Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általában a nők mennyire...

Általában a nők mennyire rugalmasak intim szőr kérdésben?

Figyelt kérdés

Nem elvárás részemről a mindig tükörsima bőr ott, de egy több hetes szőr már zavarna. Ha megkér a párotok, leborotváljátok?

(Ex többnyire borotválta, 1-2 hétnél tovább nem hagyta. Alapból így csinálta.)

júl. 5. 19:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert kipattog es kellemetlen.
júl. 5. 19:24
 2/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem, rövidre trimmelve is jó
júl. 5. 19:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen, engem megkért a párom és én szívesen megteszem neki, bizonyos (szexuális) dolgok nekem is kényelmesebbek így. Amíg nem volt párom csak annyira borotváltam, hogy pl strandon ne látszódjon sehogy se.
júl. 5. 19:27
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem gond borotválni, de ugyanezt elvárom a páromtól is. Ahogy hónaljnál is.

Én speciel a mellkason se rajongok a szőrért, de azt el tudom fogadni, ha nincs igénye arra, hogy szájjal arra járjak.

júl. 5. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:
2-az ok
júl. 5. 19:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Én férfiként természetesen szőrtelenítek lenn és a hónaljnál is.
júl. 5. 19:32
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Én akkor is borotválom hetente kb 2x ha nincs párom, nem szeretem a szőrt magamon, szóval nem vagyok rugalmas, ha valaki pl a dzsungelt preferálja. Naponta viszont nem lehet borotválni, szóval abban sem lennék az, ha elvárná, hogy minden nap tükörsima legyen, mert az nem reális.
júl. 5. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Nekem alap, hogy szőrtelen. Férfiben se szeretem a szőröset.
júl. 5. 19:49
 9/17 anonim ***** válasza:
Tudja egyáltalán, hogy te csupaszon preferálod? Lehet, hogy nem ért rá, sok a dolga, még kényelmes a hossza, frissen borotválva kipattog a bőre, vagy csak nem komfortos frissen borotválva, vagy egyszerűen csak nem kapott időpontot a kozmetikusnál, stb és nem borotválta. Hm?
júl. 5. 20:06
 10/17 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk nem csak a borotva létezik (amitől 1 nap múlva bök), hanem epilátor, gyanta stb. Én speciel lézereztettem, így nincs gondom rá és mindig szép sima.
júl. 5. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Pasik! Mennyire zavar titeket ha a nőtök nem borotválja télen a lábát és a hónalját se szimplán azért mert lusta hozzá?

Én csak nyáron borotvalom ,télen meg kénytelen elfogadni a pasim hogy bizony szőrös vagyok. Legalul meg sose borotvalom macerás az.

Nők, ti a borotvált vagy a szőrős férfi felsőtestet szeretitek?

Főleg mellkas és has érdekel. A szőrős mellkas szerintem szexi, a hassal kapcsolatban nem vagyok ennyire biztos. Ti mit mondanátok?

Fiúk/Férfiak! Hogyan viszonyultok a női szőrzethez?

Hogyan viszonyultok a nőkök a szőrhöz? Nyilván minden nőn van, van akin több, van akin kevesebb. Mennyire zavar titeket, mennyire kizáró ok egy kapcsolatban? Meghatározó ez? Pl a karon, hason, állon pihe szőrszálak, amik egy árnyalattal sötétebbek a bőrnél? Hogyan...

A feministáknak mi a véleménye a női arcszőr eltávolíttatásáról?

Alapvetően szeretem a természetes nőket. Kihelyezetten támogatok is minden nőt, hogy hagyja a csudába a lábak meg a karok borotválását. De be kell vallanom hogy a nők arcán a szőr nagyon zavar. Nem szeretnék szőrös arcú nővel kapcsolatban lenni. Ettől is a feminizmus...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!