Ebben a helyzetben mit tennétek? Nagyon nehéz időszakom van, fontos legalább kiírnom , mert nincs aki meghallgasson.
Kb.másfél éve költöztem Magyarországra (külhoni magyar vagyok). 1 év és 2 hónapja megismerkedtem egy helyi férfivel, kalandnak indult. Soha semmit nem ígértünk a másiknak, viszont mindig segítettük egymást. Érzelmekről nem beszéltünk. Én nem mertem, mert bizonytalan volt az egész életem. Én új "lakó", ő pedig sikeres minden téren, stabil állás, saját ház, autó, barátok, család. Minden héten találkoztunk, volt hogy 1× de volt hogy 3× is. Sokat jártuk a megyét, igyekezett mindent bemutatni, vásároltunk, főztünk, jól éreztük magunkat. Bemutatott a rokonainak, én őt senkinek se mert nincs itt senkim.
Múlt héten úgy döntöttem haza megyek, mert nem sikerül semmi. Felhívtam, hogy jöjjön el, mert szeretnék elbúcsúzni. Elmondtam, hogy haza megyek, ennyi volt, nem erre számítottam, csődött mondtam. Erre ő, felajánlotta, hogy éljek nála, segít munkát találni vagy ne is dolgozzak, mert ő "imád" nem akar elengedni, velem szeretne családot alapítani, gyereket.
De eddig erről sose beszélt. Tudtam, hogy jól érezzük magunkat de ez meglepett.
Ti mit tennétek?
Nem akarok nyűg lenni. Otthon teljesen fenn tudtam magam tartani, de itt épp hogy megélek.

válasza:

válasza:Ha jol megvagyunk akkor elfogadnam a segitseget. Munka szerzesben de bele adnek a rezsibe kajaba.
Ha mukodik a szex is akkor belevagnek.

válasza:

válasza:Hány évesek vagytok? A férfinak van gyereke, felesége?
Azért ez sok tényezős dolog. A szívvel játszani nem szabad, ahogy a dal mondja és ez nagy igazság. Ha nem vagy szerelmes ebbe a férfiba, akkor ne használd ki az érzelmeit és menj haza, ha ott jobban szeretsz élni. Különben csak a bonyodalom lesz. Mi lesz, ha továbbra sem találsz számodra jó állást? Vagy ha szerelmes leszel valakibe, azt hogy intézitek ezzel a férfival?
34 és 38 évesek vagyunk.
Nincs felesége se gyereke, nem volt nős.
Érzelmekről ő sem beszélt eddig.
Fogom neki ajánlani, hogy jöjjön velem haza, nézzen szét, ismerje meg a családomat és a körülményeimet.
Váratlanul ért ez az ajánlata.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ismerek egy csajt otthon lakik még, jövőre lesz 25 éves, nem zárkózik el a korkülönbségtől, de számít hogy legyen egy tőle 8-10 évvel idősebb embernek már egzisztenciája, viszont itt akár én is kérdezhetem hogy a nők mit hajlandóak bele adni ezek után, ha már csak a...
Nálatok mi a közös pont ha megkérdezhetem? Én biciklizni, sétálni, nyaralni, utazni szeretek. Ez kevés ha csak ezeket szeretem?
Régen úgy gondoltam ez az élet rendje. Nem találok párt, kezdek beletörődni az egyedüli életbe. Gyerekek, pár nélkül lehet boldog lenni felnőttként?
Összességében mennyire fontos dolog? Akinek jelenleg nincs párja te hogy vagy ezzel, ha lesz lesz, nem lesz nem lesz? Tényleg olyan tragédia pár nélkül élni mint ahogy sokan itt írni szokták?
Diplomás barátnőm lehet ha nekem nincs diplomám, hanem csak középfokú technikusi végzettségem van?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!