Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok, asszonyok! Ez...

Nők, lányok, asszonyok! Ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés

Ha egy nő egy ismeretlen férfi szemébe néz 1-2 másodpercig, majd utána elkapja a tekintetét, az mit jelent? Tehát ez hosszabb idő, mint a szokásos véletlen pillantás.

Azért merem ezt kérdezni, mert ha egy nő arcát én néhány másodpercig nézem, az 80-90%-ban azért van, mert szép, főleg ha esetleg még többször vissza is nézek. A többi emberen átsiklok.

júl. 31. 21:02
A kérdező szavazást indított:
Majdnem biztos, hogy tetszik a férfi
Lehet, hogy tetszik, de inkább valami más az oka
Többnyire nem tudatos, valószínűleg csak bambulok
Egy pillanatig sem szoktam tartani a szemkontaktust, ha tetszik az illető, ha nem
11 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri egyedi alkalom?

Akkor semmi jelentősége.

Ismétlődés esetén lesz jelentősége.

júl. 31. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két másodperc NEM sok idő. Simán elbambul, gondolkodik, aztán amikor rájön, hogy valaki mást néz közben, gyorsan zavarba jön, és félrenéz, nehogy azt higgye a másik, hogy bámulja vagy felhívja valamire. Ti meg ezt szexi, cicázós szemlesütésnek veszitek.
júl. 31. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Véletlen általában, az ember elgondolkodik vagy nálam volt olyan, hogy azt hittem ismerős, de csak hasonlítottak.

Ha már sokszor arra néz, akkor az már más.

júl. 31. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Asszonyok, lányok, ti néha nem éreztek így?

Sok éve élek házasságban, de előtte szimpla kapcsolatban is mindig mostam, főztem, takarítottam. Örökké háttérbe szorítottam a vágyaim. Hónapok óta tervezek elmenni bringázni egy nagyot, de mindig van valami. Menjek boltba, bankba, főzzek stb és soha nem jut idő...

Lányok, nők, asszonyok, mi az, ami kizáró ok egy kapcsolat esetén?

Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot. Nálam az alábbiak: -Alkoholizmus -Megcsalás, nőzés -Fizikai vagy lelki terror -Munkakerülés -Ápolatlanság

Nők, hölgyek, asszonyok, lányok! Nektek mennyire tetszik a Johnny Depp féle bajusz plusz kecskeszakáll kombó?

Itt egy kép, ha esetleg valakinek nem ugrana be, hogy ki az a Johnny Depp, vagy hogy milyen az arcszőrzete:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!