Szerintetek miért vagyok képtelen lépni a nyitott nő felé és miért keresem újra meg újra az ismerős, csöndes, zárkózott lányt?

válasza:

válasza:Objektíven nem feltétlenül az a jobb választás, akibe jobban bele vagyunk esve.
Ettől függetlenül féregség, hogy hülyíted szegényt.
3# mire gondolsz, hogy nem biztos az a jobb akibe jobban bele vagyunk esve?
Nem hülyítem, tudja, hogy nem vagyok szerelmes mégis mindig keres, amikor mérges akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Gondolok arra, ha mindig zárkózott, érzelmileg elérhetetlen párunk volt, akkor egy nyíltabb, érzelmes emberrel nem lépnek párkapcsolatba?
Ahogy észrevettem, az emberek többsége nagy társaságban szeret lenni, programokat csinálni stb. Én kettesben szeretek lenni valakivel, bármilyen programot csinálni, a nagy társaságot, tömeget soha nem szerettem. Tehát hasonló embereket, akik szintén kettesben...
van egy ember az életetekbe például anyós/ após ,akárki aki nem családtag de közelebbi embernek számít ,de valahogy mégse érzed hogy jól kijönnél vele ,nem tudsz megnyílni ,kellemetlen vele beszélni/ kerülöd a kontaktust hiába ismered például 1-5 éve .veletek is van hasonló?
Egyébként viszonylag sokszor leszólítjuk egymást ha találkozunk, hogy vagy? Mi ujság? stb stb, beszélgetünk, nevetünk, tehát jó a kapcsolatunk...
Van egy velem egykorú ismerősöm, egy gimibe jártunk, aztán egyetemen kereszteződött az útunk és azóta jóban vagyunk. Kedvelem, jó fej meg minden és nem áskálódni szeretnék a háta mögött, csak már nagyon régóta megfigyeltem, hogy neki kb. minden sikerül úgy, hogy semmit...
Én is intro vagyok és nagyon nem bírom az ilyen üres beszélgetéseket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!