Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor még szingli voltál...

Amikor még szingli voltál tudtad biztosra hogy egyszer lesz párod?

Figyelt kérdés
máj. 30. 23:55
 1/3 Kv-An ***** válasza:
85%

Nem agyaltam ezen. Élet hozta.

Kv

máj. 31. 07:19
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Ááá… fel is adtam.
máj. 31. 12:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól féltem egy pár év után, hogy sose lesz. Lett, azóta már a férjem.
jún. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

A nők nem gondolják, hogy a férfiakban szorongást okoz, ha azt üzenik nekik, hogy nem kellenek?

Vagyis a mostani világ erről szól, hogy a nők igazából bármilyen munkát el tudnak végezni, a gazdaságot tudják működtetni és azt üzenik, hogy nincs szükségük férfira, jó nekik egyedül. Ha megfelelő mennyiségű sperma le van fagyasztva, akkor a férfiak kvázi ki is halhatnak.

A nőknek presztízskérdés, hogy azt tudják mutatni a külvilágnak, hogy sokan érdeklődnek irántuk?

Vagyis nekem abból a szempontból érdekes a kérdés, hogy sok nő van így az online világban is akár, akik ugye tudatosan szinglik. Van közöttük olyan, aki persze dehonesztáló stílusban beszél a férfiakról, nem mindegyikük azért, de azt megfigyeltem, hogy a legtöbben...

A nők igazából sikernek tekintik, ha nem érdeklődnek irántuk?

Vagyis a modern individualista kultúrában úgyis az a lényeg, hogy a nőknek nincs szüksége férfiakra, hanem legyen munkájuk, legyen pénzük. Ha így tekintjük legalább nincs zaklatás sem, macskájuk úgyis kedves lesz velük, az meg nekik elég boldogság azt mondják.

Az emberekben miért van benne zsigerileg, hogy gúnyolódjanak a társkeresésben sikertelen társaikkal?

Igazából ez már tinikortól elkezdődik, akkor is elkezdik sokan kigúnyolni azokat, akiknek nincs szerelmük és igazából az is mindig poén, ha egy nem túl népszerű srác bepróbálkozik egy népszerűbb lánynál és utóbbi visszautasítja. A többiek röhögni fognak rajta. Felnőtt...

Szerintetek szereti azt a nőt? Leírom miket tesz, hogyan viselkedik, gondolom ebből elemezhető lesz. A férfi egy munkatársam, magas beosztásban,...

így se tudnák rosszat mondani meg igazából a jellemére se. Meg vagyok én 😄, akit észre se vesznek, csak figyelmességből. Munkahely váltáson jár az eszem mert ez így nem megy. Gondolom a munkatársam nagyon kedveli a nőt ha ezeket teszi: Minden nap hívja, ír neki,...

Nőknél azért számít erénynek a szingliség, mert bizonyos szempontból összefügg a magasabb társadalmi státusszal?

Vagyis nyilván sokat változott a társadalom, de azért az az elv megmaradt, hogy a nők általában felfelé szeretnek házasodni. Éppen ezért van úgy, hogy nők közt a magas iskolai végzettséggel, jó állással rendelkezők közt sok a szingli, gyerektelen, férfiaknál meg pont...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!