Az hogy lehet, hogy ha kimész az utcára, egy csomó szép lányt látsz ronda pasival, de itt meg azt szajkózzák, hogy az átlagos pasi se kell a nőknek?
Ezek az emberek nem mennek ki?
Az átlagos nő jobban is néz ki, mint az átlagos pali, szóval nem értem, miért sírnak itt egyesek?
Szerintem csak arról van szó, hogy átlag Pisti is beauty influencer meg modell nőt akar.

válasza:40. Te miről beszélsz? Miért ne lehetne 1 hét után válaszolni?
Ne kötözködj!

válasza:41.
"Ne kötözködj!"
Írja az, akinek az egész hozzászólása egy sértegetés volt a kérdező irányába. Ráadásul egy hetes késéssel. Kicsit lassú szegény.

válasza:

válasza:Nem bántásból írom ezt kérdező, de azért kíváncsi lennék az általad rondának tartott fiúkra, mert én azt is el tudom képzelni, hogy azok a fiúk átlagosak voltak.
A félreértések elkerülése miatt szólok, hogy ronda vagyok, legalábbis engem minden lány annak tart, de tapasztaltam már párszor, hogy a sorstársaim olyan fiúkat tituláltak rondának, akik teljesen átlagosak voltak, bár volt már arra is példa, hogy nem túl vonzó kinézetű fiúkkal voltak együtt szépnek mondott lányok, de az nem annyira gyakori.
Ha valaki nem néz ki jól, akkor azzal értelemszerűen egy lány sem jön össze, és erre én élő példa vagyok.
Most lehet, hogy kissé ellentmondásosnak tűnök, de a saját szemszögömből nézve így látom az egészet, mivel nem nagyon volt még barátnőm.
Minden lány elutasít arra hivatkozva, hogy nem vagyok az esetük, ha egyáltalán válaszolnak a társkeresőkön, de többnyire inkább Ghostingolnak.
A koromhoz képest sokkal fiatalabbnak nézek ki. (Legalább 10-évvel)
Az arcom kisfoús és kerek.
Korábban elálltak a füleim, amit megműttettem, de nem lett annyira tökéletes, mert a felsőívek hiánya miatt még így is eláll valamennyire, amivel persze már megbékéltem.
Valószínűleg az is baj, hogy nem vagyok milliomos, továbbá az is, hogy sajnálatos módon még a szüleimnél élek, de azon vagyok, hogy ezen változtassak..
30/F

válasza:"A koromhoz képest sokkal fiatalabbnak nézek ki. (Legalább 10-évvel)"
Bárcsak így lenne ez esetemben is. Sajnos én 10 évvel idősebbnek nézek ki a környezetem véleménye alapján, ami sokkal-sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Ilyen lányokkal hol lehet ismerkedni legkönnyebben?
Picasso azt mondta: neki egy nő istennő, vagy lábtörlő. Mégis sok nője volt. Ady Endre nagy csajozós volt, még egy nála pár évvel idősebb, férjes asszonnyal is kapcsolata volt, amit vállalt. Ez azért volt, mert Picasso és Ady izgalmas férfiak voltak, (művészek) így...
Csajok, legyünk őszinték. Nektek szép nőként sokkal könnyebb bepasiznotok, mint nekünk átlagos külsejű pasiknak becsajozni. Válogathattok jobbnál jobb pasik közül, mi pedig csak nagyon ritka esetben találhatunk szép nőt. Akár komoly kapcsolatról, akár laza kapcsokatról...
Külsőben is meg viselkedésben is legjobb kell a lányoknak. Átlagos, nem túl érdekes életű fiúnak nehez mostanában barátnőt találnia?
Sosem volt még párom. Nincs érdekes életem, személyiségem, igazán vicces sem vagyok. Szerintem a lányok nem szeretetik az ilyen fiúkat. Én nem találok hozzám illő lány, másoknak könnyen tudnak találni úgy látom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!