Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha olyan betegséged lenne ami...

Ha olyan betegséged lenne ami kívülről nem látszik rajtad de gyakorlatilag bármikor belehalhatsz élnél párkapcsolatban vagy az örök szingliséget választanád?

Figyelt kérdés
Ismerőseimtől sokszor megkaptam már hogy legyek boldog és ne taszítsam el nagam mellől a szerelmet. De azaz igazság nem tudnék abban a tudatban élni hogy gyakorlatilag bármikor meghalhatok és hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznék a barátnőmnek esetleg feleségemnek.
máj. 18. 09:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem foglalkoznék vele. Bárki meghalhat bármikor.
máj. 18. 09:35
 2/22 anonim ***** válasza:
43%
És mi bajod van?
máj. 18. 09:36
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem már kevés ember van, akinek semmilyen betegsége nincsen. A legkisebbe is bele lehet halni. Nyilván ha a köztudatban is ismert betegségekről van szó, akkor érthető az aggodalom. Viszont neked is csak egy életed van.
máj. 18. 09:38
 4/22 anonim ***** válasza:
5%
#2 Jó tapintatlan vagy.
máj. 18. 09:39
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Erre mondom:

Én összejöttem egy sráccal. Se nekem, se neki semmi problémánk nem volt.

Beleszerettem, összeköltöztünk, eljegyzés, gyerek...

28 éves volt, én terhes a fiunkkal. Ki kellett mennie munka miatt londonba. Kocsival mentek. Hazafele ő vezetett szinte végig.

Másnap fájt a vádlija, de nem tulajdonítottunk neki nagy jelentősséget.

Másnap fájt a háta. Bementünk a sürgősségire, ahol a folyosón összeesett é meghalt.

Ott voltam egy addig egészséges emberrel, a gyerekünkkel a hasamban... Szerinted?

Ezzel csak azt akartam írni, ha nincs semmijen baja az embernek, akkor is simán történhet bármi, ami 1csapással megváltoztathat mindent.

máj. 18. 09:48
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Bárki meghalhat bármikor, szóval nem agyalnám túl. Hasonlóan jártam, mint 5-ös, megházasodtam, gyermekünk született, éltünk boldogan, majd váratlanul meghalt a férjem, azóta a gyerekkel egyedül vagyunk.
máj. 18. 10:12
 7/22 A kérdező kommentje:
Pont ez az amitől félek. Nem akarok senkinek sem ekkora fájdalmat okozni. Ugyanakkor én is emberből vagyok, vágyok arra hogy szeressenek, a szerelemre.
máj. 18. 10:24
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

7!

De a te eseted még mindig jobb.

Mert a te esetedben lehet készülni erre. Annak tudatában vág bele valaki, hogy készül erre.

Nekünk esélyünk nem volt készülni.

5#

máj. 18. 10:30
 9/22 A kérdező kommentje:
#2 nem tudják az orvosok sem. Minden vizsgálatom negatív de a tünetek meg megvannak. Lazák az izmaim, ficamodnak a végtagjaim és nem csak azok. Ha picit szárazabb, porlósabb ételt eszek az megáll a nyelőcsövemben, innom kell rá hogy lemenjen. Az ami a nyelőcsövet meg a légcsövet zárja mikor levegőt veszek vagy eszek jszok, az is rosszül működik. Többször előfordult hogy lezárt és majdnem megfulladtam ha csak pár másodpercel később tzdom visstaroppantani. Aztmondta az orvos a szüleimnek hogy készüljenek fel arra hogy ha ez akkor zár le mikor alszok akkor az végzetes is lehet.
máj. 18. 10:33
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, teljesen más helyzet, ha tudod mondjuk, hogy kb. hónapjaid vannak hátra, minthogy van egy betegséged, aminél nem tudhatod biztos elvisz-e és mikor. Láttam én már olyan embert, aki temette magát évekkel ezelőtt, ahhoz képest a mai napig vidáman él.
máj. 18. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak közt létezik aki örök agglegény és boldog?

Olyanra gondolok aki ugyan sosem házasodik meg de mindig vannak barátnői, egymást követően, és már akár 40-50 éves de mégis boldog.

Valaki tud mondani bármi bíztatót? Örök második maradok? 19/L

Életem legelső barátja elhagyott egy másik lányért, habár bele nem voltam szerelmes, de szarul esett. De ezt még meg tudtam magamnak magyarázni, mert nem illetem össze a sráccal, a csajjal jobban passzoltak, akiért elhagyott. Aztán találkoztam életem első igazi...

Szerintetek miért van az, hogy a mostani korban embereknek nem elég 1-3 kapcsolat hogy megtalálják az igazit?

Régen sok olyan volt, aki első párkapcsolatából örök életre szóló boldog házasságot teremtett.

Nem hiszek az örök szerelemeben, de hiszek abban, hogy van szerelem első látásra, meg van örök szeretet?

a legtöbb ember túl ostoba ahhoz, hogy belássa, hogy nem illik össze azzal, akivel együtt van, nem is szereti, csak egyszerűen fél az egyedülléttől, és belemegy egy olyan kapcsolatba ami nyilván szétválással végződik. még magukat sem ismerik eléggé, nem hogy azt akivel...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!