Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után meg tudnátok bocsátani?

Ezek után meg tudnátok bocsátani?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk együtt a párommal. Előtte már mindketten elváltunk egy másik kapcsolatból, szóval már van mögöttünk múlt.

1-2 éve van az, hogy a párom furán viselkedik néha, kevesebb a szex, néha eltűnik a telefonjával, múltkor mikor a kocsiban ültünk hívta valaki telefonon, egy női keresztnevet írt ki a telefon és nem vette fel, zavarba jött, azt mondta hogy valami ügyintéző a bankból (előtte volt a bankban)…

Múltkor meg boltban voltunk de én még visszaszaladtam, ő megvárt a kocsinál, valakivel telefonált nevetgélve, odamentem és valamit épp mondani akartam neki, ő meg hangosan elkezdett köhögni a telefonba hogy ne halljanak gondolom a túloldalon engem.

Tudom a telefonja kódját de sose néztem bele mert nekem a telefin egy privát dolog és tudja is hogy nem tenném soha.

Tegnap azonban mégis megtettem mert tényleg rengeteg a fura dolog, amire ugyan mindig ad magyarázatot de akkor is fura.

Belenéztem az üzeneteibe de bár ne tettem volna mert azóta is rosszul vagyok, egy 29 éves csajjal írogat, hozzá jár heti 1-2x szexelni, voltak már nyaralni is pár napra (akkor úgy tudtam haverjával mentek vadászni…), pár haverjának is bemutatta, akik közül az egyikkel hármasban csinálták a csajjal….agyamat eldobom.

Tudom hogy a párom szeret mert számtalanszor bebizonyította és azt is tudom, hogy ez csak egy futó kaland, egy fiatal test és semmi több.

Fel akarom hozni neki hogy tudok mindent, szembesíteni. Ha viszont bebizonyosodik hogy csak a fiatalságot és szexet látja benne, és véget vet én megbocsátanék mert tényleg nagyon szeretem.

Ti mit gondoltok erről? Újra megtenni ha megbocsátanék? Lépni kellene? Úgy gondolom hogy ez csak átmeneti kapuzárási pánik nála.

Ő 52 éves(F) , én 49 vagyok (N).

máj. 8. 01:25
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
94%

"Tudom hogy a párom szeret...."

Ez teljesen komolytalan, ugye te is érzed valahol legbelül?

máj. 8. 04:59
 2/58 anonim ***** válasza:
94%

Megbocsájtani meg elfelejteni két külön dolog.

Innentől tudni fogod, hogy hol van, hogy a szemedbe hazudik. Vele lehet, hogy abbahagyja. Lesz majd másik

máj. 8. 05:19
 3/58 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom teljesen ki fog halni és úgy élni a hetköznapokat, hogy rágódás van benne, öröm semmi, ez így pusztító érzés és elviselhetetlen marad. Egy felesleges akármi lesz. Kár csinálni tovább!
máj. 8. 05:40
 4/58 Kv-An ***** válasza:
89%
Én nem tudok olyan hozzám közelálló emberrel egy levegőt szívni aki hátba szúrt. Legyen a párom, barátom. Ha nyílt lapokkal kezdi ez van ezek a vágyai úgy teljesen más lenne.An
máj. 8. 05:52
 5/58 anonim ***** válasza:
94%
Ha megbocsájtod neki akkor nincs miről beszélni. Akkor téged lehet csalni fiatal nővel, annyi eszed van mint amit írtál. Csodálkozik hogy mindenki átver, megcsal megaláz! Ilyen pasitol fuss, szóba ne állj vele. Írom netes mint férfi! Nem minden férfi egyforma, de nem minden nő ugyan olyan.
máj. 8. 06:10
 6/58 anonim ***** válasza:
100%

Meddig beszélhetünk "átmeneti"-ről? 1-2 éve van egy szimultán kapcsolata (elvitte nyaralni, bemutatta a barátoknak). Hány évnél válik tartóssá a szemedben?

Én nem mennék le felmosórongyba. Egyszer félrekefél valaki hirtelen felindulásból 20-40 év házasság alatt, akkor azt mondom talán megpróbálnék felülemelkedni. Azt, hogy valaki hónapokig, évekig vesz hülyère, különösebben nem is titkolva a dolgot... na, azt meg se próbálnám elnézni. Milyen szeretet lehet, milyen tisztelet? Mennyiben érdekled egyáltalán? De, ha még szeret is, ha a farka sokáig (lehet évek óta) fontosabb volt neki, mint te, mitől változna a dolog? Vagy megvàrod, míg impotens lesz? Ha ugyan az védene, mert kamagra még akkor is van a világon, legfeljebb nem veled veti be.

Hogy "engednéd" el magabiztosan bárhova, ha késik, mert valami dolga volt, nem az lenne az első gondolatod hogy kiben járt? Nekem igen. Én ezért is nem próbálnék meg továbblépni. Soha nem bíznék többé benne és ez eleve a kapcsolat végét jelenti.

máj. 8. 06:21
 7/58 anonim ***** válasza:
100%
Ki van zárva, hogy ezek után még valaha egy légtérben akarnék tartózkodni a pasival. Bizonyára nagyon szerethet, ha azok után, amiket felsoroltál 1-2 éve csinálja a hátad mögött. Bakker! Ha az, amit leírtál, neked nem ok arra, hogy soha többé ne akard látni, akkor mi lenne az?
máj. 8. 06:28
 8/58 anonim ***** válasza:
100%
Más dolog a megbocsátás és más a felejtés. Ha egyszer a bizalom megtörik, semmi sem lesz ugyanolyan..
máj. 8. 06:50
 9/58 anonim ***** válasza:
96%

Megértem, hogy félsz őt elhagyni 12 év után.

