Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit a véleményetek...

Lányok, mit a véleményetek azokról a fiúkról akiknek tanulniuk kell a csajozást?

Figyelt kérdés

Ez valahol nem ciki?

Pl 16 eves fiú akinek van barátnője kizárt hogy tanulta volna. Neki magától jött, magától tudta hogy szerezzen csajt.

Szerintem valahol ez lenne a természetes, könnyen kene ennek mennie.

Én is rengeteget olvastam az ismerkedésről de még mindig egyedül vagyok.

júl. 7. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Egy jó pap holtig tanul!
júl. 7. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Addig, ameddig nem ilyen Andrew Tate-károsult meg nem idióta PUA baromságokból tanul, addig teljesen rendben van. Sztem üdvözítendő dolog az, ha vki olyasmit megtanul szorgalmasan, amihez nincs veleszületett elsöprő tehetsége.
júl. 7. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:

2

De nem jönnél vele össze, mert van az a sztereotípia, hogy biztos elhagy majd egy másik csajért.

júl. 7. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
3: jelenlegi párom sem volt totál sikertelen csajozásban, aztán mégis mellette vagyok. Nem lesz attól vki csapodár személyiségre, hogy tud ismerkedni. Ki kell szűrni, hogy ki az, aki ebből vérszemet kap és végigtolná az egész fővárost, és ki az, aki addig használja, amíg nem talál egy nőt, akit jónak tart párkapcsolatra.
júl. 7. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hiába olvasol akármennyit, mert úgy látszik mégsem érted.

Ő azért tud csajozni már 16 évesen is, mert adottak hozzá a feltételek.

Te meg azért nem tudsz 2x annyi idősen sem, mert nálad meg nem adottak.

Nem tud ő semmit jobban mint te, csak ő tetszik a lányoknak, te meg nem.

Ennyi.

júl. 7. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ja és szerezni a pénzt szokták, nőt nem tudsz szerezni.

Nőd akkor lesz, ha bejössz valamelyiknek.

júl. 7. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Ismerkedj, barátkozz lányokkal és akkor lesz kapcsolat is előbb-utóbb (de inkább előbb), ne sületlenségeket hordj itt össze..
júl. 7. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Kizárólag férfiak véleménye érdekel, miért jönnek oda hozzám férfiak?

Szóval hetente többször random csávók odajönnek az utcán. Azért van, mert ronda vagyok ès jobban oda “mernek” jönni? Vagy azt hiszik, hogy könnyű préda vagyok? Komolyan érdekel, hogy ilyenkor a férfiakban mi játszódik le.

Vajon az itteni női vélemények úgy általánosságban vett női véleményeket reprezentálják?

... vagy inkább a nők egy megkeseredett rétege alkotja az itteni "női véleményeket"?

Mi a vélemenyetek?

Olyan barátság extrákkal kapcsolatban, ahol a férfi nem akar elköteleződni, és a nő is visszafogott mért van az, hogyha találkoznak mindig 40-50 km-re mennek csavarogni, éttermezni, sütizni? Nem akar egyik se bekuckózni, otthon lenni csak ugy ellenni, szexelni stb? Jó...

Lányok, nők – szeretnék véleményeket kérni különböző korosztályokból, mert. Mennyire eltérően látjátok ezt a helyzetet?

Mit gondolnátok / hogyan reagálnátok arra, ha a párotok vagy férjetek egy idegen nőnek kinyitná az ajtót például egy boltban, postán, hivatalban stb. Vitatkoznatok a párotokal emiatt? Fontos: nem flörtölésről van szó nem bámulásról nem beszélgetésről csak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!