Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan lehetünk akik csak 20...

Sokan lehetünk akik csak 20 felett kerültünk először kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Előtte semmi, még csak csók sem volt.
júl. 27. 18:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Vagyunk és tekintve a mostani kort még jobban kitolódott mint előtte (számítógép kütyük elszigetelődés inger gazdag világ ).

Szerintem nem ciki az ha valaki 20on évesen kerül kapcsolatba de nyílván meg van a maga szepsége a sulis szerelmeknek is.

júl. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Miről ismerhető fel időben hogy pszichopatával vagy nárcisztikussal kerültünk kapcsolatba ?Saját tapasztalatok is jöhetnek.

Úgy érzem, sorsfordító lehet ,ha időben még az elején zárjuk ki az ilyen embereket az életünkből. Renélem mindenkinek hasznos lesz amit itt olvas majd .

Hogyan kellett volna viselkednem vele ha közeli kapcsolatba kerültünk?

Van egy fiú aki tetszik. Pénteken voltunk elsősegély órán és az oktatónk azt mondta egymáson mutassuk be a dolgokat :D Meg kellett "ölelnem" , megnézni hogy szuszog-e, a hasát megnyomkodni, a csípőjét, a lábait megfogdosni :D Kb végigsimogattam mindenét :D Annyira...

Mit tegyek, ha a barátnőm szeret is meg nem is, amolyan se veled, se nélküled kapcsolatba kerültünk?

Több éves kapcsolatban vagyunk. Neki volt félrelépése. Megbocsájtottam neki. Többször szétmentünk,de mivel én bolond szeretem,visszafogadtam. Most megint bizonytalan önmagában. Pedig elhalmozom őt szeretettel,és gondoskodással. Mit tegyek? Hogy tudom visszaállítani az...

Hihetetlenül tetszik egy fiú, aki nyílt kapcsolatban van, már többször kerültünk közel egymáshoz, de nem tartom bölcsnek, hogy belebonyolódjak! Jól gondolom?

a fiú többször értésemre adta, hogy ő oda és vissza van a barátnőjéért, de már nagyon régóta együtt vannak és eléggé haldokol a kapcsolatuk. Mindeközben szinte könyörög mindig, hogy találkozhassunk és hogy a legnagyobb fájdalma, hogy elcsábítottam. Eddig mindig nemet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!