Miért viselkedik velem máshogy?

válasza:Hogy jön ide az exe?
Ja hogy úgy érezheti, hogy te se foglalkozol vele.
Hamarosan le fog lépni.

válasza:1-2 alkalom után már a "párod"? Mitől?
Eddig (1-2 alkalommal) körülugráltad? Miért?
És most mit vársz?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ő 33 éves imádjuk egymást együtt élünk már 4 éve. Eddig is mondogatták nekem hogy minek vagyok ilyen öreggel, majd úgy is szakítani fogunk még anyukám se örül neki már nem is akarok beszélni vele Mikor a nővérem elmondta hogy megkérte a párja a kezét emlékszem rá...
Melyik az igazi "én"-je? Élöben kedves, üzenetben rideg, bunkó.
Van egy tőlünk idősebb pasi, aki mikor ott van barátnőm is (mindketten 23 éves lányok vagyunk) mindig viccelődik, udvariaskodik, ugrat minket, nagyon kedves és figyelmes. Ám mikor nincs ott olyan érzésem van mintha fél vállról venné amit mondok neki, inkább csak túl...
Elmondtam a barátnőimnek és teljesen kiakadtak, azt mondják, hogy ez lehetetlen és sürgősen felejtsem el. Azonban ezzel a lánnyal mindent meg lehet beszélni, és bevállalós, ami mar kellett az életembe. Nemtudom, hogy képes lennék-e vele bármilyen testi kapcsolatra. Nem...
ha egyedül lát ugy veszem észre jobban felszabadul, jobban mer köszönni sőt integet. de mikor a barátnőkkel vagyok olyan mintha nem merne tenni semmit:S ilyenkor félénkebben viselkedik...miért van ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!