Férfiak, volt olyan barátotok, aki félt próbálkozni és sikerült valahogy meggyőzni, hogy küzdje le?

válasza:Nem, ha volt is ,aki próbálkozott,az csak még több elutasítást kapott.
Még én is,aki mondjuk 10/5 nőnek azért be szoktam jönni,én is rettegek az elutasítástól,akkor nekik el se tudom képzelni milyen lehet.
Amúgy azt figyeltem meg(néha magamon is),de főleg ezeken haverokon, hogy már ha egy nagyon minimális kedvességet kapnak egy nőtől,attól képesek belezúgni, mert annyira nincsenek hozzászokva. De innen nagyon nehéz felépíteni valamit,mer nyilván legtöbbször elutasítás lesz,ha nagy nehezen rá is veszik magukat.
Nekem az volt a szerencsém az elején amikor még nagyon önbizalomhiányos voltam,hogy többször is kezdeményeztek már nálam nők,szinte mindig ők szedtek fel engem,mert én annyira féltem az elutasítástól,hogy nem is mertem kezdeményezni.

válasza:Nyilván azért nem próbálkozik, mert leszarják nők így nem látja értelmét.
Mert nem arról van szó, hogy úton-útfélen vigyorognának rá, csak ő nem veszi a lapot.
Jóképű gyerekként meg könnyű osztani az észt a csajozásról, csak épp ha nem úgy nézne ki ahogy, neki sem nagyon menne.

válasza:A férfi társaságban mennyire téma ,ha egy férfi magához képest jobb nőt szeretne és emiatt kap elutasítást?
Megmondjátok,hogy nem kellene magasabb polcról választani?
Egyáltalán mennyire téma a reális önkép?
Itt most pont arra gondoltam, hogy semmilyen nőknél nem mer próbálkozni az illető.

válasza:Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!
A nők többsége eleve nem fog olyat felszedni aki kimondottan mimóza!
Kapcsolódó kérdések:
Olyan munkahelyem van, ahol rengeteg csinos csaj van. De tényleg nagyon sok. Én egy csúnya és alacsony fickó vagyok, 36 éves. Egyszer volt barátnőm, de lecserélt, illetve volt mégegy kapcsolatom aki mint kiderült szégyellt engem és rejtegetett mások elöl. Otthon a négy...
Miközben tudják hogy van párom 15 éve, ismerik is. Én semmilyen jeleket nem küldök feléjük hogy nyitott lennék, ennek ellenére minden évben előfordul hogy bepróbálkozik a semmiből valamelyik.
Általában hyelyes pasik, vagy kevésbé helyesek próbálkoznak be? Mennyire vagytok szépek?
Persze értékelem hogy tett valamit barátnőm, ami kicsit tartalmasabb otthoni program mint a tv és mobil. Amit próbált tenni az hogy ilyen kisgyerekeknek szánt játékokat rendelt erre a célra. Mint például pingpong labdával kell betalálni a vazaba vagy 10 színes...
Melyik a rosszabb, fájdalmasabb érzés? Illetve az mire utal, mennyire ritka amikor pl. egy olyan jelenet megtörténik, hogy egy pincér több férfivel lát egy nőt, azt gondolja hogy az egyik a párja, a többiek a baráti társaság és így is folyton nézi, majd akár meg...
Tenyleg nem lenne ideje ram, nem csak kifogas, ezt mar megbeszeltuk es ezert nem is randizunk. Viszont egyutt fogunk dolgozni ketten, es nem tudom kibirja e hogy ne probalkozzon. Nagyon vonzodik hozzam, de nem tudom mennyire kovetkezetes. Konnyebb azt gondolnia hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!