Az mennyire gáz, hogy tinderen 4-ből 3 képem teljesen AI?
Ismerősnek mutattam, nem tűnt fel neki. Azt hitte csak szimplán nagyon jól sikerült képek rólam. Tehát felismerhető vagyok, meg tényleg természetes hatásúak.
Csak hát egy picit mégis jobb az összkép, mimt a valóság (gondolom).
37F

válasza:

válasza:

válasza:Ha ilyesmiken javított, hogy jobb fényviszonyok, kis pattanáslevétel, picit szebb bőregyenletesség, fogból kiszedett zöldsalátamaszat az még oké. Ha már az a helyzet, hogy:
- egyértelműen feljavított (és egy ismerős véleménye nem minden... amikor vkinek az sem tűnik fel, hogy vki a haját levágatta)... sokkal kevesebb ránc, magasabb alkat, sokkal szebb fogak, sokkal szebb bőr, több izom
- olyan helyre szerkeszttetted magad vagy olyan közegbe, ahol életedben nem fordultál meg (pl. tengerpartra, skydiving, Eiffel-torony)
akkor gáz
😆🤣🤣🤣

válasza:"Az mennyire gáz, hogy tinderen 4-ből 3 képem teljesen AI?"
Oszt még itt kérdezgeted, komámm

válasza:

válasza:

válasza:Egy cseppet sem gáz. A kulcsszó: piackutatás. A lényeg, hogy jobban megismered a nők igényeit.
39F
Kapcsolódó kérdések:
És egyedül fogom leélni az életemet ? 43F
Azon vagyok ledöbbenve, hogy a profiljában mindennel nagyon durván tisztában van, úgy értve, hogy kint van a profiljában, hogy háziorvos, és anélkül, hogy rákérdeztem volna, mesélt arról, hogy milyen betegei voltak aznap, részletesen mesélt a napjáról, nagyon nagyon...
Angol tanfolyamon van egy lány, akivel össze haverkodtam, tényleg nagyon csinos vonzó nő, sokat nevetünk, tök jól elvagyunk, úgy érzem többet érzek, viszont tudom hogy neki a nagyon szexi pasik jönnek be, mint pl. Jason Momoa, állandóan mutatja hogy hú ez jó pasi ez...
Haverom panaszkodott múltkor hogy nem érti ezt a tindenet teljesen, mert előfizetett mindenre és szinte majdnem minden nőt jobbra húz és mégis csak pár találat van
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!