Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is vaņ akinek az az egyik...

Más is vaņ akinek az az egyik legnagyobb problémája hogy nem talál párt?

Figyelt kérdés
Talán ez az egyik dolog ami a leginkább zavar, hogy nem sikerül párt találnom. Ha lenne párom teljes jó életem lenne szerintem.
máj. 5. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

1. sokan vannak így, hogy nem találnak (megfelelő) párt

2. ideig-óráig tud dobni az ember hangulatán egy pár, de mind a tapasztalat, mind a "kutatások" azt mutatják, hogy az embereknek van egy alap "boldogság" szintjük, ami jó történések esetén emelkedik, rosszaknál visszaesik, de maximum 1-2 évig (nagyon maximum) változtat egy esemény az ember boldogságán, jól-létén, utána, mivel megszokja, visszaáll minden a saját alap szintjére.

máj. 5. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Nincs párom.

De jó életem van.

Járok moziba.

Étterembe.

Szabadulószoba.

Kirándulás.

Amit szeretnék megveszem magamnak.

De nem is értem miért egy társtól várunk jó életet.

máj. 5. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lenne teljes, a mai modern nők mellett többet vesztesz mint amit nyerhetsz.
máj. 5. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg van olyan ember mint a kettes, aki úgy járogat szabadulószobába mint moziba vagy étterembe?

Ennek mi értelme? Valami új fétis?

máj. 5. 10:38

További kérdések:

Lányok mi a véleményetek? Rosszul esne?

A pasitok mindig 11 körül lefekszik aludni a reggeli kelés miatt, de ha játszani kell a haverokkal valami közös számitógépes játékkal nem probléma fenn maradni 2 ig se. Többszöri vita téma hogy nem mondjátok el neki soha a gondjaitokat, de ha próbáljátok elmesélni...

Van aki elmúlt 25 éves és sosem volt egy normális ismerkedése sem?

Nekem eddig mindig csalódással végződtek az ismerkedéseim, nagyon szerencsétlennek érzem hogy nem sikerül megfelelő lányt találnom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!