Hol ismerkedtetek meg a pároddal, mennyi idősek vagytok, és mióta vagytok együtt?
Figyelt kérdés
júl. 1. 11:18
11/23 anonim 

válasza:

válasza:Társkeresőn (nem net), 52 ill. 53 évesek, 28 éve.
12/23 anonim 

válasza:

válasza:Középiskolában, 40 évesek vagyunk, 23 éve együtt.
13/23 Kv-An 

válasza:

válasza:Internet BCDC fájlcserélő rossz beállítások okán, ismertem meg a férjem. 21 éve, 59-52.An
14/23 LazyJones 

válasza:

válasza:Komolyan érdekelne, hogy az én válaszomat miért pontozzák le, ha egyszer egyszerű tényekről van szó....
15/23 anonim 

válasza:

válasza:14: vannak, akik nüanszok nélkül ugranak az összes nagy korkülönbséges párkapcsolatra anélkül, hogy ismernék az előzményeket.
16/23 Kv-An 

válasza:

válasza:14 "csak" ettől boldogok. 10-es szintén megkapta, pedig nincs nagy korkülönbség.An☺️
17/23 anonim 

válasza:

válasza:Egy filozófiai olvasó csoportban. 16 éve. 54 és 44 év.
18/23 Hermit moldovenesc 

válasza:

válasza:Egy falusi kocsmában, 33 éves férfi, 37 éves nő, 7 éve vagyunk együtt, 4 éve házasságban. Van egy két éves kislányunk.
19/23 anonim 

válasza:

válasza:Üzletbe mentem be hozzá, ott ismerkedtünk meg, 32 éve. 56F, 48N
20/23 anonim 

válasza:

válasza:Badoo, 2,5 éve vagyunk együtt, ő 32, én 29
Kapcsolódó kérdések:
Mikor lett először partnered?
Hány éves voltál? Hol ismerkedtetek meg? Meddig voltatok együtt? Milyen iskolai végzettséged van?
Ismerkedtetek már az interneten? Ha igen akkor meddig voltatok együtt? Tapasztalat?
Ha nem titok melyik oldalon ismerkedtetek meg?
Egy hónap alatt elfelejt egy f. fi egy nőt?
, ha előtte nem voltak együtt, csak ismerkedtek ("csak" biokémia volt köztük, de konkrétan nem történt semmi,1 hónapja nem látta) ? 26N
Nők és Férfiak! Aki már több éve van együtt a barátjával/barátnőjével, hol ismerkedtetek meg?
Ha van kedvetek leírni, azt is szívesen meghallgatnám, hogy hogy jöttetek össze :)
Túl hamar lettem, , szerelmes"? 10 napja vagyunk együtt a barátommal. Azelött 2-3 héttel ismerkedtem meg vele. (többi lennt)
10 napja vagyunk együtt.. 1 randinál csók, másodiknál már franciázás volt.. viszont nagyon jol megvagyunk, még nem feküdtünk le.. motsnában nagyon foglalkoztat ez a gondolat. félek hogy tul hamar (..mégha nem is adtam oda teljesen magam.. ) megkapott. ugye mindenhol...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!