Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted nehéz olyan férfit/n...

Szerinted nehéz olyan férfit/nőt találni akivel családot lehetne alapítani?

Figyelt kérdés
Szerinted fogsz találni rá megfelelő személyt? Nyilván azoktól kérdezem akik szeretnének gyereket.
júl. 16. 19:22
 1/4 anonim válasza:
83%
Szerintem nagyon sok erre alkalmas nő van, de annál kevesebb erre alkalmas férfi. Ez a nagy probléma, csak sokan nem értik meg.
júl. 16. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem megtaláltam
júl. 16. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Én eddig egy ilyen férfit ismertem, akivel bevállaltam volna. Senki mással nem, pedig a többi kapcsolatom se volt gázos, de bennük nem láttam, hogy tudnánk családként működni és felelősségteljes apák lennének és közben partnernek is megmaradnának.
júl. 16. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Én meg gondolom le leszek pontozva 0%-ra, ha azt mondom, hogy én meg egyetlen nőt sem ismertem eddig, akivel okos dolog lett volna bevállalni. Mert az, amit az 1-es ír - hogy természetesen alkalmas nőből nagyon sok van, míg férfiból kevés -, az teljesen oké, de ha valaki nem ezt tapasztalja (de nem is az ellentétét, hanem kb. egált) az egyeseket arra sarkall, hogy hisztériásan nyomja a mínuszt.

Pedig őszintén mondom, hogy kicsit sem tapasztaltam, hogy annyival több nő lenne azon az érzelmi és érettségi szinte, amivel a családalapítás jár.

júl. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek is nagyon nehéz párt találni főleg akivel családot is lehetne alapítani?

Simán kapcsolatra is nagyon nehéz szerintem nem hogy hosszú távra, családalapításra. Szeretnék családot de sok reményt nem fűzök hozzá.

Hogyan élitek meg, hogy nem sikerül párt találni, családot alapítani, gyermeket vállalni, szülni, nemzeni, nevelni, stb?

Tehát amikor a családalapításból csak a "lapítás" van meg, illetve amikor a famíliát a Neoton Família - Ha elmúlik karácsony című szomorú dala reprezentálja, miközben másokra indokolható irígységgel tekintetek, akik szerencsésebbek, ügyesebbek, élelmesebbek,...

A mai világban tényleg ennyire nehéz normális férfit találni aki családot szeretne alapítani?

Huszonöt éves vagyok és nemrég lett vége a négy éves kapcsolatomnak (se veled se nélküled). Úgy érzem hogy négy év ment el az életemből egy ilyen emberre. És szomorúan látom hogy ma egy férfi ha még akar is kapcsolatot a végletekig képes húzni az időt, olyan indokokkal...

Miért érzem azt, hogy egy konzervatív értékrenddel közzel lehetetlen ma párt találni, családot alapítani?

Konzervatív értékrend alatt ne azt értse valaki, hogy Sokol rádión hallgatjuk a Bartókot, hanem hogy fontosak még a hagyományos értékek, nem ülünk fel teljesen a fogyasztói társdalom szokásainak, együtt teszünk egy közös jövőért, pl félretesz a pár, és nem feléli azt...

35 év fölött, egyedülálló nőként van esély még párt találni, családot alapítani?

Nem így terveztem, de sajnos így alakult az életem. Néha nagyon elkeserít, mert úgy érzem, már nincs semmi esélyem. Főleg férfiak válaszaira vagyok kíváncsi, hogy általában a 35 feletti nőket mennyire tartják "partiképesnek"?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!