A képen/rajzon lévő alkatok kb. hány kilót mutatnak átlag magassághoz?
Ha átlagos magasságot képzelünk el, a képen rajzolt női alkatokhoz szerintetek kb. hány kiló tartozik?
(A kép azért érdekes, mert a 2. és a 3. kép közötti ducibb tartomány az, ami nekem kb. legjobban tetszik. Kíváncsi vagyok, ez kb. milyen súly.)
F

válasza:160-as magassagnal sztem:
1. 55-60 kg
2. 70-75 kg
3. 75 felett
De majd jol megszakertik itt ezt :D

válasza:Szóval ha 163-165 közötti?
Akkor
1. 50 vagy felette valamennyivel
2. 80-90
3. 110 felett
Ha 175 mint pl. én akkor
1. 57 körül
2. 90-100
3. 130 vagy afelett
(Én 52 kiló vagyok, az 1-esnél sokkal vékonyabb vagyok, főleg a combjaim, nem érnek össze.)

válasza:Érdekes kérdés, én kb 55-58 kilósan voltam az első állapotban, (168 cm magas vagyok) most 81 kilóval vagyok kb a másodikban. De ez alkat kérdése is, nekem szerencsém van, relative nagy mellekkel és vékonyan is nagy fenékkel. Most 80 kiló körül lett először egy kis tokám, szerencsére még nem vészes, meg érezhetően előrrébb eső hasam, kb. mint a képen, a karjaim se kövérek, cserébe, már 62 kilósan is összeért a combom és afölött már ki is dörzsölődött, ahogy jártam, mert nagyrészt törzsre és főleg fenék-comb részre hízok.
Nem tudom, ez segít-e bármit. Mindenesetre nagyon csalóka a súly-testalkat kérdés.

válasza:Vegyük a 165 cm-t átlagos magasságnak, mert hivatalosan annyi a női átlag magasság kishazánkban.
Ez esetben az első olyan 55 kg környéke, a második 80, a harmadik 110-120 kg lehet.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Esetleg valaki tud ebben segíteni?
Kicsit szégyenlem magam hogy nincs senkim. Van munkám, pénzem is van. Minden feltétel adott lenne már arra hogy akár családom is legyen. De sehol nem tartok mert párom sincs. Minden korombelit kapcsolatban látok, max. 1-2 egyedülállóról tudok ennyi idősen. Elkésve...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!