Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mennyire gáz, hogy tinderen...

Az mennyire gáz, hogy tinderen 4-ből 3 képem teljesen AI?

Figyelt kérdés

Ismerősnek mutattam, nem tűnt fel neki. Azt hitte csak szimplán nagyon jól sikerült képek rólam. Tehát felismerhető vagyok, meg tényleg természetes hatásúak.

Csak hát egy picit mégis jobb az összkép, mimt a valóság (gondolom).

37F

júl. 31. 17:43
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon gáz és az első találka után ott is fog hagyni minden nő. Senkit nem érdekel egy hazug.
júl. 31. 17:54
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak egy kis filter, az belefér, de ha izmosabbnak/vékonyabbnak/helyesebbnek tűnik valaki a képein, mint a valóságban, az nettó átb-szás és rabolod mások idejét.
júl. 31. 18:04
 3/34 anonim ***** válasza:
80%

Ha ilyesmiken javított, hogy jobb fényviszonyok, kis pattanáslevétel, picit szebb bőregyenletesség, fogból kiszedett zöldsalátamaszat az még oké. Ha már az a helyzet, hogy:

- egyértelműen feljavított (és egy ismerős véleménye nem minden... amikor vkinek az sem tűnik fel, hogy vki a haját levágatta)... sokkal kevesebb ránc, magasabb alkat, sokkal szebb fogak, sokkal szebb bőr, több izom

- olyan helyre szerkeszttetted magad vagy olyan közegbe, ahol életedben nem fordultál meg (pl. tengerpartra, skydiving, Eiffel-torony)

akkor gáz

júl. 31. 18:17
 4/34 anonim ***** válasza:
36%
Ettől még dugnálak.
júl. 31. 18:19
 5/34 anonim ***** válasza:
80%
Ha neked gáz, vedd le.
júl. 31. 18:26
 6/34 A kérdező kommentje:

😆🤣🤣🤣

júl. 31. 18:44
 7/34 anonim ***** válasza:
66%

"Az mennyire gáz, hogy tinderen 4-ből 3 képem teljesen AI?"

Oszt még itt kérdezgeted, komámm

júl. 31. 18:50
 8/34 anonim ***** válasza:
55%
Én hiába rakok ki AIos képet, úgy sincs pár 😂 Van amin az AI se segít
júl. 31. 18:50
 9/34 anonim ***** válasza:
74%
2-3 randi és valós visszajelzéseid lesznek, hogy mennyire gáz...
júl. 31. 18:52
 10/34 anonim ***** válasza:
10%

Egy cseppet sem gáz. A kulcsszó: piackutatás. A lényeg, hogy jobban megismered a nők igényeit.

39F

júl. 31. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

2 hete beszélgetek egy lánnyal Tinderen, holnapra át is hívott magához, viszont kis kutakodás után megtaláltam a képét az interneten, és fake,...

Azon vagyok ledöbbenve, hogy a profiljában mindennel nagyon durván tisztában van, úgy értve, hogy kint van a profiljában, hogy háziorvos, és anélkül, hogy rákérdeztem volna, mesélt arról, hogy milyen betegei voltak aznap, részletesen mesélt a napjáról, nagyon nagyon...

Teljesen felesleges ilyen nőnél próbálkozom ha Tinderen egy darab matchem sincs?

Angol tanfolyamon van egy lány, akivel össze haverkodtam, tényleg nagyon csinos vonzó nő, sokat nevetünk, tök jól elvagyunk, úgy érzem többet érzek, viszont tudom hogy neki a nagyon szexi pasik jönnek be, mint pl. Jason Momoa, állandóan mutatja hogy hú ez jó pasi ez...

Létezhet hogy egy nem csúnya teljesen átlagos normális férfinek két három matche van Tinderen úgyhogy előfizetett mindenre és szinte minden nőt jobbra húz?

Haverom panaszkodott múltkor hogy nem érti ezt a tindenet teljesen, mert előfizetett mindenre és szinte majdnem minden nőt jobbra húz és mégis csak pár találat van

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!