Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik velem máshogy?

Miért viselkedik velem máshogy?

Figyelt kérdés
Az miért lehet, hogy a párom amikor az exe nem foglalkozott vele, nem reagált neki, nem kereste akkor a párom nyomult, írt neki, kereste. Most meg amikor én nem írok vissza úgy, később reagálok, mással is foglalkozok akkor elvonul, megsértődik, látszólag mintha nem érdekelné
júl. 1. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide az exe?

Ja hogy úgy érezheti, hogy te se foglalkozol vele.

Hamarosan le fog lépni.

júl. 1. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:
1# 1-2 alkalom volt csak. Eddig mindig körülugráltam
júl. 1. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:

1-2 alkalom után már a "párod"? Mitől?

Eddig (1-2 alkalommal) körülugráltad? Miért?

És most mit vársz?

júl. 1. 19:14
 4/6 A kérdező kommentje:
1# 1-2 alkalom volt amikor nem ugráltam körül
júl. 1. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet vele megbeszélni?
júl. 1. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Végtelenül egyszerű: az exe mellett a párod valószínűleg nem érezte biztosnak a pozícióját, ezért ment utána, mint a kiskutya. Te eszerint hozzászoktattad ahhoz, hogy tök természetes, hogy körülugrálod, így téged valószínűleg magától értetődőnek vesz, olyannak, akiért nem kell nagyon megmozdulni, úgyis marad, bármit megtehet. Valószínűleg tényleg nem érdekli, mert tudja, hogy odavagy érte, tudja, hogy ez most csak egy játszma a részedről.
júl. 1. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Miért baj az ha a párom idősebb mint én? Most amiota megkérte a kezem azóta mindenki máshogy viselkedik velem 24n

Ő 33 éves imádjuk egymást együtt élünk már 4 éve. Eddig is mondogatták nekem hogy minek vagyok ilyen öreggel, majd úgy is szakítani fogunk még anyukám se örül neki már nem is akarok beszélni vele Mikor a nővérem elmondta hogy megkérte a párja a kezét emlékszem rá...

Ha egy férfi teljesen máshogy viselkedik élőben, mint üzenetben, az mit jelent?

Melyik az igazi "én"-je? Élöben kedves, üzenetben rideg, bunkó.

Miért viselkedik máshogy a barátnőm jelenlétében?

Van egy tőlünk idősebb pasi, aki mikor ott van barátnőm is (mindketten 23 éves lányok vagyunk) mindig viccelődik, udvariaskodik, ugrat minket, nagyon kedves és figyelmes. Ám mikor nincs ott olyan érzésem van mintha fél vállról venné amit mondok neki, inkább csak túl...

Mit csináljak, ha egy leszbikus osztalytarsamnak tetszem és úgy érzem, hogy nekem is tetszik, de közben aki ezt tudja máshogy viselkedik velem?

Elmondtam a barátnőimnek és teljesen kiakadtak, azt mondják, hogy ez lehetetlen és sürgősen felejtsem el. Azonban ezzel a lánnyal mindent meg lehet beszélni, és bevállalós, ami mar kellett az életembe. Nemtudom, hogy képes lennék-e vele bármilyen testi kapcsolatra. Nem...

Miért viselkedik máshogy amikor a barátnőkkel lát?

ha egyedül lát ugy veszem észre jobban felszabadul, jobban mer köszönni sőt integet. de mikor a barátnőkkel vagyok olyan mintha nem merne tenni semmit:S ilyenkor félénkebben viselkedik...miért van ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!