Szerintetek miért viselkedik így?

válasza:

válasza:Azért van ez mert akkor épen nem ér rá senki és el tud jönni otthonról téged meg du…..
Nincs ló jó a szamár is alapon

válasza:

válasza:

válasza:Tudom, én lovagolok mindig ezen, de tisztázzuk: ez nem barátság extrákkal, szimplán szexkapcsolat. Előbbi abból indul ki, hogy van egy alapvető "barátság". Itt nincs. Vagy akkor legalábbis én értelmezem nagyon másképp, de nehezen tudok barátként tekinteni valakire, aki kéthavonta eljátssza azt, mintha nem is léteznék.
Amúgy én is komolyabb összeget mernék arra tenni, hogy másnak csapja a szelet. Lehet, hogy nincs belőle semmi, de ettől még akarhatja.

válasza:Mert csak szórakozik veled.
Te neked meg annyi büszkeséged és méltóságod sincs, hogy elküld ezekután, hanem még behódolsz neki.

válasza:További kérdések:
Itt az oldalon is olvasni néha olyat, hogy az illető azon a véleményen van, hogy ő nem tervez előre senkivel, csak élvezzük a pillanatot, nem feltétlenül akar mindenáron másokkal is lenni a jövőben, csak úgy van vele, ha vége, akkor vége, de ha meg minden szuper, akkor...
Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!