Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért ennyire...

A férfiak miért ennyire kétségbeesettek?

Figyelt kérdés
Megyek egy fesztiválra, ahova jön egy ismerősöm is, akinek tetszem. Megbeszéltük, hogy együtt fogunk kempingezni, bulizni. Mert én egyedül megyek. Erre elkezdte, naponta írogat, "tényleg velünk leszel?" "megyek ki eléd a kapuhoz" "ez lesz életed legjobb fesztiválja" "hogy vagy" Még ott sem vagyunk, de már szívja ki belőlem az életet, és fojt meg. Ezek után nyilván nem leszek velük, sőt már nem is írok neki vissza, hogy addigra leépítsem. Pedig tényleg lett volna kedvem velük lenni.
júl. 2. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindenki.
júl. 2. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a kérdező csak azokra gondol, mint a kérdésben szereplő fickó. Vagy egyszerűen gyötri a kangörcs és már alig várja, hogy összejöjjön valami, ezért nyomul mint az állat, az ilyen ragadáncsokat el kell hajtani. Vagy mivel a fél életét gép előtt játszva töltötte eddig, fogalma sincs, hogy kell udvarolni és azt hiszi jól csinálja.
júl. 2. 12:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem férjem hunyt el.

Átjött a 20 éve legjobb barátom. Vigasztalás helyett közölte, hogy épp elég ideje vagy szex nélkül (2 héttel előtte halt meg a párom), így akár meg is próbálhatnánk együtt. Senkinek nem kell tudnia.

júl. 2. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ot leepitetted, akkor talalkozunk a szokokutnal?

#3 ez egy beteg allat

júl. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Miért keresik annyira kétségbeesetten a férfiak a nőket ezen az oldalon?

Csak a szex miatt főleg, vagy közrejátszik más szükséglet/igény is? Melyik milyen mértékben "létszükséglet" a számukra?

A kétségbeesett nők és férfiak meddig folytatják még a küzdelmet a csinos nők és a bunkó férfiak ellen?

Emberek vagyunk, ezért kétségbeesünk, ez nem szégyen. Jobb esetben azonban felállunk. Nem így van azonban más embertípusnál. Vannak, akiknek a kétségbeesés egy életforma lett. Kicsit részletesebben: Oly sok nő van, akik állandóan a következő sablont sütik...

Miért akarnak a férfiak ennyire kétségbeesetten ismerkedni?

Két hónappal ezelőtt regisztráltam love-hu-ra, próbaképpen és teljesen ledöbbentem az ott tapasztaltaktól. Az első 10 percben 30 levelet kaptam, dícsérték a külsőmet, az eszemet, holott sem képet nem töltöttem még fel magamról és a bemutatkozó szövegből sem derült ki...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!