Nőtársaim Benneteket is zavar ha egy férfi túl közel beszél hozzátok, konkrétan belemászik az aurátokba?
Figyelt kérdés
szept. 2. 17:45
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Igen, pontosan!
Sajnos valakik nem értik, hogy nem mindenkinek egyforma a személyes tere!
2/10 anonim 

válasza:

válasza:... hát még ha mellette köpködve is beszél!
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Igen, zavar. Beszélnie sem kell hozzá, elég annyi is, hogy belemászik az aurámba.
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Akkor kepzeljetek el, h nekem is belemaszik az auramba nehany, pedig en is ferfi vagyok :)
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Hát... egy azza EGY férfi esetében imádom, ha az aurámban van! :-)
Komolyra fordítva: nem csak férfiak, nők esetében sem szeretem, ha belemászik az arcomba. Szeretem a személyes teremet, kifejezetten zavar ez a fajta közelség. Még ismerősöknél is, nemhogy idegeneknél!
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Mindegy milyen nemű vagy milyen kapcsolatban vagyok vele, zavar
Kapcsolódó kérdések:
Férfiak! Ha van egy jó alakú, csinosan öltözött nő, mondjuk tőletek kb.fél méterre. Ha nem néztek konkrétan rá, csak arrafelé, akkor is...
Vagy csak akkor tűnik ez fel, ha konkrétan ránéztek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!