Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általában a borostás vagy a...

Általában a borostás vagy a frissen simáraborotvált, csupasz férfiarc vonzóbb a nők számára? Ha csak a fenti kettő között lehet választani, a szakáll most nem játszik.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok a hasonló kérdés, de most ezt válaszoljátok meg, nők!

Köszönöm!

júl. 9. 12:39
A kérdező szavazást indított:
Mindegy, nincs jelentősége.
Borostás a vonzóbb inkább.
Simára borotvált, csupasz arc a vonzóbb.
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Frissen borotvàlt a tuti.

Levakarhatatlan leszek tőle.

júl. 9. 12:45
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az utóbbi 2 évben tetszik a borosta/szakáll.

Mostani férfiak akikkel vagyok, borostásak.

júl. 9. 13:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek jol all a sima bor, masnak a borosta. De a borosta nem a 2 hete nem levagott arcszort jelenti.
júl. 9. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Látványra férfias a borosta, csak nagyon szúr, szóval összebújáshoz nem a legjobb.
júl. 9. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Pasija válogatja. Általában borostapárti vagyok, de van, akinek nem áll jól, mert vagy az arca, vagy az arcszőrzete olyan típusú.
júl. 9. 14:29
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Az én választásom a szakállra irányulna, első sorban. Szép, ápolt, karban tartott, nem csöves-módi, hanem olyan rendes, amit mittudomén, 200 éve viseltek az úriemberek :D

Ha ilyen nincs, akkor borosta.

Illetve minden ilyesmi egyéni elbírálás alá esik, mert van, akinek egyik sem áll jól, nem úgy nő az arcsszőrzete, nem olyan az arcszerkezete, stb. Ugyanez a hajra. A metálos, hosszú hajat preferálom, de ha a feje búbján már kopaszodik, akkor azért inkább ne próbálkozzon ilyesmivel. Érted.

Hiszed vagy sem: az tetszik, ami az adott férfinak jól áll. Ki gondolná, mi? :D

júl. 9. 17:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Quasimodonak mindegy.

George Clooneynak is.

Neked nem, de a kiszemeltedet kérdezd, ne engem. Én nem tudom, hogy nézel ki.

júl. 9. 17:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Honnan tudod, hogy nem vagy kiszemelve Esmeralda.

Csókol a te Kvazid :)

júl. 9. 18:09
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
Borosta, borosta, borosta. :)
júl. 9. 18:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen jelentős létszámúra becsülik a borostakedvelőket is!

júl. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nők, nektek melyik színkombináció tetszik legjobban férfiben?

Mondjuk, hogy adott ugyanaz a vonzó férfitest és jóképű férfiarc, csak variálható a haja meg a szeme színe! Az alábbiak közül melyik kombináció jönne be a legjobban?

Mi a véleményetek a Clinique Krémekről?

Jók, vagy túlárazott? Sajnos nem sok véleményt találok, na meg mivel férfi arcápolásról van szó... :D Ezen gondolkoztam: Clinique For Men Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate Vízzselé koncentrátum

Csajok! A teltebb arcú, vagy a beesett arcú férfiarc a szimpatikusabb?

Tehát most vonatkoztassunk el az Adonisz arcformától,teltebb arcrs gondolok pl a korábbi Nacss Olivér arcformára, a másik tipus pedig mint mondjuk Paudits Béla

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!