Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mire volt jó tőle, hogy...

Ez mire volt jó tőle, hogy egyből ezt írta?

Figyelt kérdés

Van egy lány élőben jól elbeszélgetünk, ő jött oda hozzám "idáig"

Múltkor írtam neki, meglepett hogy visszaírtál, erre azt a választ kapom hogy "de nem azért írtam vissza, mert hátsó szándékom lenne, vagy többet szeretnék"

Nekem ez teljesen úgy jött át, hogy ő megijedt attól hogy közelednek hozzá, ugyanis mióta ismerem fiúja nem volt. Velem szórakozott gyerekes módon, és ezért kezdtem el adni felé a jeleket.

Viszont most eléggé behúzta a féket, nincs most beszélgetés közöttünk, ha megkér valamire totál piros az arca.

júl. 23. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Megijedt, hogy félreértetted a sima beszélgetéseket és azt hitted, hogy szeretne tőled valami komolyabbat, holott neki nem voltak ilyen szándékai. Ezt tette egyértelművé.
júl. 23. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg őt egyenesen mit szeretne? Vagy te mit szeretnél.
júl. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Miert van hogy amikor valaki elhagyja a párját egyből ő tűnik a gonosznak a többi ember szemében?

Mert hogy látják, ahogy szenved, sír stb. Csak hogy annak a szenvedeset nem látták a kapcsolat alatt, aki elhagyta a másikat, ahogy ő sírt, vagy remegett amikor fájdalmat okozott neki az elhagyott fél.

Hogy tudnak az emberek a házastársuk halála után kb egyből új kapcsolatba kezdeni?

Én egy szakítás után sem tudtam soha hamar új kapcsolatba kezdeni, egy haláleset meg tényleg olyan, hogy ha ez nem következik be, akkor együtt maradtak volna (ha nem is örökre, egy ideig még biztos). Sok ilyet ismerek, meghal az egyik fél és fél éven belül van is új...

Miért van az, hogy ha a nők kritikát fogalmaznak meg a férfiak felé, akkor egyből megjelenik pár és próbálja a nők ledöngölni és mindent elvitatni?

Mintha kötelező lenne, úgy megjelennek, és megpróbálják a nők valós tapasztalatát elvitatni és persze kihangsúlyozni, hogy ők kivételek, és kikérik maguknak. Ha a nő nem fogadja ezt el és normálisan szeretne beszélni a valós problémákról, akkor ezekből a férfiakból is...

Minek vannak emberek kapcsolatba személyiség zavaros beteg emberrel miért nem hagyják ott egyből?

Ez valami perverzió? Aztán megy a panasz éveket töltenek el kapcsolatba és kikészülnek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!