Összejönnél olyannal aki külsőre nem igazán olyan mint ami az elképzelésed de rendes így bele mész?

válasza:

válasza:Igen. (És össze is jöttem már így, mert az idő elteltével nagyon is jóképűnek, helyesnek kezdtem őket látni).
De fontos elkülöníteni, a "nem olyan, mint az elképzelésed", "nem kifejezetten az eseted" és a "külsőre egyáltalán nem jön be" eseteket, mert például utóbbinál felesleges az egész, lehet bármennyire kedves, ha mondjuk elképzelhetetlennek tartom, hogy vonzódjak hozzá testileg. Barátnak jó lehet, de hogy a csók, szex menne-e...nem hinném.

válasza:Eddig egyik pasim sem az idealom volt. 🤣
Egy szexpajtim volt fel evig aki kulsore olyan volt mint az idealom. De a rendes kapcsolatra nem feltetlen kell az idealom.

válasza:

válasza:Nincs külsőleg "elképzelésem", az az elképzelésem, hogy ha meglátom, akkor tetsszen. Ez nem függ attól, hogy milyen a haja/szeme színe, milyen széles a válla, mekkora a lábmérete, mert... mert nem. Azon múlik, hogy bejön-e élőben vagy sem, ami meg millió tényezőn elbukhat (vagy átfordulhat éppen).
Szóval persze. Simán.

válasza:Nekem soha nem volt konkrét elképzelésem a leendő párom külsejét illetően. Egy kikötésem volt, barna szemű férfit kerestem. A férjemnek kék szeme van. Annyira szerettem vele beszélgetni és olyan extra humora van, hogy szerintem az sem zavart volna, ha három füle van.
Az, hogy sokáig nem találtam párt, semmiben nem befolyásolt. Szerettem egyedül élni. Nem kerestem mindenáron párkapcsolatot. Nem azért "értem be" egy kék szeművel, mert nem volt kéznél barna szemű.

válasza:

válasza:„Összejönnél olyannal aki külsőre nem igazán olyan mint ami az elképzelésed”
Volt már rá példa, mert attól függetlenül, hogy én azelőtt nem úgy írtam volna le a számomra ideális partner külsejét, még vonzónak találtam. De olyannal nem jönnék össze, aki nem vonz. Számomra fontos a fizikai vonzalom. (Na, hajrá, kövezzetek meg!)
Kapcsolódó kérdések:
Tök fura számomra, hogy pár ember számára a szerelem az első, és nem kérdés számukra, hogy ha kell, költöznek, új munkát keresnek, csak együtt legyenek. Másoknak meg a szerelem abszolút sokadlagos, és majd akkor lesznek együtt, ha az nem jár semmilyen változtatással......
Barátnőtök nektek nem szól semmit hozzá? Nem nézi rossz szemmel hogy ha részegen mész haza hozzá?
Sokakat hallottam, hogy panaszkodtak arra, hogy ha valaki elutasító, túlságosan válogatós, az milyen rossz, mert esélyt sem ad a kapcsolatra. Valamennyire egyetértek vele, de máskor teljesen másképp vélekedek erről. Nehezen viselem a szakításokat, mindig becsapva...
Barátnőimmel mindig amikor bulizni megyünk, megnézzük a pultosokat és kicsit flörtölünk velük :D eleinte szórakozásnak vettem az egészet, de van egy srác aki pont az ideálom és mostanság nincs is kedvem elmenni bulizni, csak miatta megyek oda. Már kezdem azt érezni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!