Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon sok esetet látni, hogy...

Nagyon sok esetet látni, hogy idősebb pasi évtizedekkel fiatalabb nővel van, bezzeg idős nő fiatal pasi páros ritka, mint a fehér holló. Vajon mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

szept. 2. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Kevesebb a női pedofil.
szept. 2. 18:09
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Az hogy a nők már 30 év fölött elkezdenek rondulni, olyan mint amikor elvirágzik egy virág és fonnyadt el,a férfiak meg akkor kezdenek szépülni!
szept. 2. 18:13
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
A férfiak általában későn érő típusok. Még az egy korosztályban lévő férfiak és nők is teljesen máshol tartanak gondolkodásban.
szept. 2. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
A nőket nem érdekli annyira a testiség, a vágy! A férfiakat hajtja a vadászösztön kb 20-70 között csak a pin@🤣😉 + a társadalom jobban elítéli az idősebb nő fiatal fiú kombót (még ma is) 🤷‍♀️ 36/N
szept. 2. 18:39
 5/13 anonim ***** válasza:
54%
Szemésznél voltál? A nagyon sok eset amit én is látok nem üti meg az 1%-ot.
szept. 2. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Az az oka, hogy szelektíven nézed a dolgokat: egy csomó női híresség van, akinek jóval fiatalabb férfi a párja, meg jó pár ismert embernek is tőle idősebb felesége van. Amúgy meg pont fordítva van: sokkal több fiatal pasi vonzódik az idősebb nőkhöz, mint ahány fiatal lány vonzódik az idős férfiakhoz, aka egy csóró, idősebb nő is könnyen talál fiatal partnert, ha akar, ráadásul vonzalom alapján, míg ugyanez férfiban max akkor működik, ha az idős pasi pénzes.
szept. 2. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
Macron
szept. 2. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Mert a férfiakat a külső kívül más nem érdekli. Szellemileg meg hudzinévesekkel vannak egy szinten.

Nem bírná elviselni a hatalmas egójuj, hogy egy nő van mellettük, mert a fölött nem tudnak uralkodni. De egy huszonévesnek azt mutathatja, hogy ő ott a jani, mert az még tapasztalatlan.

Az aranyásó lányok meg kihasználják ezeket a buta, felszínes férfiakat. Jól is teszik

szept. 3. 06:14
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Férfiak jelentős részének külső a legfontosabb, míg van sok olyan nő, akinek a pénz elég.
szept. 3. 08:31
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem ritka csak nem feltétlenül veszed észre. Sok nő sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, nekem is volt párom 6 évvel volt idősebb, szinte mindenki azt hitte hogy én vagyok az idősebb, pedig mind ketten 30 felettiek voltunk. Szóval nem fehér holló csak egyszerűen lehet nem látod különbséget.
szept. 3. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Akiknek az idősebb pasik jönnek be? Lenne pár kérdésem.

1. Miért? Van valami különös oka? 2. Mit vártok egy ilyen kapcsoalttól? 3. Megvalósult már? 4. Ha igen, hány évesek voltatok? Meddig tartott? 5. A nyilvánosság tudja? (Vagy tervezitek nyilvánosságra hozni?) 7. Szerintetek hosszú távú lesz? 8. Jól megértitek egymást?

Nem felháborító, hogy az idősebb pasik is 20-30 éves nőkre hajtanak, a 30+ nő meg öregnek számít?

Mi bajuk van ezeknek, aki nem huszonéves, az már nem is nő vagy mi? Nem néztek tükörbe, 50 évesen mit akarnának ők tőletek? A saját korosztályotokban keresgéljetek!

Lefeküdnétek olyannal, aki idősebb a szüleidnél?

Illetve helyesebb úgy fogalmazni, ez a szimbolikus jelentőségű életkor (ha ugyan tulajdonítottok neki efféle jelentőséget, ami nyilván nem biztos) jelenti-e önmagában akadályát az összebújásnak?

40+ körüli nő, és 27 éves férfi között lehet valami?

Olyan csinos, kedves, társasági, jól öltözött a női fél, nem tudnám leírni, de úgy érzem ilyen nőre vágytam eddig, csak van egy kis korkülönbség. Furcsa a helyzet, van egy 14 éves lánya, biztos vagyok benne, hogy ez nagyon kínos lenne emiatt. Még semmi nincs köztünk,...

Fiatal férfiak, akik idősebb nőre vágytok: miért?

Szeretném megérteni a jelenséget. (40+ nő)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!