Párt lehet teljesen ismeretlenül mégismerni?

válasza:Lehet, tetszett egy eladó csaj, de nem foglalkoztam úgy vele annyira, viszont mindig ha pont műszakban volt és kasszázott hozzámentem, amikor a blokkot adta mindig összenéztünk, én többször utána is fordultam. Közel 7-8 hónap után már érdekelt és a fejembe is motoszkált a gondolat hogy megkéne keressem valahogy, na ez meg is történt pont azon a napon, mikor láttuk egymást, ő még műszakban volt este 22óráig, mikor én már bejelöltem és onnantól hogy hazaért, este hajnal 2ig beszélgettünk, majd ezt követte bő 2 hét. 1 randiig jutottam vele sajnos, és biztos lett volna folytatása a dolognak, ha önálló életem lenne és nem a szülőknél laknék.
Egzisztencia és előnyös külső nélkül kevésbé lesznek sikerek, lásd az én sztorimat, a külsőmmel mire megy, ha nincs hova hazamennünk egy randi után? Felnőtt korban már nem működik az hogy elmentek ide-oda, hazaviszed csókolóztok, majd felkíséred az ajtóig és annyi, majd holnap folytatjuk címszóval. Kamaszoknál még ez oké.

válasza:Nem teljesen világos a kérdés.
Te most egy párt (két embert, aki együtt van) akarsz megismerni, vagy párt akarsz keresni olyasvalaki személyében, akit előtte nem ismertél?

válasza:#2: Köztudott, hogy az egyenlőséghez hozzátartozik, hogy a férfi teremtse meg az önálló lakhatást, különben nem férfi. A nő akkor is nő, ha 40 évesen az anyjával és 2 macskával él és naponta fél órát telefonál vele, akkor is ő nő, aki érzelmileg igenis le van válva az anyukájáról.
Ha valamilyen módon a nő önálló életet él saját lakásban, akkor pedig az tabu, az csakis az övé, azt ő teremtette meg. És akkor meg aztán pláne legyen lakása a férfinek, hogy fel tudjon nézni rá.

válasza:Szerintem sem egyértelmű a kérdés, ahogy a 3# as írta...
Fejtsd ki légyszi kérdező, így nehéz válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Nekem egyik haverom a mostani párjával így jött össze hogy a csaj a profilja alapján tetszett neki és elhívta randizni, a dolgok pedig végül pozitívan alakultak.
Ha nem ismerős ismerőse, hanem teljesen idegenül nehéz bárkit találni?
Gyakran bejelölnek ismeretlen férfiak és bombáznak titeket olyan üzenetekkel,hogy megismerkednének veletek?
Akár élőben, akár itt, egy chat erejéig. Nem kérek neveket, csak egy jelzőt (egy szót), ami szerinted legjobban illik az adott személyre. Életkort, nemet is írhattok. :)
Nem mindig, de nagyon gyakran. Hogyan maradjak titokzatos? Találkoztam pár lánnyal itt az egyetemen, általában először nagyon izgatott volt a lány és örült nekem, de utána mindig megszakadt a kapcsolattartás... miért? Átívelt az egész egy ilyen visszafogott közömbös...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!