Ha egy férfi ezt csinálja, annak mi a magyarázata?
Állandóan testi kontaktust keres, fogdossa a lány derekát, esetleg lejjebb is téved a keze. A lány egyértelműen mondta, hogy nem akar összejönni, baráti viszonyban vannak.
Akkor miért csinálja? Ez csak szerintem nem normális?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez nem normális tevékenység: valami/valaki az életőből az ilyennek hiányzik, azért taperol mindenkit, vagy egyszerűen túlfűtött a tag. Erőteljesen ki kell felé mondani, hogy: "NEM".
Ha van lélekjelenléte az embernek, akkor meg lehet az ilyentől kérdezni, hogy ezt miért teszi, indokolja meg.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mi lehet ennek a magyarázata?
Döbbenetes, de van, akinek jót tesz az öregedés, vagy hogy is mondjam. Pl. 40 évesen jobban néz ki, mint 25-26 évesen.
Egészen márciusig nyúlik vissza a történet,én bekövettem őt egy ismerős ismerőse volt,majd rámírt,heteken keresztül beszélgettünk mindenről,ő elfogadta azt ami nekem van,elfogadta a tényt hogy van már egy gyerekem,már bizalmas dolgok is szóba kerültek,majd eltűnt mint...
Az enyém: "Azért nincs senkim, mert én túl rendes vagyok!" A legjobb, mikor olyan mondja, aki nem is rendes egyáltalán...
Vannak férfiak, akikre nem csak a nők, de én magam is azt mondom, hogy helyes. Van egy jó kisugárzások, ezért jó a közelükben lenni is. Olykor még hasonlítani is akarok rájuk. Némelyiküknek olyan jó stílusa van, olyan jó belső tulajdonságai. Irigység lenne?...
Az eléggé gyakori, nők párválasztási szokásait kritizáló kérdések általában két csoportra osztják a válaszadókat: 1. Nőutálók. E csoport tagjai megállás nélkül szidják a nőket, szerintük kivétel nélkül mindegyik hülye liba, aki észre sem veszi azt a férfit, akinek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!