Ha olyan betegséged lenne ami kívülről nem látszik rajtad de gyakorlatilag bármikor belehalhatsz élnél párkapcsolatban vagy az örök szingliséget választanád?

válasza:

válasza:

válasza:Erre mondom:
Én összejöttem egy sráccal. Se nekem, se neki semmi problémánk nem volt.
Beleszerettem, összeköltöztünk, eljegyzés, gyerek...
28 éves volt, én terhes a fiunkkal. Ki kellett mennie munka miatt londonba. Kocsival mentek. Hazafele ő vezetett szinte végig.
Másnap fájt a vádlija, de nem tulajdonítottunk neki nagy jelentősséget.
Másnap fájt a háta. Bementünk a sürgősségire, ahol a folyosón összeesett é meghalt.
Ott voltam egy addig egészséges emberrel, a gyerekünkkel a hasamban... Szerinted?
Ezzel csak azt akartam írni, ha nincs semmijen baja az embernek, akkor is simán történhet bármi, ami 1csapással megváltoztathat mindent.

válasza:

válasza:7!
De a te eseted még mindig jobb.
Mert a te esetedben lehet készülni erre. Annak tudatában vág bele valaki, hogy készül erre.
Nekünk esélyünk nem volt készülni.
5#

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyanra gondolok aki ugyan sosem házasodik meg de mindig vannak barátnői, egymást követően, és már akár 40-50 éves de mégis boldog.
Hosszú távon!
Életem legelső barátja elhagyott egy másik lányért, habár bele nem voltam szerelmes, de szarul esett. De ezt még meg tudtam magamnak magyarázni, mert nem illetem össze a sráccal, a csajjal jobban passzoltak, akiért elhagyott. Aztán találkoztam életem első igazi...
Régen sok olyan volt, aki első párkapcsolatából örök életre szóló boldog házasságot teremtett.
Leírna a sztoriját ide? :) Esetleg írhatnék neki?
a legtöbb ember túl ostoba ahhoz, hogy belássa, hogy nem illik össze azzal, akivel együtt van, nem is szereti, csak egyszerűen fél az egyedülléttől, és belemegy egy olyan kapcsolatba ami nyilván szétválással végződik. még magukat sem ismerik eléggé, nem hogy azt akivel...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!