Tarthat egy barátság extrákkal kapcsolat évekig is
akár?
Figyelt kérdés
Pl. mert mindkét félnek ideális ez a felállás és nem is unják egymást?
júl. 2. 16:42
1/6 anonim válasza:
Lehet.
júl. 2. 16:49
2/6 anonim válasza:
Miert ne lehetne hosszabb távon működő kapcsolat ha ilyen feltételek mellett mind a kettöjüknek jó!!
júl. 2. 16:51
3/6 A kérdező kommentje:
Kettes, nem tudom, akármilyen okból, valamelyik fél elkezdi emészteni magát, hogy pazarolja a másik idejét vagy ilyesmi. Vagy nem akar rendes kapcsolatot továbbra sem, de még ezt is elkezdi soknak érezni, vagy hirtelen mégis csak rendes kapcsolatot akar, aztán nem talál rá alkalmas embert, de akkor már ciki lenne felkeresni a másikat, hogy hát bocsi, nem jártam sikerrel, veled mizu...
júl. 2. 16:55
4/6 anonim válasza:
Két együttélős, de tönkrement kapcsolat után már csakis ilyenbe vagyok hajlandó gondolkodni, nem hatnak meg a szép szavak, a párkapcsolatok 90%-a cirka 5 éven belül úgy is véget ér. Ahol nem, ott csak nem buknak le a megcsalók vagy elhidegülve társas magányban tovább együtt maradnak. Szívszerelemből nagyon ritkán vannak együtt párok.
júl. 2. 16:59
5/6 anonim válasza:
Volt több több éves barátság extrákkal kapcsolatom is szóval igen. Sőt, olyan is ami tartott pár évig, aztán lett párkapcsolata a nőnek akkor ritkán találkoztunk barátilag egy mekire vagy valami csak dumálni egyet, majd amikor szakítottak újra folytatódott a sűrűbb találkozás és szex is. Amíg a helyén tudja kezelni mindkét fél az ilyen kapcsolatot akkor addig jól működtethető amíg mindkét fél akarja. 36/F
júl. 3. 08:43
6/6 anonim válasza:
Igen, persze. Mindaddig, amíg az egyikük sem akar többet.
26 éves vagyok és pár éve benne vagyok egy barátság extrákkal kapcsolatban egy 51 éves pasival.
Sokáig reménykedtem, hogy majd többet lát bennem és összejöhetünk, de erre egyre kevesebb esélyt látok.
Sok korombeli srác érdeklődött irántam de mindig mindegyiket...
Egyetem elején megismertem egy nálam 22 évvel idősebb pasit.
Most diplomáztam mesterképzésen és azóta is tart ez a mi “viszonyunk”. Szóval kb 5 éve…
A szex nagyon jó, és nem csak az van hanem néha elmegyünk kajálni vagy kisebb programokra. Mindent megosztok vele,...
Hosszú sztori, de összesen 1-2 év kivételével közel 10 éve vagyok benne egy barátság extrákkal kapcsolatban az egyik legjobb barátommal.
Anno barátokként kezdtük, de nagyon erős volt közöttünk a kémia, majd 1x lefeküdtünk és utána nem volt visszaút.
Beleragadtunk...
2 éve benne vagyok egy se veled se nélküled barátság extrákkal kapcsolatban egy sráccal,akivel előtte 3 évig barátok voltunk. . Kicsit mégis kötöttebb mint egy ilyesmi kapcsolat, mert megállapodtunk,hogy amíg kavarunk, nem ismerkedhetünk és nem kavarhatunk mással....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!