Sokan lehetünk akik csak 20 felett kerültünk először kapcsolatba?

válasza:Vagyunk és tekintve a mostani kort még jobban kitolódott mint előtte (számítógép kütyük elszigetelődés inger gazdag világ ).
Szerintem nem ciki az ha valaki 20on évesen kerül kapcsolatba de nyílván meg van a maga szepsége a sulis szerelmeknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Úgy érzem, sorsfordító lehet ,ha időben még az elején zárjuk ki az ilyen embereket az életünkből. Renélem mindenkinek hasznos lesz amit itt olvas majd .
Van egy fiú aki tetszik. Pénteken voltunk elsősegély órán és az oktatónk azt mondta egymáson mutassuk be a dolgokat :D Meg kellett "ölelnem" , megnézni hogy szuszog-e, a hasát megnyomkodni, a csípőjét, a lábait megfogdosni :D Kb végigsimogattam mindenét :D Annyira...
Több éves kapcsolatban vagyunk. Neki volt félrelépése. Megbocsájtottam neki. Többször szétmentünk,de mivel én bolond szeretem,visszafogadtam. Most megint bizonytalan önmagában. Pedig elhalmozom őt szeretettel,és gondoskodással. Mit tegyek? Hogy tudom visszaállítani az...
a fiú többször értésemre adta, hogy ő oda és vissza van a barátnőjéért, de már nagyon régóta együtt vannak és eléggé haldokol a kapcsolatuk. Mindeközben szinte könyörög mindig, hogy találkozhassunk és hogy a legnagyobb fájdalma, hogy elcsábítottam. Eddig mindig nemet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!