Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szokott a gazdag és...

Miért szokott a gazdag és híres férfiaknak fiatal nőjük lenni? Öreg (velük egykorú) nő miért nem jó nekik?

Figyelt kérdés

szept. 2. 17:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Na, vajon miert? Mert megtehetik.
szept. 2. 17:24
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
Amugy nincs mindegyiknek fiatal noje, lasd Keeanu Reeves
szept. 2. 17:25
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

Ott is van mindenféle, mint az életben.

Velük egykorú és idősebb is.

Na, vajon miért egyébként?

szept. 2. 17:25
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Mert gazdagok és ki ne szeretne drága éttermekben kajálni, világot látni meg ékszereket kapni.
szept. 2. 17:42
 5/19 anonim ***** válasza:
16%

Mert minden férfi 90-60-90-s nőre vágyik.

De nem jut mindenkinek, csak erre vágyik ezért kénytelen lesz toprongyos Tank Arankával összejönni ha dugni akar.

szept. 2. 17:50
 6/19 anonim ***** válasza:
7%
Kodálynak már csak a szellemét kérdezhetnéd. Péczely Sarotltát viszont még élőben. Már ha szóbaáll veled ami erősen kédőjeles.
szept. 2. 18:15
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
#5 szerinted a fiatal lányok egyetemes jellemzője a 90-60-90? Soha nem volt az, és most meg a legkevésbé. Nézd meg a statisztikákat az elhízásról. Soha nem volt még ennyi túlsúlyos és elhízott fiatal. Szóval miről beszélsz?
szept. 2. 18:23
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

A 90-60-90 szerintem nem egy természetes alkat, nekem kereken 90 a mell, 90 a csípő és 67 a derék arányom, de így is nagyon vékony a derekam + lapos a hasam. Ha ennél még 7 centivel kisebb lenne a körméretem, akkor úgy néznék ki, mint akinek kiszedték a lengőbordáit.

szept. 2. 19:01
 9/19 anonim ***** válasza:
30%
Na vajon... Az évszázad rejtélye.
szept. 2. 19:41
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Sose' értettem! Miért nem jó nekik egy zsémbes, ráncos öregasszony? Nem is értem.

"Hagyok időt gondolkodni"

szept. 2. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Fiatal nők (18-30 év) szempontjából hány éves férfiaknál nem számít már hogy gazdag és/vagy jóképű, izmos, hiszen már túl öregnek számít?

Szóval hány évesen van az a fordulópont, hogy a külseje és vagy a pénze már nem tudja kompenzálni azt hogy már túl öreg hozzád?

A gazdag férfiaknak miért a prosti nők kellenek feleségnek?

Hány ilyen celebet látok a tv-ben, hogy dubajozott, aztán a gazdag férfiaknak mégis ezek az erkölcstelen nők kellenek.

A gazdag férfiaknak van egyáltalán szüksége manapság párkapcsolatra?

Aki gazdag, az bármilyen prostit megvásárolhat. A nem prosti csajok is ma már csak a pénzre buknak. Ilyen alapon a gazdag férfiaknak van szüksége párkapcsolatra, mikor megengedhetik maguknak a prostikat is?

Milyen nők tetszenek leginkább a gazdag férfiaknak?

A "mű" vagy inkább a természetesebbek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!