Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent számodra a romantika?

Mit jelent számodra a romantika?

Figyelt kérdés

aug. 26. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Azt, hogy a párommal szeretjük egymást, ismerjük egymást és személyre szabottan szeretnénk egymásnak kedveskedni, néha még akkor is, ha az adoitt dolgot mi magunk nem imádjuk annyira.
aug. 26. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Semmit, nem gyakorlom. Mármint tényleg nem vagyok romantikus, pedig nő vagyok. Nem élvezem a vacsorákat, a randikat is csak akkor, ha semmi romantikus nincs benne, nem értékelem a virágot, nem várok el lovagias viselkedést, nincs igényem összebújásra sem. Így lettem beállítva, ha próbálkozom vele, inkább kellemetlenül érzem magam, mint jól. A párom szerencsére hasonló, úgyhogy senkinek sincs hiányérzete. A legromantikusabb dolog amit csinálunk szerintem, az az, hogy néha meglepjük egymást apróságokkal; csoki ilyenek, vagy egy fröccsel leülünk filmet nézni és néha rádőlök amikor bealudni készülök. De még az évfordulónk is olyan, hogy nulla ajándék, nulla romizás. A legutolsón (már a 11.) elmentünk moziba megnézni az új Pókembert, aztán betéptünk otthon és szexeltünk.
aug. 26. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Azt,ha megoszthatom a másikkal amim van ezért szoktam azt csinálni,hogy amikor az ágyban fekszünk a takaró alatt befingok és felhúzom a takarót a fejére hogy ő is szívja ki belőle a részét
aug. 26. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam romantikus érzések kifejezését (szeret). Hogy ezt mivel fejezi ki, az tőle függ.
aug. 26. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Pl egy esti séta, szelló, holdfény. Ilyen egyszerű dolgok
aug. 26. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Romantikus regények, versek (klasszikus irodalom, viktoriánus korszak) művészetek, zene, csillagnézés, tábortűz /akár sátrazás/ erdei, tóparti séta és beszélgetések, otthon este pihenni, gyertya, füstölő, masszírozá. Főzés, süteménysütés🥧🍪🍨 Mindezt a tevékenységet azzal az emberrel megélni, akivel kölcsönösen szeretitek egymást! 36/N
aug. 26. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Kölcsönösen egymást átb*ni.
aug. 26. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Szavak nélkül értjük egymás gondolatait, többek közt.
aug. 30. 09:32

További kérdések:

Normális, hogy sokallja meddig eszem?

Beültünk enni, és nyugodtan ettem fél óra 40 percig, és egyszercsak türelmetlenné vált. Ezidő alatt vagy 5x megkérdezte meddig tart még, meddig akarok enni, mert én itt nyugodtan eszegetek, ő meg egy cigit nem bír elszívni normálisan, mert állandóan rohanunk, de...

Miért szégyenli a pasi akivel ismerkedek, ahogy él és hiszi azt, hogy elítélem miatta és még a segítséget sem fogadja el, mert azt hiszi, hogy akkor koldul?

Azt hiszi a pasi akivel ismerkedek, hogy elítélem miatta ahogy él és a segítséget sem fogadja el, mert akkor azt hiszi, hogy koldul.

Hogyan lehet egy manipulatív emberen bosszút állni?

Nem vagyok az a bosszúálló fajta de most eljutottam oda, hogy ezt tegyem. Kavartunk egy ideig, tudja, hogy hatással van még rám, magam is rájöttem nem hagyhatom, hogy tovább hülyítsen. Beszéltünk is erről, de nem látom azt, hogy tartaná magát a megbeszéltekhez, a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!