Általában a borostás vagy a frissen simáraborotvált, csupasz férfiarc vonzóbb a nők számára? Ha csak a fenti kettő között lehet választani, a szakáll most nem játszik.
Tudom, hogy sok a hasonló kérdés, de most ezt válaszoljátok meg, nők!
Köszönöm!

válasza:Frissen borotvàlt a tuti.
Levakarhatatlan leszek tőle.

válasza:Nekem az utóbbi 2 évben tetszik a borosta/szakáll.
Mostani férfiak akikkel vagyok, borostásak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az én választásom a szakállra irányulna, első sorban. Szép, ápolt, karban tartott, nem csöves-módi, hanem olyan rendes, amit mittudomén, 200 éve viseltek az úriemberek :D
Ha ilyen nincs, akkor borosta.
Illetve minden ilyesmi egyéni elbírálás alá esik, mert van, akinek egyik sem áll jól, nem úgy nő az arcsszőrzete, nem olyan az arcszerkezete, stb. Ugyanez a hajra. A metálos, hosszú hajat preferálom, de ha a feje búbján már kopaszodik, akkor azért inkább ne próbálkozzon ilyesmivel. Érted.
Hiszed vagy sem: az tetszik, ami az adott férfinak jól áll. Ki gondolná, mi? :D

válasza:Quasimodonak mindegy.
George Clooneynak is.
Neked nem, de a kiszemeltedet kérdezd, ne engem. Én nem tudom, hogy nézel ki.
Honnan tudod, hogy nem vagy kiszemelve Esmeralda.
Csókol a te Kvazid :)
Igen jelentős létszámúra becsülik a borostakedvelőket is!
Kapcsolódó kérdések:
Mondjuk, hogy adott ugyanaz a vonzó férfitest és jóképű férfiarc, csak variálható a haja meg a szeme színe! Az alábbiak közül melyik kombináció jönne be a legjobban?
Jók, vagy túlárazott? Sajnos nem sok véleményt találok, na meg mivel férfi arcápolásról van szó... :D Ezen gondolkoztam: Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate Vízzselé koncentrátum
Tehát most vonatkoztassunk el az Adonisz arcformától,teltebb arcrs gondolok pl a korábbi Nacss Olivér arcformára, a másik tipus pedig mint mondjuk Paudits Béla
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!