Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már úgy, hogy megtervezté...

Volt már úgy, hogy megterveztél egy párkapcsolatot előre?

Figyelt kérdés

Megismersz egy csajt, aki jól néz ki, de nem az eseted, és eszed ágaban sem lenne vele örökre együtt lenni.

Szal megtervezed, hogy max fél évig leszel vele, és még azt is, hogyan fogsz szakítani.

Szóval tulajdonképpen előre megírt forgatókönyv alapján zajlik az egész.

ápr. 28. 08:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem.
15 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem pazarlom az időmet olyanokra, akikben nem látom a jövőt. Illetve amikor ilyen volt, akkor előre le volt tisztázva, hogy ez csak barátság extrákkal, egyikünk sem keresett komolyat épp. De ez egy alkalom volt, amúgy nem megyek bele ilyenekbe sem, van jobb dolgom is annál. Max menet közben kiderülhet, hogy mégsem a másik az igazi, de ez általában pár hét alatt kiderül, nem kell hozzá fél év.
ápr. 28. 08:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és személy szerint elég nagy féregségnek tartom ezt, kivéve persze, ha a másik fél is tud a részletekről.
ápr. 28. 09:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem szorulok rá, hogy olyan emberrel legyek együtt, aki nem az esetem. Mazochista sem vagyok.
ápr. 28. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Hú, ez a szemétség már pszichopata szint.
ápr. 28. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Egyrészt ez gusztustalan, másrészt remélem, felborítja a terveidet, és kihajít a g...be, mielőtt annyit mondhatnál, hogy bikmak!!!
ápr. 28. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mi értelme lenne összejönnöd vele? Ha csak le akarsz feküdni vele, azt anélkül is megteheted, hogy kvázi átvernéd. Milyen érdekből jönnél össze vele egy fél évre?
ápr. 28. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
ez egyrészt g.ciség, másrészt elképesztően sok körülménynek kell stimmelnie ahhoz, hogy egy kapcsolatot fél évig fenntarts előre leprogramozott színjáték formájában.
ápr. 28. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
És ha egyáltalán nem az eseted, akkor miért lenne ez neked jó?
ápr. 28. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Ketten vagytok, és a kapcsolat elején. Nem fog minden a te forgatókönyved szerint történni.
ápr. 28. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha az eseted lenne, terveznél vele hosszú távra?
máj. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Elhagynád a barátnődet, ha több év párkapcsolat után elmondaná, hogy régebben prostituált volt?

Szexet nyújtott pénzért és a megélhetésért csinálta. Olyan 9-10 hónapig csinálta és 8 évvel az első találkozásotok előtt abbahagyta.

Exeddel tartani a kapcsolatot?

Ha visszaemlékszem az elmúlt éveimre, kb. 50-50% hogy vannak olyan nők, akikkel korábban volt kapcsolatom és megmaradt az ismeretség, meg egy jópár olyan, akivel nem. Téged, mint nő ez zavarna? Vagy erről jobb nem beszélni? Inkább mondjam, hogy egy régi ismerős?...

Korábban, 6-8-10 évvel ezelőtt is ennyire divat volt az oldalon privátban ismerkedni, privátban írni?

Elég sokat fent voltam már akkoriban is, de nem emlékszem, hogy tapasztaltam volna. Vagy csak engem "kerültek el"? Olyanokra sem emlékszem, ami egyre gyakoribb, hogy "privátban kifejtem, ide nem akarom kiírni". Szóval, úgy egyáltalán semmi privát beszélgetést nem...

Szerintetek normális cselekedett volt ez tőle?

Pár hónapja azzal az indokkal ment el kb 300 km-re távolabb dolgozni, mert magányos és nem bírja elviselni, hogy nem tudunk találkozni, csak a hangomat hallja ha felhív. De mivel lement így végképp nem tudunk találkozni. Nem tudom, de szerintem kitalálta ezt az egész magámyos dolgot

Ha az első "párkapcsolati" élményem rossz tapasztalat volt, de nem szeretném, hogy meghatározza a általános gondolkodásomat a dologról (ami nagyon...

Barátokat, testvért stb. már nem szeretnék a dologgal zaklatni, de rengeteg dolog maradt bennem és egyre több kérdést teszek fel magamnak, amelyeket úgy érzem, nem tudok egyedül "kitisztítani", úgymond "hatástalanítani" a jelenemre/jövőmre nézve. Gondolom pszichológus...

Férfi-női barátság milyen hatással volt/van a párkapcsolatodra/házasságodra?

Kíváncsi lennék rá, hogyha van egy ellenkező nemű barátod és mellette kapcsolatban élsz,milyen bonyodalmakat illetve kínos helyzeteket okozott a barát jelenléte. Zavarta-e a párod? Hogyan fogadta? Ismerik egymást? Az én sztorim röviden az, hogy van egy férfi barátom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!