Nők, lányok, asszonyok! Ez mit jelent nálatok?
Ha egy nő egy ismeretlen férfi szemébe néz 1-2 másodpercig, majd utána elkapja a tekintetét, az mit jelent? Tehát ez hosszabb idő, mint a szokásos véletlen pillantás.
Azért merem ezt kérdezni, mert ha egy nő arcát én néhány másodpercig nézem, az 80-90%-ban azért van, mert szép, főleg ha esetleg még többször vissza is nézek. A többi emberen átsiklok.

válasza:Egyszeri egyedi alkalom?
Akkor semmi jelentősége.
Ismétlődés esetén lesz jelentősége.

válasza:

válasza:Véletlen általában, az ember elgondolkodik vagy nálam volt olyan, hogy azt hittem ismerős, de csak hasonlítottak.
Ha már sokszor arra néz, akkor az már más.
Kapcsolódó kérdések:
Fogy a magyar. Ki fogunk dögleni a p!csába.
Sok éve élek házasságban, de előtte szimpla kapcsolatban is mindig mostam, főztem, takarítottam. Örökké háttérbe szorítottam a vágyaim. Hónapok óta tervezek elmenni bringázni egy nagyot, de mindig van valami. Menjek boltba, bankba, főzzek stb és soha nem jut idő...
Én szintén nő vagyok. Érdekelné, hogy kinél mi jelent kizáró okot. Nálam az alábbiak: -Alkoholizmus -Megcsalás, nőzés -Fizikai vagy lelki terror -Munkakerülés -Ápolatlanság
Itt egy kép, ha esetleg valakinek nem ugrana be, hogy ki az a Johnny Depp, vagy hogy milyen az arcszőrzete:
Külsőre, belsőre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!