Más is vaņ akinek az az egyik legnagyobb problémája hogy nem talál párt?

válasza:1. sokan vannak így, hogy nem találnak (megfelelő) párt
2. ideig-óráig tud dobni az ember hangulatán egy pár, de mind a tapasztalat, mind a "kutatások" azt mutatják, hogy az embereknek van egy alap "boldogság" szintjük, ami jó történések esetén emelkedik, rosszaknál visszaesik, de maximum 1-2 évig (nagyon maximum) változtat egy esemény az ember boldogságán, jól-létén, utána, mivel megszokja, visszaáll minden a saját alap szintjére.

válasza:Nincs párom.
De jó életem van.
Járok moziba.
Étterembe.
Szabadulószoba.
Kirándulás.
Amit szeretnék megveszem magamnak.
De nem is értem miért egy társtól várunk jó életet.

válasza:

válasza:Tényleg van olyan ember mint a kettes, aki úgy járogat szabadulószobába mint moziba vagy étterembe?
Ennek mi értelme? Valami új fétis?
További kérdések:
Úgy hogy korábban nem használtatok ilyet
A pasitok mindig 11 körül lefekszik aludni a reggeli kelés miatt, de ha játszani kell a haverokkal valami közös számitógépes játékkal nem probléma fenn maradni 2 ig se. Többszöri vita téma hogy nem mondjátok el neki soha a gondjaitokat, de ha próbáljátok elmesélni...
Közösen nem megyünk nyaralni.
Nekem eddig mindig csalódással végződtek az ismerkedéseim, nagyon szerencsétlennek érzem hogy nem sikerül megfelelő lányt találnom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!