A férfiak miért ennyire kétségbeesettek?

válasza:

válasza:Nekem férjem hunyt el.
Átjött a 20 éve legjobb barátom. Vigasztalás helyett közölte, hogy épp elég ideje vagy szex nélkül (2 héttel előtte halt meg a párom), így akár meg is próbálhatnánk együtt. Senkinek nem kell tudnia.

válasza:Ha ot leepitetted, akkor talalkozunk a szokokutnal?
#3 ez egy beteg allat
Kapcsolódó kérdések:
Csak a szex miatt főleg, vagy közrejátszik más szükséglet/igény is? Melyik milyen mértékben "létszükséglet" a számukra?
Emberek vagyunk, ezért kétségbeesünk, ez nem szégyen. Jobb esetben azonban felállunk. Nem így van azonban más embertípusnál. Vannak, akiknek a kétségbeesés egy életforma lett. Kicsit részletesebben: Oly sok nő van, akik állandóan a következő sablont sütik...
Két hónappal ezelőtt regisztráltam love-hu-ra, próbaképpen és teljesen ledöbbentem az ott tapasztaltaktól. Az első 10 percben 30 levelet kaptam, dícsérték a külsőmet, az eszemet, holott sem képet nem töltöttem még fel magamról és a bemutatkozó szövegből sem derült ki...
Gyerünk, itt az alkalom, jöhetnek a nagyszerű ötletek! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!