Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked ha volt tini, vagy...

Neked ha volt tini, vagy huszon pár évesen kapcsolatod az sok jót adott, utólag jó rá vissza gondolni?

Figyelt kérdés
júl. 5. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Van pár szép emlék, de több rossz. Nem véletlenül lett vége. Sok hülyeséget eltűrtem, mert szerelmes voltam, és mindenáron meg akartam tartani. Mai fejjel az első randira se mennék el vele.
júl. 5. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:
A rossz emlékek túlsúlyban vannak a jóhoz képest. De ha ez sem lett volna, akkor biztos frusztrált lennék, hogy még nem is volt kapcsolatom.
júl. 5. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Volt olyan kapcsolatod, amit utólag azért bántál meg,mert rengeteg időt és energiát pazaroltál rá?

...közben a másik fél meg leszarta/ átvert/ kihasznált/ sodródott/ semmit nem tett bele? Mennyi időt pazaroltál rá? Haragszol ezért magadra?

Volt olyan kapcsolatod ahol utólag v közben jöttél rá h te is közre játszottál benne?

Magamban el kell ismernem h sajnos ahogy " én bántam vele" közre játszott abban h most elég beteges és maga alatt van. De tény hogy ő sem tartotta be teljesen amit a doki mondott. Ezt nem tudtam elfogadni, mivel mondta h baj lesz ha nem fog figyelni...

Ha utólag visszagondoltok, mi volt a kapcsolatotokban az a törés, probléma, ami miatt eltávolódtatok, és megcsalt a párotok?

Mondják, hogy valójában nem a megcsalás tesz tönkre egy kapcsolatot, hanem amikor sor került a megcsalásra, akkor is voltak gondok a mélyben, ok-okozat. Ezt sokan szeretik figyelmen kívül hagyni, és a harmadik félt (szeretőt) hibáztatni csak. De ahol boldog egy...

Egy férfi leri. Banco. Zhat utólag azért, mert bár lefeküdtem vele X randi után, de aztán kiderült, hogy csak alkalmi kapcsolatot akart és én nem...

Amikor kiderült, hogy komoly kapcsolatot hazudott csak azért, hogy előbb-utóbb az ágyába vigyen....forrongtama dühtől.... és még volt po...fája feltenni a kérdést az első szexünk után, hogy nem-e akarok vele még így estékre összefutni...Na akkor baromira kiosztottam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!