Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok esetben a textationship...

Sok esetben a textationship vagy a dry texting célja valójában a slow fade? Vagy valakinek ez tényleg jó?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 14:57
1 2
 11/13 petbooy ***** válasza:
54%

Nem tudom. Én minden nap írok egy fiúval. Írok neki hosszú szöveget, szinte könyv is kijöhetne belőle és csak válaszol rá egy szavat. Amikor gondoltam, hogy hagyom, mert ő nem érdeklődik irántam, gondolom zavarom őt, csak nem mondja meg.

Aztán írja, hogy adjak meg más elérhetőséget, mert ezt a profilját törölni fogja és nem akar engem elveszíteni.

máj. 3. 10:30
 12/13 kriszpo ***** válasza:
100%

Baszki, elő kellett vennem az angol szótárt...

Vannak kérdéseim, mielőtt válaszonék:

Miért kell az USA-ból importálni ezeket a balf@asz kifejezéseket?

Nem ismered a magyar jelentését, megfelelőjét? Akkor miért használod?

Miért nem a tini párkapcsolat csoportba írtál?

NA mindegy...

Lefordítottam (segítségül másoknak)

textationship: olyan kapcsolat ami kizárólag szöveges üzenetek küldéséből áll (fasza egy kapcsolat lehet)

dry texting: amikor valaki csak röviden, egyszavas válaszokat ad (biztos nagyon élvezetes lehet a érdektelensége)

slow fade másnéven ghosting: amikor valakinek "elhalványul" a kapcsolata a másik emberrel. Szépen lassan megszakítja minden kapcsolatát vele.

Szóval, jó lenne, ha megpróbálnád megfogarmazni, hogy mi is a kérdésed.

Pl, így:

"Van egy csaj/srác akinek írogatok, de egy ideje már úgy érzem, hogy le akar koptani. Folyaton egyszavas válaszokat küld. Olyan, mint ha már nem érdekelném. Szerintetek ez a kapcsolatunk végét jelenti?"

Válaszom a kérdésedre:

"Néma gyereknek az anyja se érti a szavát." Kérdezd meg a csajt/srácot, hogy mit akar! Aztán vagy járjatok, vagy szakítsatok! Mert, gondolom ez lehet a háttérben...

máj. 3. 18:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kapcs. ford.
máj. 4. 12:45
1 2

További kérdések:

Lányok mi a véleményetek? Rosszul esne?

A pasitok mindig 11 körül lefekszik aludni a reggeli kelés miatt, de ha játszani kell a haverokkal valami közös számitógépes játékkal nem probléma fenn maradni 2 ig se. Többszöri vita téma hogy nem mondjátok el neki soha a gondjaitokat, de ha próbáljátok elmesélni...

Van aki elmúlt 25 éves és sosem volt egy normális ismerkedése sem?

Nekem eddig mindig csalódással végződtek az ismerkedéseim, nagyon szerencsétlennek érzem hogy nem sikerül megfelelő lányt találnom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!