Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párválasztásnál számít a nő...

Párválasztásnál számít a nő haja? Hossz, szín stb..? Van preferált vagy mindegy csak ne legyen kopasz?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyéni, de kíváncsi vagyok a többségnek mi a zsánere.

júl. 6. 20:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Az összhatás számít, illetve mindenkinek más áll jól.
júl. 6. 20:51
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Ami jol all neki. Nem ragaszkodom a hosszu egyenes hajhoz. Azt szeretem ha az egyeniseget tukrozi.
júl. 6. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

A rövid hajak bennem nem keltenek túl jó benyomást, kicsit fiúsnak gondolom őket.

Vállig érő és hosszabb amit előnyben részesítek.

Sötétbarna hajam van, a szőkéket nem nagyon vonzom, a többi hajszínnel rendelkezőekkel nincs úgy probléma, de ez a szín dolog egy kis része annak amitől össze áll az összkép.

júl. 6. 20:53
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Ha hajlandó lefeküdni velem, pont lesz*rom, milyen a haja, szex közben úgysem azt fogom nézni.
júl. 6. 20:59
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Szar már akkor neked, ha szatyrot kell a fejére húzni.

júl. 6. 21:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az összképtől, a magasságtól, az arc-, a szemszíntől is függ az egész. Számomra, ha nem tüsis, Roxette-s, punk-, vagy egyéb extrém-stílusú, akkor okés.
júl. 6. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
#5: a hajszínéről volt szó, nem az arcáról. Egyébként meg ha szatyrot kell rá húzni, hát ráhúzom. Inkább húzok szatyrot arra, aki hajlandó lefeküdni velem, mint hogy hiába várjam a hercegnőt egy életen át.
júl. 6. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
#6: pedig Marie Fredriksson gyönyörű volt rövid hajjal.
júl. 6. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Mindegy csak normális hosszú haja legyen. Nem kell derékig érő,de Nőies, csinos legyen. Gyűlölöm a férfihajakat egy nőn.
júl. 6. 21:37
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Kopasz is lehet
júl. 7. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, ti mit preferáltok, hogyan kezdeményezzen egy pali?

Szóval, például mi a véleményetek, ha utcán leszólít1 csak valaki, elkéri a számod vagy megpróbál elhívni valahova? Vagy t1i szerintetek hol a legjobb ismerkedni, ti hol szeretetik az ilyet? Buliban? Vagy csak írjon rád valahol? Illetve, mindig hallom, hogy ne...

Nők, mit preferáltok, borotvált arc, borostás, vagy szakállas?

Milyen egy szakállás csávóval csókolózni? Nincs olyan érzésetek, mintha egy ewokot csókolnátok meg? :D

Férfiak, ti hogy álltok a fogamzásgátlás témához? Mit preferáltok?

Én nőként nem kedvelem a fogamzásgátló tablettát. Nagyon sok mellékhatása volt rajtam. A férfiak többsége az óvszert gyűlöli. Mit használtok?

Lányok ti milyen felállást preferáltok és miért?

Tegyük fel a párotoknak van saját ingatlana. Közös albi, közös ingatlan vagy hozzá költöznétek?

25 év fölötti, normális értékrenddel bíró férfiak, akiknek helyén az eszük és a szívük! Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a lány/nő, akit...

Az érdekelne, hogy kivel, milyen lánnyal éreznétek jól magatokat egy párkapcsolatban. Mi az, amit feltétlen szeretnétek érezni, pl. empátia, megértés, elfogadás? Legyen a lánynak egyénisége, ne beszéljen csúnyán, lehessen vele jókat beszélgetni, ne követelőzzön?...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!