Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mi okból rejtik el az...

A nők mi okból rejtik el az elérhető állapotukat, csak egy bizonyos férfi elől?

Figyelt kérdés

Gondolom érzi hogy tetszik nekem, és tart attól hogy írnék neki, zárkózott kicsit.

A valóságban meg beszélünk, én nem kifejezetten lógok a nyakán, ő szokott inkább szólni hozzám, ebből kifolyólag sem telepszek rá, mert nem akarom hogy úgy érezze meg van fojtva, inkább hagyok neki elég teret, így tudni fogom mennyire érdeklem, és magamtól láthatom mennyire érdeklődő, anélkül hogy futnék utána.

júl. 1. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Ebből a pár mondatodból remekül kiderült, hogy semmit sem tudsz a nőkről.
júl. 1. 19:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy csak előled van rejtve?
júl. 1. 19:50
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Hát, ez így nagyon általános, mármint ebből nem lehet sokat levenni.

Mióta ismeritek egymást? Mennyit beszéltek? Milyen veled? Hol találkoztok?

Nem lehet, hogy ugyanezt gondolja, hogyha egy férfi akar valamit, akkor szóljon?

Mármint általában a férfi a kezdeményezőbb. Sok nőnek szüksége van némi "keretre" (legalább finom, de érhető utalásra, hogy mi van pontosan - mert ne feledd el, hogy a másik oldalon is nehéz eldönteni, hogy a másik szimplán jófej, vagy érdeklődik.) Én pl. magamból kiindulva hajlamos vagyok lefagyni kicsit, ha érzem, mintha lenne valami, de nincs semmilyen igazi kapaszkodó.

júl. 1. 19:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kicsit kimutatod, hogy tetszik, az nem utána futás. Nem lehet, hogy ő se tudja mi van? Másik oldalon se tudnak ám gondolatot olvasni. Az is simán megeshet, hogy ugyanazt gondolja mint te. A legtöbb férfinek azért nem okoz gondot egy kis "udvarlás", azért az nem utána futás.

Egyébként ha valakin érzik, hogy tetszik nekik, de neki ő nem, akkor jobb esetben udvariasan ignorálják. Nem beszélnek hozzá, csak ha nagyon muszáj, nem jópofiznak vagy mosolyognak rá stb., nem nevetnek a vicceiken.

Ha egyébként nyitott feléd és beszél veled, főleg ha sokat mosolyog, akkor normálisan áll hozzád, csak ő se biztos benne, hogy mi van a másik oldalon. A nőknek sincs jósgömbje.

júl. 1. 19:57
 5/14 A kérdező kommentje:

Úgy 2 éve ismerjük egymást, félénk és visszahúzódó, néha együtt megyünk haza munkából, amióta én ismerem nem volt senkije, hamar észreveszem valakin ha épp ismerkedik(sokat van a kezében a telefon, lehetőleg félreeső helyen, és máshol jár az agyuk ilyenkor, ha meg rákérdezel tagadnak, mosolyognak)

Utaltam arra hogy tetszik nekem, mondtam neki hogy elmehetnénk valahova szabadnapon, bár tudtam hogy úgyis menekülni fog a dolog elől, de legalább megléptem, nem szeretem húzni az időt, utána kicsit elfordult tőlem, de 1-2 hét után ismét nyitott volt felém.

Sokszor a szemembe néz, ha elköszönünk egymástól akkor is.

Előzőleg mindig láttam időnként, hogy mikor volt elérhető.

júl. 1. 20:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában a férfiak teszik meg a kezdő lépést, a legtöbb nő ezt megvárja, kevesen kezdeményeznek. A helyedben én megpróbálnám azért, ha szép nő, akkor lesz más aki ezer örömmel meghódítja. A nők nem fognak általában férfi után futni, a férfitól se várják el, de az egyértelmű lépést vagy utalást azért még lehetne tenni, ha valaki tényleg férfi és nem kisfiú.
júl. 1. 20:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
5 Ez akkor sem jelenti, hogy CSAK előled rejti el, lehet alapból kikapcsolta és senki nem látja. Sok ember csinálja, mert nem akarják, hogy akármelyik ismerősük lássa, nem azért, hogy ne írjanak rá, inkább ha lassan válaszol, akkor ne lehessen ezen kattogni, hogy dehát már 68x volt ma online, ménem válaszol...
júl. 1. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 - akkor kérdezd meg mégegyszer, hogy elmenne e veled kávézni vagy valami.

