Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért vagyok...

Szerintetek miért vagyok képtelen lépni a nyitott nő felé és miért keresem újra meg újra az ismerős, csöndes, zárkózott lányt?

Figyelt kérdés
Volt egy nő hónapokkal ezelőtt, aki nagyon tetszett kívül belül, viszont akkoriban barátja volt, meg távol is élt. Néhány alkalommal találkoztunk. Viszont én kivonultam inkább, eddig rossz kapcsolataim voltak, tulzottan félek, hogy sérülök. A nő nyitott lett volna többre is, de zavaros volt körülötte minden. Aztán feltűnt időközben egy helyi lány, ő teljesen az ellentéte, magába zárkózó. Vele olyan nyugodt minden, de közben a közösségi oldalakon látom a másik lányt, próbálom nem nézni, hol megy, hol nem. Ha valami olyat látok róla ami féltékennyé tesz vagy csak jól érzi magát automatikusan megyek a helyi lányhoz, hogy eltereljem magam.
júl. 8. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
33%
A csendes lány milliószor jobb választás, de úgy tűnik, nem ő jön be neked.
júl. 8. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vótmá.
júl. 8. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Objektíven nem feltétlenül az a jobb választás, akibe jobban bele vagyunk esve.

Ettől függetlenül féregség, hogy hülyíted szegényt.

júl. 9. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:

3# mire gondolsz, hogy nem biztos az a jobb akibe jobban bele vagyunk esve?

Nem hülyítem, tudja, hogy nem vagyok szerelmes mégis mindig keres, amikor mérges akkor is

júl. 9. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Az mennyire igaz, hogy az emberek úgy választanak párt maguknak ami ismerős?

Gondolok arra, ha mindig zárkózott, érzelmileg elérhetetlen párunk volt, akkor egy nyíltabb, érzelmes emberrel nem lépnek párkapcsolatba?

Kettesben beszélgetés-séta, túrázás, programok: ehhez hol lehet barátokat találni?

Ahogy észrevettem, az emberek többsége nagy társaságban szeret lenni, programokat csinálni stb. Én kettesben szeretek lenni valakivel, bármilyen programot csinálni, a nagy társaságot, tömeget soha nem szerettem. Tehát hasonló embereket, akik szintén kettesben...

Veletek is van hasonló érzés?

van egy ember az életetekbe például anyós/ após ,akárki aki nem családtag de közelebbi embernek számít ,de valahogy mégse érzed hogy jól kijönnél vele ,nem tudsz megnyílni ,kellemetlen vele beszélni/ kerülöd a kontaktust hiába ismered például 1-5 éve .veletek is van hasonló?

Egyik ismerős lánynak, felvetettem hogy elmehetnénk fagyizni vagy kávezni ha jobb idők lesznek, és igent mondott, szerintetek ha nem zárkozott el,...

Egyébként viszonylag sokszor leszólítjuk egymást ha találkozunk, hogy vagy? Mi ujság? stb stb, beszélgetünk, nevetünk, tehát jó a kapcsolatunk...

Nektek is vannak olyan ismerőseitek, akiknek kb. minden az ölébe hullik?

Van egy velem egykorú ismerősöm, egy gimibe jártunk, aztán egyetemen kereszteződött az útunk és azóta jóban vagyunk. Kedvelem, jó fej meg minden és nem áskálódni szeretnék a háta mögött, csak már nagyon régóta megfigyeltem, hogy neki kb. minden sikerül úgy, hogy semmit...

Introvertáltak! Ti hogy kezelitek a 'small talk'-ot?

Én is intro vagyok és nagyon nem bírom az ilyen üres beszélgetéseket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!