Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért gondolják,...

A férfiak miért gondolják, hogy ennyi elég elkezdeni egy ismerkedést, és fenntartani is?

Figyelt kérdés
"szia mizu" "hogy vagy?" Vagy csak én fogok mindig ilyet?
júl. 6. 09:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

19.

Igazából az egész kizárólag azon múlik, hogy a nőnek bejössz-e. Ha bejössz, szinte bármilyen baromságot mondhatsz, nyerő lesz. Voltam már ebben a helyzetben is. Akármilyen hülyeséget lehet mondani, ha beléd zúgott, lényegtelen (egy ideig legalábbis)

Valószínűleg ez fordítva is működik: ha éppen nem jössz be, akkor indíthatsz akárhogy, elutasítást fogsz kapni.

Abban nem hiszek, hogy valaki elsőre nem jön be a nőnek és akkor majd "jó dumával" ezt ellensúlyozza. Abban igen, hogyha bejön, akkor elrontható egy nagyon kínos megnyilvánulással.

júl. 6. 10:42
 22/48 anonim ***** válasza:
83%

21

A való életben nagyon sokat számít a személyiség, főleg akkor, ha nem direkt ismerkedésről beszélünk.

Pl egy baráti társaságban, munkahelyen, egyetemi közegben simán elképzelhető, hogy egy nő belezúg valakibe, aki elsőre nem mozgatta meg.

Online ismerkedésnél ez nyilván szinte lehetetlen. Világos, hogy egy olyan helyzetben, amiben kb zéró információm és tapasztalatom van az adott emberrel kapcsolatban, a rendelkezésemre álló egyetlen tényező alapján döntök, vagyis a külsőt nézem.

júl. 6. 10:48
 23/48 anonim ***** válasza:

3 hónap netes társkeresés alatt, én mindig próbáltam frappáns, vagy vicces nyitásokat, esetleg hosszabb mélyebb indítást, egy profilhoz kapcsolódó kérdést. És nem ránéztem, és csak rávágtam valamit, hanem adtam időt rá magamnak, elolvastam a profilt, stb.

Sokszor csak egy két szavas, zéró, 0, semmi energiát öltek bele a válaszba, már ha volt válasz egyáltalán. Szóval egy idő után, megértem, hogy sokan belefásulnak. Vagy épp ők a népszerűek, sok matchel és leszarják, mert van napi 30-50 és lesz majd aki visszír a szia mizura... Ilyen ez a netes app, senkinek nem jó igazából, csak nagyon keveseknek.

Én próbálom továbbra is a hosszabb, személyesebb első üzeneteket, egyszer majd csak találok valakit, akivel kialakul egy normális beszélgetés legalább. 39F

júl. 6. 11:05
 24/48 A kérdező kommentje:
Én a szia mizu-ra nem válaszolok. Nálam, és a legtöbb nőnél is a jó duma az, ami arat. Szinte mindegy a többi. Jó, nyilván ne legyen koszos, büdös, ápolatlan, fogatlan, alkoholista szerencsejátékfüggő. De jó dumával lehet kompenzálni sokmindent.
júl. 6. 14:38
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
24 Aha persze mesélj még. Normális kultúrált iràsokkal sem lehet érvényesülni mert ugyanannyit ér mint a szia mizu.
júl. 6. 14:42
 26/48 anonim ***** válasza:

24.

Kivéve a rondaságot például, de vannak kifejezetten olyan külső tulajdonságok amiket szintén nem.

júl. 6. 15:01
 27/48 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, ne legyen az üzenet se két szavas, se 2 oldalas, de legyenek benne a róla fontosabb infok és olyan dolgok, ami felkeltheti az érdeklődésem és elindulhat a beszélgetés. Aki normális üzenetet szokott írni, arra mindig reagálok.
júl. 6. 15:47
 28/48 anonim ***** válasza:

27.

Így csak a "ne érezd magad úgy az ismerkedéskor, mint egy állásinterjún" örök tanács nem működik, mert ennyi szabály, elvárás és kötelező öneladás közben nem tudom magam felszabadultnak érezni.

júl. 6. 15:55
 29/48 anonim ***** válasza:
Most az olyan nagy elvárás, hogy leírd legalább a korod, hol élsz meg a hobbid? Nem önéletrajzot akarok olvasni, de egy "Ismerkedünk?" üzenet nem mozgat meg annyira, hogy mindenre rákérdezgessek!
júl. 6. 16:01
 30/48 anonim ***** válasza:

Mert elég.

"Csak" jól kell hozzá kinézni.

júl. 6. 16:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Miért lehet h egy 30 éves férfi csak 1-2 hónapos ismerkedèseket tud fenntartani?

Udvarias, mindig fizet Keres, ír a nőknek de azok otthagyjàk 1-2 hónap utàn Talàlkoztatok màr ilyennel?

Netes ismerkedéskor miről szoktál beszélgetni idegenekkel? Hogyan szoktál beszélgetést kezdeményezni vagy azt fenntartani, továbbvinni?

Be kell valljam, hogy nekem ez egyáltalán nem megy és mindig itt bukik el a dolog legyen szó sima baráti beszélgetésről vagy ismerkedésről. Személyesen még sosem tapasztaltam ilyesfajta problémát, mert ott általában van egy kapocs vagy kiindulópont, ami alapot...

Miért akarják a dagadt öreg elvált elhasznált nők meggyőzni a férfiakat hogy a jó testű fiatal nőkkel sokkal nehezebb kapcsolatot fenntartani?

Megismerkedni nyilván nehezebb mert sokkal több jelentkezőt kell “legyőzni” de utána egy öreg dagadt elvált nő is ugyanannyi , sőt talán több elvárást támaszt a partnere felé, mivel be akarja pótolni az elmaradt dolgokat, amiket nem kapott meg a házasság alatt. És...

Hogyan kell az online beszélgetést fenntartani?

Próbálok ismerkedni lányokkal mind itt, mind facen. A kapcsolatfelvétel jól megy. Nem is nagyon nehéz elkezdeni beszélgetni. Viszont kb egy hét után egyszerűen kifogy a téma. Főleg facen. Naponta a hogy-vagy-ot meg nem merem megkérdezni. Hogyan kell...

Hogyan lehet valakivel a beszélgetést fenntartani hosszú időn át? 28/F

Még az ismerkedés szakaszában gyakran érzem azt, hogy 1 hónapnyi beszélgetés alatt szinte állandóan a másik felet kell keresni, hogy kialakulhasson a kötődés. Egyébként nagyon hamar leépül a jó hangulat, vagy az, hogy a másik viszont keressen téged. Én 1 hónap...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!