Lányok, mit a véleményetek azokról a fiúkról akiknek tanulniuk kell a csajozást?
Ez valahol nem ciki?
Pl 16 eves fiú akinek van barátnője kizárt hogy tanulta volna. Neki magától jött, magától tudta hogy szerezzen csajt.
Szerintem valahol ez lenne a természetes, könnyen kene ennek mennie.
Én is rengeteget olvastam az ismerkedésről de még mindig egyedül vagyok.

válasza:

válasza:2
De nem jönnél vele össze, mert van az a sztereotípia, hogy biztos elhagy majd egy másik csajért.

válasza:

válasza:Hiába olvasol akármennyit, mert úgy látszik mégsem érted.
Ő azért tud csajozni már 16 évesen is, mert adottak hozzá a feltételek.
Te meg azért nem tudsz 2x annyi idősen sem, mert nálad meg nem adottak.
Nem tud ő semmit jobban mint te, csak ő tetszik a lányoknak, te meg nem.
Ennyi.

válasza:Ja és szerezni a pénzt szokták, nőt nem tudsz szerezni.
Nőd akkor lesz, ha bejössz valamelyiknek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szóval hetente többször random csávók odajönnek az utcán. Azért van, mert ronda vagyok ès jobban oda “mernek” jönni? Vagy azt hiszik, hogy könnyű préda vagyok? Komolyan érdekel, hogy ilyenkor a férfiakban mi játszódik le.
... vagy inkább a nők egy megkeseredett rétege alkotja az itteni "női véleményeket"?
Olyan barátság extrákkal kapcsolatban, ahol a férfi nem akar elköteleződni, és a nő is visszafogott mért van az, hogyha találkoznak mindig 40-50 km-re mennek csavarogni, éttermezni, sütizni? Nem akar egyik se bekuckózni, otthon lenni csak ugy ellenni, szexelni stb? Jó...
Mit gondolnátok / hogyan reagálnátok arra, ha a párotok vagy férjetek egy idegen nőnek kinyitná az ajtót például egy boltban, postán, hivatalban stb. Vitatkoznatok a párotokal emiatt? Fontos: nem flörtölésről van szó nem bámulásról nem beszélgetésről csak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!