Van aki nem tervez párkapcsolatot hanem egyedül tervezi az életét?

válasza:

válasza:

válasza:Nőként már rég nem tervezem. És nincs vágyam sem már rá. Frusztrált sem vagyok. Inkább felszabadultabb.
Amíg voltak kapcsolataim, nagyon mélyen voltam lelkileg, mivel semmi pluszt nem adtak az életembe,csak leépítettek szellemileg, lelkileg.

válasza:Nem csak tervezés kérdése.
Sokaknak egyszerűen úgy alakul, hogy nem lesz.

válasza:

válasza:

válasza:Nálam ez összetett:
Nem terveztem így, de van egy alapbetegségem, ami keresztbe tett ennek a "lehetőségnek" alapból. Másrészt idővel a személyiségemből adódóan is rájöttem, hogy nem lenne sem nekem-, sem esetlegesen egy másik félnek sem ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
(bocs, ez hosszú lesz...) Anno volt egy volt barátnőm akivel két évig voltam együtt (el is akartam venni feleségül) de aztán szakított velem. Viszont egy pár hónapig utána még összejárogattunk, én reménykedtem is, de aztán végleg vége lett. Semmi harag vagy...
Mik az elvárásaid? Ha egyedül vagy, reálisnak gondolod ezeket az elvárásokat?
Tehát nem nagyon csúnya, szegény, buta és nem is viselkedik úgy társaságban, hogy feltűnően kellemetlen helyzetet teremtsen. Akiket jobban ismerünk, azoknak a hibáit is jobban látjuk. Persze a szinglik nem tökéletesek, de bizonyára azoknak is vannak hibáik, akik...
A közvélemény alapján mindig inkább a nőkről tartják, hogy tök jól elvannak egyedül, az agglegény típusú férfiaktól sokan ódzkodnak, hogy elzüllenek, rendetlen a lakásuk, céltalan életet élnek. Tényleg így van ez, hogy a férfiaknak ennyire szükségük van nőre, másképp...
Fiatalabb korosztálytól kérdezem.
Nem rossz érzés hogy nem sikerült párt találni, főleg ha szeretnél családot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!