást két ember.
ápr. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Kérdésem főleg lányokhoz/nőkhöz szól: Szerintetek egy férfiban külsőleg mi az, ami a leginkább megfog titeket? Inkább az ápoltság, a testfelépítés,...

És ha már túl vagytok az első benyomáson: milyen belső értékek, tulajdonságok azok, amik igazán fontossá válnak számotokra egy férfiban? Például a humorérzék, a magabiztosság, a megbízhatóság, a figyelmesség vagy éppen az intelligencia – nálatok melyek kerülnek...

Ki van törölve a beszélgetés. szerintetek titkol valamit?

sziasztok! bocsánat előre is de csak hosszan tudom leírni a problémát. pár hónapja történt, hogy a párommal közösen néztük az ő telefonját, majd figyelmes lettem egy idegen nőre a beszélgetései között, megkérdeztem ki az, rámentünk a beszélgetésre, ekkor elkezdett...

Feleség extrém felvetés! Szerintetek normális?

A feleségem kitalálta, hogy maradjak én otthon a 2 gyerekkel…. Magyarországon ez működhet? Jelenleg én vagyok a család eltartója. Nem tudom magam itthon elképzelni. Szerintem ez a házasságunk végét fogja jelenteni…. Karrierem csúcsán vagyok 39 évesen.. a felvetés is...

Szerintetek/Nektek ki az abszolút női/férfi ideál külsőre?

Nőket és férfiakat is kérdezem. Mindenki linkelhet férfit és nőt is. Csak külsőről van most szó!Számomra ők:

Szerintetekv mi lehet az oka annak, mikor egy férfi mindenáron uralkodni akar a nő tettei felett?

A nő persze ezt nem hagyja, állandóan konfliktusba kerülnek,még mielőtt megszólalnának is akár. Hogy lehet egy ilyen kapcsolatot jól kezelni,mi állhat a férfi viselkedésének hátterében szerintetek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!