Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok esetben a textationship...

Sok esetben a textationship vagy a dry texting célja valójában a slow fade? Vagy valakinek ez tényleg jó?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 14:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Te why beszélni half english?
ápr. 28. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Te valami GenZ jómadár vagy, aki a nemi életét lájkolás meg "texting" útján éli?
ápr. 28. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valakinek ez tényleg jó? - ez már nem ment angolul?
ápr. 28. 16:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Magyarul írtam. Ami angol arra tudtommal nincs magyar szó.
ápr. 28. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
4. Mindenre van, vagy akkor írd körbe, ha választ is akarsz!
ápr. 28. 16:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést érti valaki?
ápr. 28. 18:11
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
100%
Áj don getit.
ápr. 28. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, a relationship után szabadon a textationshipre rájöttem (előbbit is csak itt olvastam eddig) tehát, azt jelöli, mikor a büdös életben nem találkoznak élőben, de neten flörtölgetnek, vagy egyenesen "szerelmesek" egymásba... a dry texting, mikor tök érdektelen az egész, egy szavas válaszok, rövidre szabott kommunikáció, 0 érzelem, 0 hangulatjel (0 belefeccölt energia) a slow fade a lassú lezárás, mikor valaki csak érezteti, hogy nem akar már kommunikálni, de nem mondja ki és hagyja elsikkadni a "kapcsolatot".

Tehát a hunglis fordítása ez lenne:

Sok esetben, ha a másik nem akar találkozni, csak a neten keresi a társaságom, vagy egyszavas válaszokat ír, nem kérdez, nem érdeklődik, az azt jelenti, hogy nem érdeklem és ahelyett, hogy kimondaná ezt, inkább csak arra vár, hogy többet ne írjak és magától elhaljon a beszélgetés/ismerkedés?

Még ennél is lehetne rövidebben megfogalmazni tisztàn magyarul, de nekem így kerek. Annyira nem is volt nehéz.

ápr. 28. 19:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak erre madarak páran biztos. Főleg azoknak akinek a net az életük és függőo tőle.
ápr. 28. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, ha sus a vibe-ja, az red flag, offold a csávót/csajt, mert nem slay.
ápr. 28. 23:02
1 2

További kérdések:

Elment nyaralni és eltűnt?

A barátom (3 éve vagyunk együtt) elment nyaralni egy haverjával 1,5 napja és azóta egy árva szót nem ír…. Indulás előtt nála aludtam 2 napig, mielőtt felszállt a gépe beszéltünk, mondtam majd írjon és küldjön képeket. Ennek 1 napja és egy szót nem írt, de többször...

Távkapcsolatban normális, ha csak átlag 6 hetente tudunk találkozni?

170 km-re lakunk egymástól amúgy. Egyszer majd össze fogunk költözni, ez már megvan beszélve, addig meg kb. másfél havonta tudunk összefutni legalább egy hétvégére, néha egy hétre.

Miért aláz meg ilyen módon?

1,5 éve összejárunk, én halálosan szerelmes vagyok, ő nem akar kapcsolatot, de fontos vagyok neki. Múlt héten iszonyú sok rossz dolog történt velem, máskor fél év alatt nem esik rám ennyi sz*r, kedvetlen és motiválatlan voltam, írtam neki, hogy jöjjön át, ha aznap...

Ha olyan betegséged lenne ami kívülről nem látszik rajtad de gyakorlatilag bármikor belehalhatsz élnél párkapcsolatban vagy az örök szingliséget választanád?

Ismerőseimtől sokszor megkaptam már hogy legyek boldog és ne taszítsam el nagam mellől a szerelmet. De azaz igazság nem tudnék abban a tudatban élni hogy gyakorlatilag bármikor meghalhatok és hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznék a barátnőmnek esetleg feleségemnek.

Milyenek a 25 körüli fiúk, mennyire megbízhatóak?

Milyen velük kapcsolatban, lenni mennyire izgalmas, tartalmas velük az élet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!