A kezdeményezés a férfi dolga hasonlóan szexista kijelentés, mint az hogy a nőknek a konyhában a helyük? Szerintetek szükség van még hagyományos szerepekre, nem kéne ezt meghaladni?

válasza:

válasza:De.viszont addig amig minden ilyen meghaladasra úgy reagál a nép hogy xy nem férfi/nő, addig nehéz a témával mit kezdeni.
Nemrég volt egy videó hogy a nő megkérte a pasija kezét.a videó alatt 99%ban olyan kommentek voltak hogy ezzel kiheréli a férfit,meg ez krva gáz stb... amíg itt tartunk nehéz ezt meghaladni.a világ el se tud képzelni olyan férfit akinek ez pl jól tud esni.vagy olyan nőt aki szeret szerelni de közben izzig vérig nő marad.sajnos nagyon keretekben gondolkozunk még, aztán megy a feszültség,ha xy nem akar úgy működni ahogy a nagykönyv megmondja neki

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem te csak a kezdeményezést akarod megúszni.
Egyébként a főzésnek ehhez semmi köze, a séfek többsége férfi, és még mindig több azoknak a nőknek a száma akik többet főznek otthon, mint akik nem.
A férfiak többsége amúgy se tudja kezelni a kezdeményezést, azt mondják persze,hogy igen, de a valóságban ezeket láttam/hallottam: megijednek, felháborodnak hogy ez az ő dolguk, aznap örül másnapra meg átgondolja és tőle elvették a lehetőséget, könnyen jött akkor könnyen menjen hozzáállás.
Nem kössz, nekem az ilyesmi nem hiányzik, ahogy a legtöbb nőnek se.
Egyébként honnan veszed, hogy egy kapcsolatot tudsz kezelni, ha már a kezdeményezés se megy?

válasza:Férfi dolga a kezdeményezés mert a férfi van rászorulva a nőre és nem fordítva. Egy nő elvan egyedül örökké, nem nagyon tudsz okot mondani neki amiért jobb neki párba mint egyedül. A férfinál ezzel szemben van egy óriási ok ami miatt muszáj neki nő: ez pedig a szex. Férfinak muszáj odamenni és felszedni egy nőt mert a férfiak nem sokáig bírják szex nélkül.
Én is férfi vagyok, folyamatosan a szexen jár az agyam. Egyszerűen rá vagyunk kényszerülve a nőre, kiverhetem magamnak százszor de akkor se lesz olyan érzés mintha egy nővel csinálnám.

válasza:

válasza:A nők többsége nem fog kezdeményezni, max nagyon fiatalon egyszer-egyszer előfordul náluk, de gyorsan megtanulják, hogy ne. Miért? Mert a társadalom elítéli őket, férfi és nő is leszólja. Hogy biztosan kell neki valami. Hogy biztosan annyira nem bír megülni a seggén. Biztos nem kell senkinek ha ennyire kapálózik. Stb. még estig lehetne sorolni.
Még egy férfi nem szólnak meg, mert az elfogadott, hogy neki kell kezdeményezni. Szóval ez nem mostanában fog változni, plusz ha ennyit se akarsz beletenni valamibe, akkor a kapcsolat eleve kuka lenne.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Férfi társaságban mondjuk inkább csak sikerekről szokás beszélni, még ha kamu sikerek is, nehézségekről, félelmekről kevésbé, de azért észre lehet venni, hogy ki az, aki nem annyira tud ügyesen bánni a nőkkel és ilyen esetekben az őszinte barátok van, hogy megpróbálják...
Vagyis igazából azt mondják sok férfit az tart vissza a próbálkozástól, hogy azt hiszi ciki lesz a visszautasítás vagy, hogy utána a helyzetet hogyan lehet kezelni. Én is ilyen vagyok, egyáltalán nem ismerkedem online, élőben meg sokszor az van, hogy jaj, hogyan hívjam...
Mármint, ha valaki kiír egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy fél kezdeményezni, akkor az esetek döntő többségében csak további negatívumokat kap vissza. Nem bátorítást, segítséget, hanem kvázi, hogy dögöljön meg, életképtelen senki. Pedig attól, hogy felénk még végülis...
Vagyis olyan mélyen él az emberekben, hogy csak az számít férfinek, aki bátor, kezdeményező, kockázatvállaló, hogy nem nagyon tudják elfogadni azt, ha valaki nem ilyen. Más férfiak körében általában gúny tárgya az ilyesmi, de igazából a nők is lenézik, ők sem...
Mit gondoltok ilyen esetben? Milyen reakciót váltana ez ki bennetek?
Tehát mondjuk barátotok, rokonotok az illető és amúgy kedvelitek, nem az a cél, hogy kicsúfoljátok. Ha kezdte elhinni a 80/20-as szabályt és azt érzi az alsó 80-ba tartozik, nem kerül a nők radarjára. Az internetes kommentek alapján úgy látja a nők fölényesek,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!