Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-35 évek közötti nők vannak...

20-35 évek közötti nők vannak itt? Segítségetekre lenne szükségem ismerkedéssel kapcsolatban!

Figyelt kérdés

Nincsen senki akivel tudnék ilyenről beszélni.

Ha tetszik egy lány pl parkban egyedül sétál, összenézünk egy pillanatra, látom hogy ráer akkor hogyan szólítsam meg mit mondjak neki?

Ti milyen témákról szerettek beszélni kezdésképp?

Másik hogy ha én nem vagyok bőbeszédű akkor gondolhatja azt hogy nem is igazán érdekel ő?

Ha szóba állsz valakivel az már jelent valamit vagy lehet csak kedvességből válaszolsz?

Illetve talán a legfontosabb hogy hogyan képzeljem el egy lányt sok fiú akar megismerni, ki kell valamivel tűnni hogy én legyek a nyerő? Vagy több jelentkező nincs egy időben és örülsz ha valaki meg akar ismerni?

Köszönöm ha válaszoltok, fiatal nők válaszait várom!

júl. 31. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor szólítson le bárki ha kapott olyan jelzést, hogy erre nyitott vagyok. Akivel összenézünk és ennyi az ne szólítson le! Minimum picikét mosolyogni fogok arra akivel érdekel a beszélgetés is és szerintem ezzel mindenki így van. Szóval nyugodtan sétálgass arra és keresd a tekintetét, nem gáz ha észreveszi, hogy nézed egyáltalán de vegyed a jelzéseket. Ha úgy látod terhére van akkor tipli. Ha esetleg elmosolyodik akkor meg hajrá!
júl. 31. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

Férfiak segítségére van szükséged, nem nőkére. A nők nem szoktak csajozni.

Ha látod, hogy elérhető, és ilyen pillantásokkal jelez, akkor igen, meg lehet szólítani valakit, nemtől és szándéktől függetlenül.

Ha nincs jel, akkor nem érdemes. Az emberek legtöbbször elvannak a gondolataikkal, sietnek valahová, stb... ezekben az állapotokban nem érdemes megállítani embereket.

Nincsen senkinek sem adott témáik, amit mindenkire rá lehet húzni.

Így a legegszerűbb merítési forrás az az adott helyzet, hogy ott vagytok, hogy el tudod mondani, hogy érdekesnek találsz valamit benne...

Ha nem vagy bőbeszédű, akkor a legfontosabb az, hogy ne is próbálj az lenni. Ellenben az érdeklődésedet kifejezheted. Testbeszéddel leginkább, de nyilván a trigger kommunikáció, ami továbbviszi a dolgokat az egy jól irányzott nyitott végű kérdés.

Pl szia! Kutyáidat sétáltatod? ILYEN SZERELÉSBEN!??

Továbbiak...

Ha szóba állsz valakivel az már jelent valamit vagy lehet csak kedvességből válaszolsz?

-lehet, de ezt könnyű észrevenni, mert olyankor egyértelmű a kommunikáció: rövid válaszok, elforduló test, mint aki indulna már, menne tovább. Ilyenkor megblehet próbálkozni valami témával. Aaa témaválasztás egy ismerkedés elején mindig lépcsőzetes. Tehát a tabutémákat kerüljük. A totál semlegestől (környezet, időjerás, stb..) haladunk az egyre személyesebbekig.

Illetve talán a legfontosabb hogy hogyan képzeljem el egy lányt sok fiú akar megismerni, ki kell valamivel tűnni hogy én legyek a nyerő? Vagy több jelentkező nincs egy időben és örülsz ha valaki meg akar ismerni?

- nem kell törődnöd ilyenekkel.

Ezek totálisan feleslegesen súlyt raknak rád. Tehát úgy nem érdemes ismerkedni senkivel,hogy most ő lesz a feleségem, és ha nem sikerül, akkor vége a világnak. Őő,nagyon nem.