Viszont ha valamennyire is becsülöd magad, megteszed.

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez a férjednél már egy elég hosszan tartó viszony. Haveroknak is bemutatta, nyaralni is elvitte.

Ha esetleg szakít is ezzel a nővel, a bizalom soha nem jön vissza. Tudom, mások is írták, de nekem is ez volt az első gondolatom, hogy örökké bizalmatlan leszel. Ha késik, ha a haverokkal megy iszogatni stb. Te végig azon fogsz agyalni, hogy lehet hazudik.

Tiszteld magad annyira, hogy kilépsz ebből a kapcsolatból.

máj. 8. 07:16
 10/58 anonim ***** válasza:
100%

Miért áltatod magadat azzal, hogy szeret? Az az ember, aki párhuzamos életet él és rommá alázza a másikat, abban nincs szeretet, max maga iránt és mérhetetlen önzés. Nyilván szereti a kényelmes életet, amelyet melletted élhet, és szereti az igazalmat és a kikapcsolódást a fiatal nővel. Ez nem egyszeri botlás, hanem párhuzamos élet melletted, mert nyilván háztartási dolgokra és hétköznapokra még jó vagy, de a szexuális életre már nem vagy elég. Ez neked nem megalázó? Ráadásul a haverjai tudnak is róla akkor , meg még részt is vesznek benne. Nem rohadt megalázó belegondolni, hogy te pl. vacsorával és kényelmes otthonnal vártad a megfáradt férfit, meg biztos még ki is mostad a szennyesét a vadász-hétvége után, miközben ő egy másik nő kényelmi szolgáltatásait élvezte?

Átmeneti kapuzárási pánik? Miért kellene ezt elfogadni? Mert neki jár mindez? Ha szembesíted, de elhagyni nem akarod, akkor mégis mit akarsz elérni? Hogy bűnbánóan abbahagyja? Miért hagyná? Majd legfeljebb jobban titkolja...vagy belátja, hogy egyszer élünk, és ha te sárkánykodsz, akkor megy a farka után, merthát utolsó lehetőség gyanánt miért ne lehetne neki fiatal pipi az élettársa is? Akkor majd ott állsz, mint ló.f.sz a hideg vízben.

Ha ennyire ragaszkodsz ehhez a féreghez, őróbáld ki, hogy nyitsz a világ felé, kicsinosítod magad , látványosan elkezdesz élni, esetleg még udvaroltass is magadnak, hintsd el annak látszatát, hogy te sem vagy ám lejárt lemez, aztán meglátjuk, mit szól, ha te is lelépsz egy-egy barátnős hétvégére. HA szeme se rebben, csak örül a több szabadidőnek, akkor láthatod, hogy mit jelentesz neki...ha meg nekiáll hápogni, akkor vissza lehet kérdezni, hogy neki lehet?

máj. 8. 07:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Egy éven keresztül megcsalt a párom. Ti meg tudnatok bocsátani?

5 éve vagyunk együtt és 1 éve csalt egy masik csajjal. Mikor szembesítettem vele, hogy tudom, akkor azt mondta hogy de ő nagyon szeret. Mindenkinek ezt mondogatja, hogy engem nagyon szeret. Én is szeretem, de az agyam egyszerűen nem engedi, hogy megbocsássak neki. Ti mit tennétek?

Ti meg tudnatok bocsatani hogy lefekszik mással?

3 éves kapcsolatnak lett vége amiatt mert feltekeny es hisztis voltam sokszor (lesarkitva). Szakitott velem, bár nagyon szeret, elege lett. Azt mondja hogy idore van szuksege, lehet hogy valtoznak a dolgok, de ő most nem tudja folytatni. Emellett biztos hogy mas lany...

Ti meg tudnatok ezt bocsatani? Mit tegyek hogy adjon meg egy eselyt? 17/l

1,5 evig voltunk egyutt a baratommal, nagy szerelem (volt) de elbizonytalanodtam mivel mindkettonknek a masik az elso..es a franya kivancsisag valami uj kapcsolat irant..es ahelyett, hogy megprobaltam volna megoldani es ezt a kivancsisagot magamban legyozni bezarkoztam...

Ti meg tudnatok bocsátani ha a mennyasszonyotok megcsalna?

A barátnőmről van szó. Bulizni voltunk ahol feltűnően sokat ivott és összebaratkozott a volegenye volt barátnőjével akivel sokáig járt a pasi de a kapcsolat végén a volegeny megcsalta. A buliból lelépett a csajjal és volt köztük szex. Reggel a barátnőm megbánta el...

Ti meg tudnatok neki bocsatani?

nekem tetszett egy fiu(16),s ezt a baratnom(15) is tudta...kiderult h par nappal ezelott lefekudtek egymassal,de nincs kozottuk semmi,azota nem is beszelnek semmi,pedig eddig jo baratok voltak (nem volt kozottuk semmi)...ti mit csinalnatok?,eg tudnak bocsajtani a bartnotoknek?

Meg tudnatok ezt bocsatani es tovabblepni?

Baratommal egyutt vagyunk par honapja, a rovid ido ellenere hatalmas(nak tunik) a szerelem, kozos jovot, csaladot tervezunk. Utobbi idoben azonban ram-ramtortek fura erzesek, hogy vmi van amirol tudnom kell. Nem kellett nagy csel hozza, csak puszta kis figyelmetlenseg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!