Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnővel kevésbé szabadabb...

Barátnővel kevésbé szabadabb az élet?

Figyelt kérdés
Hogyan képzeljem el, eddig nem volt. Éli az életét mindenki de időnként közös programok is vannak? Vagy hogyan képzeljem el?
júl. 15. 20:29
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Értelmetlen amit ìrsz de rendben 😃
júl. 16. 09:02
 22/48 Kv-An ***** válasza:
17 már bocs de mi nem igaz a 14-es hozzászólásomban?An
júl. 16. 09:04
 23/48 anonim ***** válasza:
#22 Amit ìrsz
júl. 16. 09:05
 24/48 Kv-An ***** válasza:
35%
23 az én írásom tűpontosan ráillik a szüleidre. Hol a problémád? Mutasd már meg.An
júl. 16. 09:14
 25/48 anonim ***** válasza:
Ne okoskodjál. Nem ismered a szüleimet
júl. 16. 09:22
 26/48 Kv-An ***** válasza:
25 miért kéne ismernem a szüleidet? Leírtál egy sztorit, a sztorira pontosan illik. Ha én okoskodok mutasd meg miben. Lássuk.An
júl. 16. 09:28
 27/48 anonim ***** válasza:
Abban okoskodsz hogy kitalàltàl 2 narratívàt és vagy egyik vagy másik és az tuti úgy van. Rendben én meg kérem ami bizonyìtékot arról hogy minden csalàdban ez a 2 narratìva lehetséges. Vàrom. Làssuk
júl. 16. 09:42
 28/48 Kv-An ***** válasza:

27 megint mellébeszélsz de legyen. Egyébkén a mellébeszéléstől nem fogsz okosnak tűnni, csak szólok.

Nem kettő az a verzió, hanem három, alsós matek. "A te verziód két okból szokott"" szövegértés egyes. A szokott, valósznűséget jelen, nem a kőbe vésett igazságot.

Idézem a sztoridat. ""Nem igaz, apám pl szorgalmas és a hétvégi lakàsfelujìtàsos melók után anyàm hiszti rohamot kap ha le mer ülni tv-zni ,netàn el is alszik.""

Az én eredeti válaszom. ""A másik hisztike az asszonyka akinek jó isten se tesz a kedvére.""An

júl. 16. 09:52
 29/48 anonim ***** válasza:
#28 Te beszélsz félre felsőfokon okoskám aztàn ràmkened. NER-es voltàl esetleg? Mert gyanúsan jól megy.. 😉
júl. 16. 09:56
 30/48 Kv-An ***** válasza:
29 hát amit én "mellébeszélek" azok mind idézetek. Sajnálom, hogy le van írva. Kár, hogy nem éred föl ésszel. Talán majd egyszer az iskolát is kijárod, ha nem buksz meg.An😛
júl. 16. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Barátnővel kötött az élet?

Szeretek szabad lenni, azt csinálni amit akarok. Barátnő mennyire korlátoz?

Barátnővel jobb az élet, akkor vannak tervek, motiváltabb az ember?

Egyedül csak sodródok, nincs kivel terveznem. Elköltözésre sem érzek motivációt, mert egyedül nem szívesen laknék.

Barátnővel vagy nélküle?

Szerintetek hogy jobb az élet, barátnővel vagy nélküle? Miért igen? Miért nem? Hallottam hogy manapság egyre kevesebb férfi keres párt

Barátnővel jobb az élet?

21 vagyok, de még nem volt. Szebb az élet egy lánnyal?

Szerintetek is nehéz barátnővel az élet?

Eddig alig vártam hogy legyen, most végre lett, életemben először. De én nem teljesen ilyennek képzeltem el. Ez az állandó megfelelés, hisztik. Meg igazából bármikor találhat mást. Pesze sok jó dolog is van, de sok nehézséggel jár. Most kicsit visszasírom azt az időt...

Van valakinek tapasztalata depressziód barátnővel/feleséggel? (betegségre gondolok, nem arra, hogy "hű de depis vagyok")

Ha valakinek van tapasztalata, hogy milyen egy depressziós barátnővel/feleséggel lenni, szívesen fogadnám a gondolatait. Úgy általában mindenről. Gyakran előjön-e, egyáltalán előjön-e újra, mi válthatja ki, hogy újra előjöjjön? Érdekelnének a mindennapi dolgok is,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!