Csetelés közben váratlanul eltűnt, rajtakaphatta a párja? Több mint 1 éve ismerjük egymást baráti/szeretői a viszonyunk. Előtte sohasem csinált ilyet. Mindig elköszönük, jelezzük ha utazás vagy családlátogatás van kilátásban.
2 hete beszéltünk utoljára délig este még írogattunk, vidám esténk volt. Feltett egy kérdést és azóta se olvasta el és aktív sem volt.
Nyár végén 1× volt otthon balhéja mert nagyon későn ért haza meg magyarázata se nagyon volt. De akkor is írt, hogy kicsit szünetel a társalgásunk és a találkozások.
Külföldre utaztak 2 hónapra. Utolsó beszélgetésnél otthon volt, nem hiszem, hogy baja esett volna.
Haza jött volna a párja és lebukott? Szerintetek?
Tudom! Gerinctelenek vagyunk, hagyjuk el az egyikat aztán kezdjünk a másikkal, legyünk őszinték meg stb. De azért érdekelnek a vélemények

válasza:Megértelek, egyszer volt hasonló nálunk is, én egész éjjel nem aludtam, azt hittem szívrohamot kapott vagy valami :D, de mondjuk szerencsére másnap jelentkezett.
Férfi vagy nő? Hány éves?

válasza:#1 Férfi 28 éves.
#2 Én házasságban élek. Tudom/ tudtuk mit vállalunk.

válasza:#3
Akkor semmi baja nincs szerintem.
Irtal neki azóta?

válasza:

válasza:

válasza:#6
Speciel itt egy férfi tűnt el szó nélkül...

válasza:Igaz, férfitól és nőtől is egyaránt gusztustalan. Ez így van.
De azért nem ennyire fekete fehér. Van ahol egyesek nem tudnak szétmenni, egybe tartja őket a közös lakhatás, megélhetés, család. És egyik vagy akár mindkét fél is szeretőzik. De attól még lehetne normálisan bánni a szeretővel is, ő is ember, vannak érzései. Általában aki így bánik a szeretőjével, az a párjával is pontosan így bánik, és csakis saját maga és az ő saját érzései a fontosak számára. Szeretőzés ide vagy oda - tudom gáz, tényleg az - de ez még azon belül is a létező legocsmányabb típus, amelyik így áll a másikhoz hogy nem tartozik neki magyarázattal. Mintha pénzbe kerülne... Cserébe felesleges érzelmi sérüléseket okoz, legtöbbször mindkét félnél ezzel a pofátlan és önző, nagyképű viselkedésével.

válasza:A szeretői kapcsolat is emberi kapcsolat. Ezer oka lehet.
Mondjuk ezt a külföldet itt nem értem: most is kint vannak? Miert nem irsz ra? Oke hogy nem valaszolt egy kerdesre, de attol megkerdezheted jol van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Leissza magát vagy talan drogozik nem tudom. Legutóbb azt mondta ivott és haza ment aludni kidőlt. Én meg külföldről aggódtam hogy mi lehet. Másnap nem mondott semmit. Következő hétvégén is leitta magát és össze vissza beszélt, aztán engem hibáztatott hogy én biztos...
A barátnőm szerint tök oké, hogy egy hónapban 3 hétvégén is meglátogatjuk a szüleit, mert milyen jó bulik vannak ott (nem), milyen jó családi programok (nem), most például az a következő cél, hogy menjünk el családi fotózásra (nem fogok elmenni). Én is szeretem a...
Szülők jönnek, ti mentek szülőkhöz?
Állandóan kíséritek a férjeteket/párotokat a szüleikhez,vagy menni szokott nélkületek is? Szerintem nem gáz sőt nem kell mindig kísérni. Én minden 3.-4.alkalommal kísérem illetve ha hívnak is. Tudom van hasonló kérdés,de engem a saját helyzetem érdekel. :) Nem furcsa...
Azt tervezem, hogy nem leszek otthon, nehogy az asszony kiszimatoljon valamit, de félek, hogy a párom elkottyant valamit, nagyon szeretné, hogy elválljak.
Vasárnap voltam a barátomnál családlátogatóban. Mindketten 21 évesek vagyunk, egy egyetemre járunk. olyan csokit vettem amit szeret. Még a kisebbik tesójával is társasjátékoztunk, megdicsértem a vacsorát, és maximálisan igyekeztem, hogy ne kövessek el valami...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!