Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért viselkedik így?

Szerintetek miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Barátság extrákkal vagyunk 1 éve a sráccal. Én szerettem volna komolyabbat is, de ő nem szerelmes és ezt elfogadtam. Az idén olyan ez a ,,kapcsolat,, hogy 1-2 hónapig tök jol elvagyunk. Keres, ir, tali, szex minden van aztán hirtelen eltűnik 2 hónapra és ezt igy felváltva. Nincs neki másik nő ezt tudom.Legutóbb már durcás voltam, csalódott, majdnem feladtam ezt mondtam is, de aztán megint hirtelen visszajött.
júl. 10. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Mert melletted van mèg 2-3 meg akivel él…..ne légy màr naiv
júl. 10. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

Azért van ez mert akkor épen nem ér rá senki és el tud jönni otthonról téged meg du…..

Nincs ló jó a szamár is alapon

júl. 10. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Buta vagy, ha a fiatalságodat erre pazarlod. Inkább keress egy normális, átlagos srácot.
júl. 10. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Azért viselkedik így, mert megteheti veled szemben ezt is.
júl. 10. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, én lovagolok mindig ezen, de tisztázzuk: ez nem barátság extrákkal, szimplán szexkapcsolat. Előbbi abból indul ki, hogy van egy alapvető "barátság". Itt nincs. Vagy akkor legalábbis én értelmezem nagyon másképp, de nehezen tudok barátként tekinteni valakire, aki kéthavonta eljátssza azt, mintha nem is léteznék.

Amúgy én is komolyabb összeget mernék arra tenni, hogy másnak csapja a szelet. Lehet, hogy nincs belőle semmi, de ettől még akarhatja.

júl. 10. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg.
júl. 10. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Mert csak szórakozik veled.

Te neked meg annyi büszkeséged és méltóságod sincs, hogy elküld ezekután, hanem még behódolsz neki.

júl. 10. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert másoknál is próbálkozik. Gondolod, hogy abban a két hónapban senkivel sincs? Addig vagy jó neki, amíg nincs új, ha összejön, akkor pihentet, ha épp nincs senki, akkor jó vagy. Ez ennyi. De úgyis áltatni fogod még magad. Szóval mindegy ki mit ír ide.
júl. 11. 15:04

További kérdések:

Létezik olyan, hogy az elköteleződési problémás férfi úgy veszi, hogy együtt vagytok, csak nem mondja ki?

Itt az oldalon is olvasni néha olyat, hogy az illető azon a véleményen van, hogy ő nem tervez előre senkivel, csak élvezzük a pillanatot, nem feltétlenül akar mindenáron másokkal is lenni a jövőben, csak úgy van vele, ha vége, akkor vége, de ha meg minden szuper, akkor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!