Mennyire normális hogy sosem szeretett és sosem volt belém szerelmes egy lány sem és már 28 éves vagyok?
Barátnőm eddig nem volt, szűz már nem vagyok 2 lánnyal volt korábban kapcsolatom de csak testi dolgok voltak. Szerelmes sosem volt belém senki. Mennyire normális ez? Nem azért nem volt mert nem akartam volna, vagy érzéketlen lennénk, hanem egyszerűen nem találok senkit akivel több lehetne.
Vannak így mások is, esetleg nők is vannak ebben a helyzetben?

válasza:Rengeteg férfi van így sajnos kérdező. Sok nő csak a szépfiúkkal meg a gazdagokal áll le. Egyre több a szűz férfi mert hiába megy oda kezdeményezni ha nincs 70 milliós házra pénze. Egekbe vannak a ház árak és szarok a fizetések.
Nők szerint a férfi dolga házat biztosítani de hogyan spórolja össze a férfi nettó 400 ezerből mikor 50 milliós házak vannak.

válasza:Teljesen normális, semmi fura nincs benne, mert manapság a nők kegyetlenül válogatnak.
Ahogy haladnak majd előre az évtizedek és tartunk majd a 21. század vége felé, egyre nagyobb lesz majd azon férfiak aránya, akik úgy érik el a 30 éves kort, hogy még nem volt barátnőjük.

válasza:"Ahogy haladnak majd előre az évtizedek és tartunk majd a 21. század vége felé, egyre nagyobb lesz majd azon férfiak aránya, akik úgy érik el a 30 éves kort, hogy még nem volt barátnőjük."
A 21 század végén már minden incel robot csajokkal lesz együtt. Ha addig nem történik valami nagy katasztrófa mint atomháború vagy globális felmelegedés akkor ez 100 százalék hogy meg fog történni. Igazából már most is vannak robot nők csak még nagyon kezdetleges szinten vannak és még nem érnek fel valódi nőkkel. Mire 2100-at fogunk írni addigra olyan szintre felfog menni a robot nők élethűsége hogy simán ki fogja szorítani a valódi nőket.
Akkor már nem csak az incelek hanem a szépfiúk is robot csajokat fogják dugni mert azok korlátlanul fogják csinálni velük. A valódi nőkkel az a baj hogy keveset akarnak szexelni, egy robot nő meg korlátlanul fog szexelni. Ezért a jövőben senki nem fog könyörögni szexért a nőknek hanem vesz majd egy robotot akinek nem kell könyörögni.

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem nem normális, hogy beállsz a sorba és ugyanazt a kérdést teszed fel, amit mások napi 2-5x. Meg sem próbálod elolvasni a felajánlott korábbi kérdéseket.
Számomra mindez azt jelenti, hogy nem tudsz keresni, tanulni, helyette inkább sajnáltatod magad, más emberektől várod, hogy minden problémád megoldják. Amennyiben nem változtatsz a hozzáállásodon, örökké egyedül maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
8 hónapja vagyok együtt a barátommal, a kapcsolatunk elején nagyon heves érzéseink voltak egymás iránt, de ezek természetesen az idő múlásával lejjebb adtak. Az utóbbi pár hétben észrevettük mindketten, hogy már nem vagyunk szerelmesek és elmúlt az a tipikus köd. A...
22 vagyok, de első kapcsolatom, ezért nem értek hozzá. Kb fél éve ismerem, 2-3 hónapja kezdtünk el ismerkedni, és egy hete vagyunk együtt. Neki elvileg az első pillanattól kezdve tetszettem, és elvileg már akkor szerelmes volt belém, amikor még csak barátok voltunk....
4 éve leszünk együtt, 1 éve költöztünk össze. Huszonéves pár vagyunk. Az elején olyan szinten szerelmes volt (én vagyok a lány), hogy minden percét velem akarta tölteni, ömlesztett a szerelmes üzeneteivel, mindig kívánt mindenhol, ölelt, bújt, áradozott szinte....
Kicsit hosszú de elmesélem. Hátha megkönnyebbülök ha leírom.Igaz még fiatal vagyok. 19 éves de 6évvel ezelőtt megismertem azt a bizonyos fiút. Lehet hogy még kicsi voltam és nem tudtam mi az a szerelem de már akkor futottam utána már akkor minden este csak ő járt a...
Nem rég szakított mert nem szerelmes, de "visszakönyörögte" magát és látszik rajta hogy komolyan gondolja és szeret, de elvileg még most szerelmes de nagyon szeret.. (tényleg látszik hogy szeret. 7 hónapja járunk) 17/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!