Ha semmit nem reagál, akkor nem tetszel neki, vagy egyszerűen ilyen.

júl. 1. 20:06
 9/14 A kérdező kommentje:

Itt nem ignorált a lány sosem, pedig megtehette volna(egy a munkahely ahol dolgozunk, de nem kötelező együtt is végezni a munkát, más részleg eleve, ha nem köszönne abból már tudnám hogy itt ennek annyi)

Megkérdezte hogy mi lesz a tervem, a köv. napra ami pihenő volt akkor, és rákérdezett arra is, hogy ebben a nagy melegben ugyanúgy elmegyek kondiba?

Neki lehet ilyen az ismerkedési tempója.

júl. 1. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg újra, hogy van-e kedve elmenni fagyizni/kávézni/bármi, amit szeret szabadidejében csinálni szabadnapon. Gondolom ismered annyira, hogy kitalálj valamit. Vagy ha együtt mentek haza munkából, akkor is felvetheted neki, hogy mi lenne, ha tennétek egy kis kitérőt. Az nem annyira "randis", ha meghívod egy fagyira hazafelé menet. Ha elzárkózik a közös program elől, akkor lehet, hogy csak haverkodna.
júl. 2. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nők, nektek mennyire fér bele ha a férjetek, párotok, egy bizonyos szintig a munkahelyen közel enged magához más nőt?

Itt ebben az esetben mindketten hibásak mert a 24 éves csaj minek megy oda egy családos, nős 30 éveshez, majd le ül hozzá a másik székre? A férj meg örül, galacsinnal dobálja a csajt, ilyenek. Ha én nős lennék és esetleg "többet" jönne oda hozzám valaki, és ezt...

Béta pasik, ti nem érzitek úgy, hogy bizonyos nők csak kihasználnak titeket?

Fiatal korban együtt vannak az alfákkal, majd amikor már kiélték magukat, úgy döntenek, hogy 35 évesen hozzátok mennek feleségül. De addig rátok sem néztek, vagy hülyének néztek, kinevettek. Ennél már csak az rémesebb, amikor egy alfa teherbe ejti, és egy bétaval nevelteti fel a gyereket.

Bizonyos nők mièrt gondolják azt, hogy a fèrfiak fèlnek az "erős nőktől"?

Valójában nem fèlnek tőlük, csak aki nem sub, annak nem jön be, ha egy nő szinte már maszkulin vonásokkal rendelkezik. A legtöbben amolyan "csajos" nőt akarnak, aki bújós, èrzèkeny, stb.

Mi az oka, hogy egyes férfiak szinte fetisizálnak bizonyos nőket, és furán néznek arra, akiknek nem jönnek be?

Pl. Margot Robbie, Sydney Sweeney, Palvin Barbara stb. Nem egy olyan véleménnyel találkoztam már - elsősorban olyanoktól, akik (látszólag) a nyolcvanas évek előtt születtek és/vagy alacsony iskolázottsággal bírnak -, hogy akinek ezek a nők nem tetszenek, az csak...

Nőknél azért számít erénynek a szingliség, mert bizonyos szempontból összefügg a magasabb társadalmi státusszal?

Vagyis nyilván sokat változott a társadalom, de azért az az elv megmaradt, hogy a nők általában felfelé szeretnek házasodni. Éppen ezért van úgy, hogy nők közt a magas iskolai végzettséggel, jó állással rendelkezők közt sok a szingli, gyerektelen, férfiaknál meg pont...

Hogy tudnak bizonyos párok egészségesen kötődni egymáshoz, tisztelni egymást, szeretni egymást feltétel nélkül?

Tényleg irigylem ezeket az embereket. Hol láttak ehhez megfelelő mintát? Mert én pl azt láttam hogy anyám folyton mártírkodott, ha konfliktus volt apám elrohant otthonról napokra, de jól kerestek, így végülis nagy baj nem volt. De észrevettem, hogy mindig defektes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!