Sok esetben a textationship vagy a dry texting célja valójában a slow fade? Vagy valakinek ez tényleg jó?

válasza:Nem tudom. Én minden nap írok egy fiúval. Írok neki hosszú szöveget, szinte könyv is kijöhetne belőle és csak válaszol rá egy szavat. Amikor gondoltam, hogy hagyom, mert ő nem érdeklődik irántam, gondolom zavarom őt, csak nem mondja meg.
Aztán írja, hogy adjak meg más elérhetőséget, mert ezt a profilját törölni fogja és nem akar engem elveszíteni.

válasza:Baszki, elő kellett vennem az angol szótárt...
Vannak kérdéseim, mielőtt válaszonék:
Miért kell az USA-ból importálni ezeket a balf@asz kifejezéseket?
Nem ismered a magyar jelentését, megfelelőjét? Akkor miért használod?
Miért nem a tini párkapcsolat csoportba írtál?
NA mindegy...
Lefordítottam (segítségül másoknak)
textationship: olyan kapcsolat ami kizárólag szöveges üzenetek küldéséből áll (fasza egy kapcsolat lehet)
dry texting: amikor valaki csak röviden, egyszavas válaszokat ad (biztos nagyon élvezetes lehet a érdektelensége)
slow fade másnéven ghosting: amikor valakinek "elhalványul" a kapcsolata a másik emberrel. Szépen lassan megszakítja minden kapcsolatát vele.
Szóval, jó lenne, ha megpróbálnád megfogarmazni, hogy mi is a kérdésed.
Pl, így:
"Van egy csaj/srác akinek írogatok, de egy ideje már úgy érzem, hogy le akar koptani. Folyaton egyszavas válaszokat küld. Olyan, mint ha már nem érdekelném. Szerintetek ez a kapcsolatunk végét jelenti?"
Válaszom a kérdésedre:
"Néma gyereknek az anyja se érti a szavát." Kérdezd meg a csajt/srácot, hogy mit akar! Aztán vagy járjatok, vagy szakítsatok! Mert, gondolom ez lehet a háttérben...
További kérdések:
Úgy hogy korábban nem használtatok ilyet
A pasitok mindig 11 körül lefekszik aludni a reggeli kelés miatt, de ha játszani kell a haverokkal valami közös számitógépes játékkal nem probléma fenn maradni 2 ig se. Többszöri vita téma hogy nem mondjátok el neki soha a gondjaitokat, de ha próbáljátok elmesélni...
Közösen nem megyünk nyaralni.
Nekem eddig mindig csalódással végződtek az ismerkedéseim, nagyon szerencsétlennek érzem hogy nem sikerül megfelelő lányt találnom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!