A kezdeményezés a férfi dolga hasonlóan szexista kijelentés, mint az hogy a nőknek a konyhában a helyük? Szerintetek szükség van még hagyományos szerepekre, nem kéne ezt meghaladni?

válasza:

válasza:"Én büntetném a hagyományos szerepek népszerűsítését, mert szabadágellenesek. Én radikális szabadságpárti vagyok és szeretetpárti is bárcsak meglépné az új kormány amikről írok!"
Én olyan törvényt hoznák ha lenne korlátlan hatalmam egy ország élén hogy a börtönben ülő nőknek akik például gyilkosságot követtek el vagy más súlyos bűncselekményt azoknak kötelező lenne szexelni az incelekkel. Ha elutasítják akkor mindig nőne egy nappal a büntetésük. Minden elutasított incel egy nappal hosszabbítaná a büntetést. Minden nap legalább 50 incelt kellene fogadnia a nőnek. Ez igazából a társadalom hasznára válna mert az incelek a szexhiány miatt nem tudnak normálisan dolgozni mert folyamatosan boldogtalanok meg motiválatlanok, a szex visszahozná az élet kedvüket.
Nekem vannak szex hiányos férfi munka társaim és látszik rajtuk hogy nehéz koncentrálniuk meg kedvetlenek folyamatosan.

válasza:31 kíváncsi lennék hogy hozták össze a boldogság listát Svédország egy káosz, Izrael háborús övezet és rettentő boldogok 😁
32 jah jószág. Na ez az ami nem megy törvényekkel. A jogot ki tudja kényszeríteni a jog, de a párok hogyan bánnak egymással na ez nem fog menni erővel.An

válasza:

válasza:"36-aha, 50+-os, fogatlan ciganyasszonyok ulnek a bortonben, nem modelltestu fiatal nok. Hat egeszsegedre! Amugy nehany foutvonal mellett 10 ezert talalsz olyat."
Vannak bőven szexi fiatal lányok a börtönbe. Találtam is képet róluk:
Kapcsolódó kérdések:
Férfi társaságban mondjuk inkább csak sikerekről szokás beszélni, még ha kamu sikerek is, nehézségekről, félelmekről kevésbé, de azért észre lehet venni, hogy ki az, aki nem annyira tud ügyesen bánni a nőkkel és ilyen esetekben az őszinte barátok van, hogy megpróbálják...
Vagyis igazából azt mondják sok férfit az tart vissza a próbálkozástól, hogy azt hiszi ciki lesz a visszautasítás vagy, hogy utána a helyzetet hogyan lehet kezelni. Én is ilyen vagyok, egyáltalán nem ismerkedem online, élőben meg sokszor az van, hogy jaj, hogyan hívjam...
Mármint, ha valaki kiír egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy fél kezdeményezni, akkor az esetek döntő többségében csak további negatívumokat kap vissza. Nem bátorítást, segítséget, hanem kvázi, hogy dögöljön meg, életképtelen senki. Pedig attól, hogy felénk még végülis...
Vagyis olyan mélyen él az emberekben, hogy csak az számít férfinek, aki bátor, kezdeményező, kockázatvállaló, hogy nem nagyon tudják elfogadni azt, ha valaki nem ilyen. Más férfiak körében általában gúny tárgya az ilyesmi, de igazából a nők is lenézik, ők sem...
Mit gondoltok ilyen esetben? Milyen reakciót váltana ez ki bennetek?
Tehát mondjuk barátotok, rokonotok az illető és amúgy kedvelitek, nem az a cél, hogy kicsúfoljátok. Ha kezdte elhinni a 80/20-as szabályt és azt érzi az alsó 80-ba tartozik, nem kerül a nők radarjára. Az internetes kommentek alapján úgy látja a nők fölényesek,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!