Miért szokott a gazdag és híres férfiaknak fiatal nőjük lenni? Öreg (velük egykorú) nő miért nem jó nekik?

válasza:

válasza:Ott is van mindenféle, mint az életben.
Velük egykorú és idősebb is.
Na, vajon miért egyébként?

válasza:

válasza:Mert minden férfi 90-60-90-s nőre vágyik.
De nem jut mindenkinek, csak erre vágyik ezért kénytelen lesz toprongyos Tank Arankával összejönni ha dugni akar.

válasza:

válasza:

válasza:#5
A 90-60-90 szerintem nem egy természetes alkat, nekem kereken 90 a mell, 90 a csípő és 67 a derék arányom, de így is nagyon vékony a derekam + lapos a hasam. Ha ennél még 7 centivel kisebb lenne a körméretem, akkor úgy néznék ki, mint akinek kiszedték a lengőbordáit.

válasza:Sose' értettem! Miért nem jó nekik egy zsémbes, ráncos öregasszony? Nem is értem.
"Hagyok időt gondolkodni"
Kapcsolódó kérdések:
Szóval hány évesen van az a fordulópont, hogy a külseje és vagy a pénze már nem tudja kompenzálni azt hogy már túl öreg hozzád?
Hány ilyen celebet látok a tv-ben, hogy dubajozott, aztán a gazdag férfiaknak mégis ezek az erkölcstelen nők kellenek.
Aki gazdag, az bármilyen prostit megvásárolhat. A nem prosti csajok is ma már csak a pénzre buknak. Ilyen alapon a gazdag férfiaknak van szüksége párkapcsolatra, mikor megengedhetik maguknak a prostikat is?
A "mű" vagy inkább a természetesebbek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!