Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésre partnert találni...

Ismerkedésre partnert találni nektek könnyen megy?

Figyelt kérdés

Fiúként én már 2 éve nem is ismerkedtem, nincs kivel pedig jó lenne.

Lányok között is van ilyen?

júl. 6. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Fiúként akkor vagy 2 évig egyedül ha ronda vagy, nem az van hogy nincs kivel hanem az hogy nem vagy vonzó semelyik nőnek se kérdező.

Lányok között nincs ilyen magányos mert őket lehetnek akármilyenek akkor is felszedik a pasik a kanosság miatt.

júl. 6. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha "nincs kivel", akkor kár erőltetni, mert ugysem lesz kivel.
júl. 6. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha "nincs kivel", akkor kár erőltetni, mert ugysem lesz kivel."

Nincs kivel = ronda vagyok és senki nem akar.

júl. 6. 17:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nők között is van ilyen.

24N

júl. 6. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Fiatalon könnyen kéne ismerkedésre partnert találni?

Te ha szetetnél ismerkedni akkor komoly szándékú partnert mennyi idő alatt tudsz taláni? Hol szoktad megismerni? Én senkit nem találok.

Hol lehet találni extrém kövér női társat/partnert?

A társkereső oldalakon nincsenek ekkora nők,az utcán sem igazán látni,szórakozóhelyeken egyáltalán nincsenek.Sportos férfi vagyok/183 cm,85 kg/.A 200 kg körüli nők a zsánereim.Örülnék,ha primitív válaszok nem érkeznének,vágóhídon stb...Ha valaki ismer ilyen nőt,kérem írja meg privátban.Köszönöm!

Ismerkedésre könnyen tudsz partnert találni?

20-30 közöttieket kérdezem inkább. Én úgy látom mintha senki nem akarna ismerkedni. Kb lehetetlen barátnőt találni.

Mennyire nehéz ilyen partnert találni? Mennyire normális ez miatt a kiábrándulás részemről?

Olyant aki nem követi/ lájkol/szivez/ kommentel mindenféle számára ismeretlen embert? Aki normálisan használná a közösségi oldalakat, nem vágygerjesztőnek” használja ezeket. Meg aki közösségben is tud normálisan viselkedni, nem vihorászik/ kocsánylógó dülledt eltorzult...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!