Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedtetek meg a...

Hol ismerkedtetek meg a pároddal, mennyi idősek vagytok, és mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés

júl. 1. 11:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn (nem net), 52 ill. 53 évesek, 28 éve.
júl. 1. 12:59
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában, 40 évesek vagyunk, 23 éve együtt.
júl. 1. 13:15
 13/23 Kv-An ***** válasza:
100%
Internet BCDC fájlcserélő rossz beállítások okán, ismertem meg a férjem. 21 éve, 59-52.An
júl. 1. 17:28
 14/23 LazyJones ***** válasza:
27%
Komolyan érdekelne, hogy az én válaszomat miért pontozzák le, ha egyszer egyszerű tényekről van szó....
júl. 1. 17:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
14: vannak, akik nüanszok nélkül ugranak az összes nagy korkülönbséges párkapcsolatra anélkül, hogy ismernék az előzményeket.
júl. 1. 17:38
 16/23 Kv-An ***** válasza:
100%
14 "csak" ettől boldogok. 10-es szintén megkapta, pedig nincs nagy korkülönbség.An☺️
júl. 1. 17:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy filozófiai olvasó csoportban. 16 éve. 54 és 44 év.
júl. 1. 18:48
 18/23 Hermit moldovenesc ***** válasza:
49%
Egy falusi kocsmában, 33 éves férfi, 37 éves nő, 7 éve vagyunk együtt, 4 éve házasságban. Van egy két éves kislányunk.
júl. 1. 22:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Üzletbe mentem be hozzá, ott ismerkedtünk meg, 32 éve. 56F, 48N
júl. 2. 08:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Badoo, 2,5 éve vagyunk együtt, ő 32, én 29
júl. 2. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mikor lett először partnered?

Hány éves voltál? Hol ismerkedtetek meg? Meddig voltatok együtt? Milyen iskolai végzettséged van?

Egy hónap alatt elfelejt egy f. fi egy nőt?

, ha előtte nem voltak együtt, csak ismerkedtek ("csak" biokémia volt köztük, de konkrétan nem történt semmi,1 hónapja nem látta) ? 26N

Nők és Férfiak! Aki már több éve van együtt a barátjával/barátnőjével, hol ismerkedtetek meg?

Ha van kedvetek leírni, azt is szívesen meghallgatnám, hogy hogy jöttetek össze :)

Túl hamar lettem, , szerelmes"? 10 napja vagyunk együtt a barátommal. Azelött 2-3 héttel ismerkedtem meg vele. (többi lennt)

10 napja vagyunk együtt.. 1 randinál csók, másodiknál már franciázás volt.. viszont nagyon jol megvagyunk, még nem feküdtünk le.. motsnában nagyon foglalkoztat ez a gondolat. félek hogy tul hamar (..mégha nem is adtam oda teljesen magam.. ) megkapott. ugye mindenhol...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!