Mennyi az esélye hogy pont én kelljek az adott lánynak?
Tetszik egy lány de nem tudom mennyi az esélye hogy én is bejöjjek neki. Túl sok dolognak kell egyeznie ahhoz hogy kölcsönös legyen a dolog.
Eddig mindig az volt hogy én nem jöttem be másnak így ugye esélytelen az egész.
Akkor lehet könnyű ha a lány is meg akar ismerni. Eddig ilyenben nem volt sajnos részen.
Szóval szerintetek is sok dolognak kell stimmelni hogy siker legyen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Milyen sok dolog?
Egy dolog: Kölcsönös vonzalom, vagyis nem csak neked tetszik a nő, hanem te is neki.
Enélkül baszhatod sajnos, akármit csinálsz akkor sem fogod érdekelni.

válasza:Miért ne lenne esélye?
Ha sokat mosolyog rád, szívesen van a társaságodban stb. akkor az már jó jel. Igyekszik veled beszélgetni (azért igyekszik, mert nem mindenkinek megy lazán, főleg ha zavarban van, de nagy különbség van az igyekszik és a nem akar között.
Ha egy nő nem akar semmit, akkor elkerül, rideg, csak akkor szól ha muszáj stb.
Egyébként vonzalom és akart kell hozzá mindkét részről. Vonzalom az alap, az akarat meg a megvalósításhoz.
Szerintem hívd el egy kávéra, ha kedvel akkor szívesen elmegy veled.
Kapcsolódó kérdések:
Azért az sem mindig szép. Persze az ember rögtön elképzel valami svéd modellt, vagy ilyesmi, de a többség azért nem ilyen, aki "szőke és kék szemű". Sokaknak eleve nem teljesen szőke a haja, hanem ilyet átmenet a szőke, a szürke és a világosbarna között, a "kéknek"...
De még nem tettek bele annyi munkát a kapcsolatba, hogy problémát okozzon egy szakítás akkor, ha valamiben NAGYON nem egyezik a vágy és a lehetőség.
Ilyen barátság extrákkal viszonyban vagyok egy férfivel. Jól elvagyunk nemcsak szex van. Eljarunk kirándulni, étterembe megyünk. Azt tudni kell, hogy a férfinak volt már egy komoly csalódása. Érzelmeket nehezen mutat ki. Sokszor összezavar. Találkozunk, szexelünk utána...
Volt akinél később újra közeledtetek a nőhöz?Mikor van az a pont, amikor inkább semmit nem néztek, irtok, követitek ?
Azzal nem kell jönni, hogy a modellek önbizalmat tönkreteszik, meg hogy abban a közegben minden rossz Ezzel azok szoktak dobálózni, akik sosem voltak ebben benne. Agyon voltam dicsérve és a külsőm miatt volt pénzem Meg persze a munka miatt is, ami nagy szenvedés...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!