Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy pasi azt...

Mit jelent ha egy pasi azt mondja egy nőre, hogy egyszerű?

Figyelt kérdés
szept. 2. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Buta
szept. 2. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

pont azt jelenti, hogy egyszerű. szellemileg, lelkileg egyaránt.

nem feltétlen telibe buta olyan értelemben, hogy a magához való alap józan esze akár meg is lehet, de mélyreható ismeretei, összetett gondolatai nincsenek, igénye sem lesz rá. filozófiáról nem vele fogsz beszélgetni.

lelki rész dettó. nincsenek kibogozhatatlan komplex érzései. a különböző érzelmi állapotai könnyen kiismerhetőek és kezelhetőek.

egyébként régen (nagyanyám fiatal korában) pozitívabb jelentése volt, akkoriban olyasmi is beletartozott a jelentésébe, hogy szerényebb hátterű, kis igényű nő, akivel egyszerű és kiszámítható az élet. (ami persze nem teljesen volt független attól, hogy nem voltak túl nagyratörő gondolatai, és megfejthetetlen érzelmei)

szept. 2. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem rám is használták már amúgy en úgy értelmeztem nem nagyon mutatok mást ami vagyok ilyen szempontból talán egyszerű.

Meg talán az hogy nem nagyon bonyolítom túl a dolgokat ami nem mindenbe igaz vagy a legjobb szó de igazából arra gondolok hogy nem keresem a drámát talán cserébe mondjuk az megtalál :'D :(

szept. 2. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
+3 szóval egyszerű rajta kiigazodni csak mire leírtam volna rájöttem hogy ez nem teljesen igaz mindenben ;'D
szept. 2. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem faraszto
szept. 3. 02:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy a csaj olyan sötét, mint az éjszaka.
szept. 3. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Mért van az, hogy egyszerűen elriaszt ha egy pasi azt mondja "szeretlek"?

Nem tudom mi a baj velem,de ilyen helyzetben általában lelépek. Nagyon kellemetlen tud lenni,hogy nem tudom neki ezt viszont mondani,valamiért nehezemre esik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!