Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van aki nem tervez párkapcsola...

Van aki nem tervez párkapcsolatot hanem egyedül tervezi az életét?

Figyelt kérdés
Szabadabb élet vagy mi miatt szeretnéd?
júl. 17. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Fájdalom elkerülése.
júl. 17. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Az aszexuálisok és a mélyen szorongók nem keresnek. Holott utóbbiak nagyon is szeretnének, de elhárítási mechanizmusként inkább meggyőzik magukat hogy lemondanak róla. Ne tegyék! Belül megmarad a vágy és csak frusztráltabb leszel.
júl. 17. 09:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy jelenleg jól érzem magamat egyedül, de ha valakivel úgy alakul majd, hogy vágyni fogok kapcsolatra, akkor belemegyek. Nem akarom élből elutasítani egy boldog párkapcsolat lehetőségét, de direktben nem keresem, mert egyedül is boldog vagyok, nagyon jó a szabad élet és ezt akárkiért nem adnám fel. 30N
júl. 17. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nőként már rég nem tervezem. És nincs vágyam sem már rá. Frusztrált sem vagyok. Inkább felszabadultabb.

Amíg voltak kapcsolataim, nagyon mélyen voltam lelkileg, mivel semmi pluszt nem adtak az életembe,csak leépítettek szellemileg, lelkileg.

júl. 17. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak tervezés kérdése.

Sokaknak egyszerűen úgy alakul, hogy nem lesz.

júl. 17. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen 32/F vagyok és elment a fiatalságom a balfaszoskodàssal. Kevés tapasztalatom van a nőkkel igazàból 2 kapcsolatom volt meg 1-2 alkalmi és kifújt. Kezdeményezni nem nagyon merek mert az utóbbi években befordultam és nem tudok kijönni belőle ìgy fontolgatom hogy lehet jobb az örök magàny
júl. 17. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Már nem tervezek senkivel semmit, öreg vagyok ahhoz, hogy randizgassak és csalódást is megéltem akkorát, hogy bizalomvesztett lettem.
júl. 17. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam ez összetett:

Nem terveztem így, de van egy alapbetegségem, ami keresztbe tett ennek a "lehetőségnek" alapból. Másrészt idővel a személyiségemből adódóan is rájöttem, hogy nem lenne sem nekem-, sem esetlegesen egy másik félnek sem ez az egész.

júl. 17. 14:50
 9/9 anonim válasza:
77%
Ha az, akivel szeretnék együtt lenni akarna engem kölcsönösen, akkor nem lenne ellenemre. De akármilyen jött-menttel nem érem be. Lehet mondani, hogy irreálisak az elvárásaim, de én is sokat tettem azért, ahol most tartok az életemben. Nem szorulok rá arra, hogy valami ha ló nincs, szamár is megfelel kapcsolatba belemenjek. Elég határozottak az elképzeléseim, pl intelligencia, humor terén, amit nem sokan ütnek meg. De van pl olyan,,ami egyáltalán nem érdekel, pl a vagyona, kocsija stb, tehát nsm egy szőke hercegre várok fehér lovon. De ezt is keveaen ütik meg, így inkább kihozom így az életemből a maximumot, nem szomorkodok emiatt sokat. Konkrét személyek hiányoznak csak, akárki nem.
júl. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Egy csinos és okos, anyagilag jó helyzetben lévő, gyerektelen nő hogyan lehet egyedül 38 évesen?

(bocs, ez hosszú lesz...) Anno volt egy volt barátnőm akivel két évig voltam együtt (el is akartam venni feleségül) de aztán szakított velem. Viszont egy pár hónapig utána még összejárogattunk, én reménykedtem is, de aztán végleg vége lett. Semmi harag vagy...

Mit keresel a másik félben?

Mik az elvárásaid? Ha egyedül vagy, reálisnak gondolod ezeket az elvárásokat?

Férfiaknál van, aki csak simán azért marad egyedül, mert passzív?

Tehát nem nagyon csúnya, szegény, buta és nem is viselkedik úgy társaságban, hogy feltűnően kellemetlen helyzetet teremtsen. Akiket jobban ismerünk, azoknak a hibáit is jobban látjuk. Persze a szinglik nem tökéletesek, de bizonyára azoknak is vannak hibáik, akik...

Nehezebb elképzelni, hogy egy férfi tud kiegyensúlyozottan egyedül élni hosszútávon?

A közvélemény alapján mindig inkább a nőkről tartják, hogy tök jól elvannak egyedül, az agglegény típusú férfiaktól sokan ódzkodnak, hogy elzüllenek, rendetlen a lakásuk, céltalan életet élnek. Tényleg így van ez, hogy a férfiaknak ennyire szükségük van nőre, másképp...

30-35 évesen sokan laknak egyedül, párkapcsolat nélkül?

Nem rossz érzés hogy nem sikerült párt találni, főleg ha szeretnél családot?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!