Általában a nők mennyire rugalmasak intim szőr kérdésben?
Nem elvárás részemről a mindig tükörsima bőr ott, de egy több hetes szőr már zavarna. Ha megkér a párotok, leborotváljátok?
(Ex többnyire borotválta, 1-2 hétnél tovább nem hagyta. Alapból így csinálta.)

válasza:

válasza:Nekem nem gond borotválni, de ugyanezt elvárom a páromtól is. Ahogy hónaljnál is.
Én speciel a mellkason se rajongok a szőrért, de azt el tudom fogadni, ha nincs igénye arra, hogy szájjal arra járjak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én csak nyáron borotvalom ,télen meg kénytelen elfogadni a pasim hogy bizony szőrös vagyok. Legalul meg sose borotvalom macerás az.
Főleg mellkas és has érdekel. A szőrős mellkas szerintem szexi, a hassal kapcsolatban nem vagyok ennyire biztos. Ti mit mondanátok?
Fontos egyáltalán?
Hogyan viszonyultok a nőkök a szőrhöz? Nyilván minden nőn van, van akin több, van akin kevesebb. Mennyire zavar titeket, mennyire kizáró ok egy kapcsolatban? Meghatározó ez? Pl a karon, hason, állon pihe szőrszálak, amik egy árnyalattal sötétebbek a bőrnél? Hogyan...
Alapvetően szeretem a természetes nőket. Kihelyezetten támogatok is minden nőt, hogy hagyja a csudába a lábak meg a karok borotválását. De be kell vallanom hogy a nők arcán a szőr nagyon zavar. Nem szeretnék szőrös arcú nővel kapcsolatban lenni. Ettől is a feminizmus...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!