Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi ezt csinálja,...

Ha egy férfi ezt csinálja, annak mi a magyarázata?

Figyelt kérdés

Állandóan testi kontaktust keres, fogdossa a lány derekát, esetleg lejjebb is téved a keze. A lány egyértelműen mondta, hogy nem akar összejönni, baráti viszonyban vannak.

Akkor miért csinálja? Ez csak szerintem nem normális?

júl. 6. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy zaklató f*sz, aki nem tiszteli mások határait, te pedig ahelyett, hogy lekevernél neki egy ordas nagy pofont, inkább eltűröd.
júl. 6. 11:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyébként rendes, inkább csendesebb típus, nem az a csajozós, nagydumás fajta, ezért se értem
júl. 6. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A sorozatgyilkosok is csendesek.
júl. 6. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt ittasan merik megcsinalni foleg, de biztos van, aki anelkul is ilyen bator. Exemmel is ezt csinalta egy fszkalap, ugy h nem messze voltam en, es az o parja is :D
júl. 6. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Az hogy ő magyar Péter személyiségű bunkó!
júl. 6. 14:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyelem?
júl. 6. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez nem normális tevékenység: valami/valaki az életőből az ilyennek hiányzik, azért taperol mindenkit, vagy egyszerűen túlfűtött a tag. Erőteljesen ki kell felé mondani, hogy: "NEM".

Ha van lélekjelenléte az embernek, akkor meg lehet az ilyentől kérdezni, hogy ezt miért teszi, indokolja meg.

júl. 6. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol vele. Nem a te dolgod..
júl. 6. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Mi a magyarázat arra, amikor egy férfi/nő idősebb korában jobban néz ki, mint fiatalon?

Döbbenetes, de van, akinek jót tesz az öregedés, vagy hogy is mondjam. Pl. 40 évesen jobban néz ki, mint 25-26 évesen.

Ha volt a múltban egy férfi aki komolyan érdeklődött de aztán magyarázat nélkül eltűnt majd ismét jelentkezett,elhívott találkozni de nem mentem bele...

Egészen márciusig nyúlik vissza a történet,én bekövettem őt egy ismerős ismerőse volt,majd rámírt,heteken keresztül beszélgettünk mindenről,ő elfogadta azt ami nekem van,elfogadta a tényt hogy van már egy gyerekem,már bizalmas dolgok is szóba kerültek,majd eltűnt mint...

Gonosz kérdés! Melyik a "kedvenc" sírós kérdésetek, ill. magyarázatotok, hogy miért nem talál párt egy férfi/nő?

Az enyém: "Azért nincs senkim, mert én túl rendes vagyok!" A legjobb, mikor olyan mondja, aki nem is rendes egyáltalán...

Férfiként "szépnek" tartok bizonyos férfiakat. Ennek mi a magyarázata?

Vannak férfiak, akikre nem csak a nők, de én magam is azt mondom, hogy helyes. Van egy jó kisugárzások, ezért jó a közelükben lenni is. Olykor még hasonlítani is akarok rájuk. Némelyiküknek olyan jó stílusa van, olyan jó belső tulajdonságai. Irigység lenne?...

Mi a véleményetek az itteni "nőutálókról" és "nőimádókról"? (hosszú magyarázat lent)

Az eléggé gyakori, nők párválasztási szokásait kritizáló kérdések általában két csoportra osztják a válaszadókat: 1. Nőutálók. E csoport tagjai megállás nélkül szidják a nőket, szerintük kivétel nélkül mindegyik hülye liba, aki észre sem veszi azt a férfit, akinek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!