Az ismerkedést inkább úgy fogd fel, hogy bővíted a szociális hálódat. Mert lehet, hogy nem ez a lány lesz még csak egy párjelölted sem, de mondjuka nővérének a barátnője, akit random megismersz, mikor közös progira mentek. Nyilván egy ilyen hideg kezdeményezés közvwtlwnül is lehet sikeres, de vedd le magadról ezt a súlyt, amivel túlmisztifikálod az egészet. Mgasabb,mint 99% eséllyel nem fogsz beszélni se többet olyanokkal, akiket így zéró ismertséggel szólítasz meg / szólítanak meg téged. Akkor fog működni a dolog, akkor fogsz tudni felengedni, ha ezt az egész szituációt teljesen máshogyan fogod fel, mint ahogyan moat akarod.

Tehát nem kell görcsölnöd azon, hogy tetazel-e annak, akivel beszélsz, mert ha szimpatikus vagy neki, akkor majd azt fogod látni. Ha meg nem, akkor max beszélgettél egyet valakivel, aki legrosszabb esetben elmondja h bocs, de van barátom.

Vaaagy valami köztes esetben kiderül h totál nem érdekled őt szexiálisan, de amúgy meg tökjó haverok lesztek, mert van egy közös hobbitok, pl

Tehát vagy mittomén. Tegyél le arról, hogy a jövőre gondolsz, helyette éld meg úgy az ilyen szitukat, hogy ez ott a jelenben érdekes neked, mert érdekel a másik, akit megláttál, mert jó megtalálni vele a közös hangit, és ha az megvan, akkor egy kielégítő társalgásként lehet felfogni.

Mert ha te így a kezedet gyűrködve nyomorogsz, akkor az nem szimpatikus. De ha valakivel jól elütöd az idődet, tét nélkül, akkor az szimpatikus.

És ez nem csajozási azempontból, hanem egyszerűen ember-ember kommunikáció szempontból. Nem szabad túlmisztifikálni, nem tudom ennél jobban hangsúlyozni.

júl. 31. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
#2 ez a kutyas duma ilyen szerelesben, ettol en biztos menekulnek, bar nem vagyok csaj.
júl. 31. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Nem tisztességtelen, hogy manapság ennyire eltolódott a nemek közötti egyensúly? Mivel lehetne ezt helyrehozni?

A nők manapság ismerkedéskor, randizáskor, de már sima barátkozásnál, beszélgetésnél is előadják, hogy nekik aztán semmi elvárásuk a másik fél felé. De közben ha a legkisebb apróság is nem az ő szájízük szerint alakul - rosszabb esetben ki sem mondja, csak találd ki -...

20-30 közötti fiúk, férfiak nektek mennyi idő alatt sikerül párt találni?

Nekem 2 éve nincs már barátnőm, nem egyszerű kölcsönösen szimpatikus, hasonló gondolkodású lányt mégismerni. Nem tudom ki hogy van ezzel, ismerek olyat aki pár hónap múlva másik kapcsolatban van. Nem tudom mi a normális ez vagy az én esetem hogy évekig semmi. Többség...

23-30 év közötti lányok! Mi a vonzó egy házas 2 gyermekes 42 éves Férfiben?

Az a válasz hogy semmi az nem igaz! Ezt ne is írjátok… ha nem is a szakmai létra csúcsán ülök de már magasra sikerült másznom rajta.. Az utóbbi 2-3 évben szinte havi rendszerességgel akad próbálkozó.. ezt nagyon furcsának találom mert előtte ritka volt az életemben ez...

20-30 közötti nők, ha a párotok megkéri, borotváljátok lent?

Általában mennyire rugalmasak a nők ebben? Részemről nem elvárás a teljesen csupasz, de mindenképp megkérném a leendő partnerem, hogy kb. 2-3 hetente borotválja, vagy vágja nullás géppel. Ez elfogadható kérés? A természetesen szőrös nagyon taszítana, nem tud vonzani....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!